Nikon NIKKOR Z 50mm f/ 1.4
Prekės kodas: 4960759910689
NIKKOR Z 50 mm f/1.4 objektyvas yra klasikinis židinio nuotolis, idealiai tinkantis portretams, peizažams, gatvės fotografijai, momentinėms nuotraukoms ir stambiam planui. Didelė f/1.4 diafragma, kuri gali sušvelninti foną, izoliuoti objektus, sumažinti prastą apšvietimą ir sustabdyti greitą judesį.

Nikon NIKKOR Z 50mm f/ 1.4

Prekės kodas: 4960759910689
NIKKOR Z 50 mm f/1.4 objektyvas yra klasikinis židinio nuotolis, idealiai tinkantis portretams, peizažams, gatvės fotografijai, momentinėms nuotraukoms ir stambiam planui. Didelė f/1.4 diafragma, kuri gali sušvelninti foną, izoliuoti objektus, sumažinti prastą apšvietimą ir sustabdyti greitą judesį.
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
55300
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 3 - 5*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Nikon NIKKOR Z 50mm f/1.4

 

NIKKOR Z 50mm f/1.4 objektyvas yra klasikinis židinio nuotolis, idealus portretams, peizažams, gatvės fotografijai, momentinėms nuotraukoms ir stambiam planui. Didelė f/1.4 diafragma, kuri gali sušvelninti foną, izoliuoti objektus, sumažinti prastą apšvietimą ir sustabdyti greitą judesį. Vaizdo kokybė, kuri pakelia kiekvieną nuotrauką ir vaizdo įrašą. Viskas patogiame, greitame objektyve, sukurtame bet kuriam Z serijos fotoaparatui.

  • 50 mm natūralus vaizdas

  • f/1.4Didelė diafragma

  • Pagrindinis fiksuotas židinio nuotolis

  • Z kalno viso kadro / FX formatas

 

 

  • Patraukli natūrali perspektyva.

Užfiksuokite scenas tokias, kokias jas matote, naudodami įtraukiantį žmogaus ir akių matymo lauką . Įtraukite savo auditoriją į akimirką taip, tarsi jie būtų ten.

  • Gražus suliejimas.

Atidarykite didelį f/1.4 diafragmą ir paverskite nesufokusuotus priekinio plano ir fono elementus į sklandų, tapybišką suliejimą, paryškinantį objektą.

  • Aiškumas nuo krašto iki krašto.

Sumažinkite NIKKOR Z 50 mm f/1.4 objektyvo diafragmą, kad sukurtumėte įtraukiančius vaizdus su ryškiomis detalėmis visame kadre. Realiai tiksliai vaizduokite peizažus, architektūrą ir puikias tekstūras.

  • Kurkite bet kokioje šviesoje.

Didelio Nikon Z derinys laikiklis ir f/1.4 diafragmos objektyvas atveria įdomias galimybes esant silpnam apšvietimui. Naudokite didesnį užrakto greitį ir mažesnį ISO, sumažindami triukšmą ir judesio susiliejimą.

 

Technologija

  • Asferinis objektyvas

    Liktas, nesferinis paviršius. Naudojamas norint sumažinti aberacijas ir įgalinti kompaktiškesnį objektyvo dydį. Asferiniai lęšiai sumažina komą ir kitų tipų objektyvo aberacijas, net kai naudojami esant didžiausiai diafragmai. Jie ypač naudingi koreguojant plataus kampo objektyvų iškraipymus ir padeda sukurti lengvesnį, kompaktiškesnį dizainą, nes sumažina būtinų standartinių (sferinių) elementų skaičių. Asferiniai lęšio elementai ištaiso šiuos iškraipymus nuolat keisdami lūžio rodiklį nuo objektyvo centro.

  • Elektromagnetinės diafragmos mechanizmas

    Objektyvo cilindre esantis elektromagnetinės diafragmos mechanizmas užtikrina labai tikslų elektroninės diafragmos arba diafragmos mentės valdymą, kai nepertraukiamo fotografavimo metu naudojama automatinė ekspozicija.

  • Vidinis fokusavimas

    NIKKOR objektyvas, kuriame fokusuojant pasislenka tik vidinė objektyvų grupė. Taigi, IF NIKKORS dydis nesikeičia veikiant AF, todėl galima naudoti kompaktiškus, lengvus objektyvus, galinčius nustatyti artimesnius fokusavimo atstumus. Šie objektyvai ant objektyvo korpuso bus pažymėti santrumpa IF.

  • Žingsninis variklis

    NIKKOR Z objektyvuose naudojamas žingsninis variklis greitam, tiksliam, sklandžiam, tyliam automatiniam fokusavimui su mažesniu svyravimu. Dėl šios tylios pavaros sistemos objektyvai idealiai tinka naudoti filmuojant.

  • Kelių fokusavimo sistema

    1967 m. Nikon sukūrė pirmoji pasaulyje fokusavimo sistema, kuri efektyviai slopino aberacijas perkeldama kelias objektyvų grupes (Close-Range Correction System). Daugiafunkcinė fokusavimo sistema yra tos AF sistemos evoliucija, su kuria kelių fokusavimo grupių padėtys yra labai tiksliai valdomos savo fokusavimo bloku, kurie visi veikia kartu. Ši sistema efektyviai slopina įvairių tipų aberacijas, net ir fotografuojant iš nedidelio atstumo, kur aberacijų tikimybė yra didesnė. Tai užtikrina puikų vaizdo formavimo našumą naudojant maksimalią diafragmą, nepaisant židinio nuotolio ar fotografavimo atstumo. Tai taip pat prisideda prie greitesnio AF. Daugiafunkcinė fokusavimo sistema efektyvi net naudojant greitus objektyvus.

 

Specifikacija

Tvirtinimo tipas Nikon Z laikiklis
Židinio nuotolis 50 mm
Didžiausia diafragma< /strong> f/1.4
Mažiausias matymo kampas (DX formatas) 31° 30'
Objektyvo konstrukcijų elementai / grupės 10 / 7
Fokusavimo režimas AF, rankinis
Filtro dydis 62 mm
Priimamas filtro tipas Prisukite
Maždaug Matmenys (skersmuo x ilgis) 74,5 mm x 86,5 mm
Apytiksl. Svoris 420 g

 

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas