Sigma TC-1411 1.4x Teleconverter | L-mount
Prekės kodas: 085126825690
Sigma TC-1411 1.4x Teleconverter | L-mount 825969

Sigma TC-1411 1.4x Teleconverter | L-mount

Prekės kodas: 085126825690
Sigma TC-1411 1.4x Teleconverter | L-mount 825969
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
48400
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 9 - 11*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Sigma TC-1411 1.4x Teleconverter | L-mount

Telekonverteris, sukurtas išskirtinai L-Mount objektyvams
SIGMA Teleconverter TC-1411 yra telekonverteris, skirtas naudoti tik su SIGMA L-Mount objektyvais. Įtaisytas tarp objektyvo ir fotoaparato korpuso, TC-1411 padidina fotoaparato židinio nuotolį 1,4 karto.

Puikus SIGMA Contemporary, Art ir Sports linijų objektyvų našumas yra pastangų siekiant aukščiausio lygio vaizdo kokybė rezultatas. SIGMA telekonverteris TC-1411 maksimaliai išlaiko originalaus objektyvo vaizdo kokybę ir padidina židinio nuotolį.
Be to, naujasis telekonverteris turi dulkėms ir purslams atsparią konstrukciją, panašią į „Sports line“ objektyvų, ir gali atlaikyti atšiaurią fotografavimo lauke aplinką, kai jis derinamas su dulkėms ir purslams atspariu fotoaparato korpusu ir objektyvu.
Šį lengvą ir kompaktišką priedą galima naudoti vienu ranka, užtikrinant „ultra teleobjektyvo“ matymo kampą teleobjektyvams ir makroobjektyvams, kartu pagerinant originalių objektyvų veikimą; SIGMA Teleconverter TC-1411 bus nauja speciali įranga vartotojams.

Puikus optinis našumas, kurį įgalina naujausias dizainas, užtikrinantis aukštą fotografavimo santykį ir išlaikant aukštą originalaus objektyvo našumą.

Išskirtinis optinis našumas
Puikus optinis našumas, kurį įgalina naujausias dizainas, užtikrinantis aukštą fotografavimo santykį ir išlaikant aukštą originalaus objektyvo našumą.

Suderinamas su automatiniu fokusavimu
AF veikia esant visoms diafragmoms ir bet kokiam židinio nuotoliui.

Atsparus dulkėms ir purslams
Dulkėms ir purslams atspari konstrukcija, panaši į „Sports line“ objektyvų.

Kiekvienam keitikliui taikoma patentuota SIGMA MTF matavimo sistema "A1"
Mes matavome objektyvo veikimą MTF matavimo sistema, naudodami įprastus jutiklius. Tačiau dabar sukūrėme savo patentuotą MTF (moduliacijos perdavimo funkcija) matavimo sistemą (A1), naudodami 46 megapikselių Foveon tiesioginius vaizdo jutiklius. Netgi anksčiau neaptinkamos aukšto dažnio detalės dabar patenka į mūsų kokybės kontrolės patikras. SIGMA Teleconverter TC-1411 bus patikrintas naudojant šį "A1" prieš išsiunčiant.

Pagaminta Japonijoje meistriškumas
Visa SIGMA gamyba – iki formų ir dalių – vykdoma pagal integruotą gamybos sistemą, visiškai Japonijoje. Dabar esame vieni iš nedaugelio gamintojų, kurių gaminiai yra tik „pagaminti Japonijoje“. Mums patinka manyti, kad mūsų gaminiai yra kažkaip persmelkti mūsų tėvynės esme, palaiminti švariu oru ir vandeniu bei susikaupusiais, darbščiais žmonėmis. Didžiuojamės autentiška SIGMA gaminių kokybe, kuri gimė iš labai suderintos patirties ir pažangių, pažangių technologijų santuokos. Mūsų sudėtingi gaminiai patenkinti profesionalus ir fotografijos mylėtojus visame pasaulyje, nes mūsų gamyba paremta tikru meistriškumu, paremtu mūsų ekspertų aistra ir pasididžiavimu.

 

Specifikacijos

Accessory Type Teleconverter
Construction 7 Elements in 5 Groups
Shooting Range 1.4 times the magnification of the original lens
Maximum Dimensions ⌀ 62.2 mm
Lenght 33.1 mm
Mount Reference Plane Spacing 17.2 mm
Weight (g) 175 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas