Nikon D780 Body
Prekės kodas: 4960759904157
Nikon D780 Body 1618 018208016181 4960759904157 VBA560AE

Nikon D780 Body

Prekės kodas: 4960759904157
Nikon D780 Body 1618 018208016181 4960759904157 VBA560AE
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1 77200
Paskutinė prekė

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 3 - 5*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Nikon D780 Body

Pagrindinė taisyklė – nėra jokių taisyklių

Tegul niekas netrukdo įgyvendinti jūsų vizijos. Fotoaparatas D780 turi visas savybes, kurių galite tikėtis iš profesionalams skirto DSLR, ir dar daugiau. Aiškus vaizdas. Ilgas akumuliatoriaus naudojimo laikas. Tvirta konstrukcija. Be to, dvi sparčios ir patikimos AF sistemos, išskirtinis sekimas, platus ISO diapazonas ir dar daugiau. Laisvos formos ar surežisuotiems kadrams. Nuotraukoms ar filmams. Šis viso kadro DSLR fotoaparatas nepaiso nieko.

  • VISO KADRO
  • IKI
    12 FPS
  • OPTINIS
    VAIZDO IEŠKIKLIS
  • ILGAS AKUMULIATORIAUS
    NAUDOJIMO LAIKAS
  • F JUNGTIS

Vienas DSLR, dvi AF sistemos

Pristatome naują lankstumo lygį. Viso kadro fotoaparate D780 įdiegta sparti speciali mišraus AF sistema, skirta fotografuoti tiesioginės peržiūros režimu, ir sparti bei patikima fazės nustatymo AF sistema, skirta fotografuoti naudojant vaizdo ieškiklį. Tiesioginės peržiūros režimu labai tiksli AF sistema užtikrina 273 jutiklio AF taškus ir akis aptinkantį AF. Kai fotografuojate naudodami vaizdo ieškiklį, galite pasitelkti efektyvią „Nikon“ 51 taško AF sistemą, pasižyminčią geriausiomis sekimo galimybėmis.

AF, kai fotografuojant naudojamas vaizdo ieškiklis

51 taško fazės nustatymo AF sistemos jautrumas siekia –3 EV, o ryškus optinis vaizdo ieškiklis suteikia galimybę tiksliai tikruoju laiku užfiksuoti komponuojamą veiksmą. Sekite objektus nepaprastai greitai, net esant prastam apšvietimui.

Visuomet tiksliai sekamas objektas

Kai fotografuojama naudojant vaizdo ieškiklį, 51 taško AF sistema suteikia galimybę akimirksniu prisitaikyti, nes greitai perjungiami pažangūs AF režimai. Įjungę sričių grupės AF režimą pasinaudokite greito vaizdo gavimo ir nuostabaus objekto išskyrimo galimybėmis.

AF, kai fotografuojama tiesioginės peržiūros režimu

Kai fotografuojate tiesioginės peržiūros režimu, 273 taškų mišraus AF sistema aprėpia maždaug. 90 % kadro horizontaliai ir maždaug 90 % vertikaliai. Naudodami pakreipiamąjį ekraną galite pasirinkti įvairiausius stebėjimo kampus, taip pat pasitelkti jutiklinio užrakto atleidimo ir AF funkcijas.

Ryškus bet kokio apšvietimo sąlygomis

273 taškų mišrios AF sistemos jautrumas siekia –5 EV, kai fotografuojama su objektyvu, kurio didžiausia diafragma f/1,4 ar didesnė. Fiksuodami labai tamsias scenas galite suaktyvinti menko apšvietimo AF ir fotografuoti pasirinkę net –7 EV nustatę AE.

 

Parodykite pačias svarbiausias akimirkas

 

Kai fotografuojate naudodami vaizdo ieškiklį, mėgaukitės 7 fps siekiančia fotografavimo serijomis sparta ir AF / AE. Fotografuodami begarsiu tiesioginės peržiūros režimu pasiekite iki 12 fps spartą. Net ir fotografuodami RAW formatu galite fiksuoti didžiausios skyros vaizdus.

Kadrų fiksavimas dideliu greičiu

Norite filmuose rodyti filmus? Fotografuokite tiesioginės peržiūros režimu ir galėsite užfiksuoti „Full HD“ (2 MP) nuotraukų 120 fps siekiančia sparta. Taip pat galite fiksuoti 4K/UHD (8 MP) kadrus 30 fps siekiančia sparta.

Niekas jūsų nesustabdys

Kadangi niekas nelėtina darbo, galite kurti taip, kaip jums patinka. Dėl išskirtinio atsparumo nepalankioms oro sąlygoms ir tvirto magnio lydinio korpuso fotoaparatą D780 galite pasiimti bet kur. Dvigubas lizdas tinka greitoms UHS-II SD kortelėms, kurios puikiai veikia fotoaparatu fotografuojant serijas ir užtikrina švarų buferį. Fotografuojant ilgą laiką lemiamą reikšmę turi tvirta rankena ir ilgas akumuliatoriaus naudojimo laikas.

PRISITAIKYKITE

Pagrindinius nustatymus galima greitai reguliuoti naudojant jutiklinį valdymą arba komandų ratukus. Kai fotografuojate rankinio fokusavimo režimu, fotoaparato elektroninis tolimatis padeda patikrinti, ar pasirinktas fokusavimo taškas yra sufokusuotas.

PATIKRINKITE

0,70 k. optinis vaizdo ieškiklis užtikrina platų stebėjimo lauką ir 100 % aprėptį. Dideliame pakreipiamajame 2 359 tūkst. taškų LCD ekrane galite greitai patikrinti kadrus juos dukart paliesdami, kad pamatytumėte konkrečios vaizdo srities 100 % vaizdą.

PERŽIŪRĖKITE

Naudojant fotoaparato retušavimo meniu lengva iš karto apkarpyti kadrą, ir dabar galite tai padaryti horizontaliai arba vertikaliai. Galite ištrinti nepageidaujamus kadrus iš vienos kortelės arba tuo pat metu iš abiejų kortelių.

Užfiksuokite bet kokį vaizdą

Puikūs vaizdai. Nepaprasti veiksmai. Foninio apšvietimo 24,5 MP viso kadro CMOS jutiklis ir vaizdo apdorojimo sistema EXPEED 6 užtikrina platų dinaminį diapazoną ir nepriekaištingus rezultatus pasirinkus bet kurią plataus ISO diapazono reikšmę. Fotoaparate įtaisytas toks pat kaip ir D850 180 tūkst. pikselių RGB jutiklis ir patobulinta scenos atpažinimo sistema veikia labai tiksliai.

 

Įgyvendinkite savo viziją

 

Fotografuojate itin prastomis oro sąlygomis ar ryškiai apšviestame naktiniame mieste? Naudodami įvairius matavimo ir baltos spalvos balanso režimus galite greitai reaguoti į pokyčius esant natūraliam apšvietimui arba itin kontrastingoms sąlygoms.

Ryški šviesa arba prastas apšvietimas

Pasinaudodami 100–51 200 ISO diapazonu, kurį galima išplėsti net iki 204 800 ir sumažinti iki ISO 50, galite iš karto prisitaikyti prie kintančio apšvietimo. Fiksuokite sodrius tonus ryškiai šviečiant saulei. Parodykite detales ir atspalvius esant prastam apšvietimui.

Galite padaryti bet ką

Galimas užrakto greitis – 1/8 000–900 s, todėl atsiveria daugiau galimybių eksperimentuoti su laiko ekspozicija. Lengvai didele sparta sinchronizuokite „Nikon“ „Speedlight“ blykstes, kad užfiksuotumėte įspūdingų veiksmo kadrų. Taip pat veiksmą galite sulėtinti, kad gautumėte įspūdingų šviesos pėdsakų ir naktinių kraštovaizdžių kadrų.

Be vargo sukurkite geriausią iki šiol kadrą

Su fotoaparatu D780 galite dirbti tiesiogiai naudodami mėgstamus NIKKOR objektyvus su F jungtimi. Be to, jis yra suderinamas su visomis „Nikon“ „Speedlight“ blykstėmis. Prieinamos visos radijo bangų patobulinto belaidžio apšvietimo valdymo galimybės, todėl galite naudoti universalų blykstės įrenginį SB-5000. Naudojant fotoaparato didelio greičio duomenų perdavimo ir belaidžio ryšio funkcijas lengviau iš jo perkelti vaizdus.

FOTOGRAFAVIMAS NUOTOLINIU BŪDU

Naudodami programėlę „SnapBridge“ galite savo išmanųjį įrenginį paversti nuotoliniu monitoriumi ir nuotolinio valdymo įtaisu.
Taip pat galite fotografuoti nuotoliniu būdu, naudodami atskirai įsigyjamus belaidžius nuotolinio valdymo įtaisus WR-1 ir WR-R10.

SPARTŪS RYŠIAI

Suderinamas belaidis siųstuvas WT-7 suteikia galimybę prijungti tinklo kabelį prie fotoaparato ir perkelti vaizdus tiesiai į FTP serverį arba kompiuterį 866,7 Mbps siekiančiu greičiu.

TINKAMAS NAUDOTI SU IŠMANIAISIAIS ĮRENGINIAIS

Pasitelkus „Nikon“ programėlę „SnapBridge“ galima filtruoti ir bendrinti JPEG, RAW (NEF) formato failus ir filmus su bet kokiu išmaniuoju įrenginiu. Kai programėlė naudojama su fotoaparatu D780, galima filtruoti pagal datą ir perkelti pasirinktus paketus.

Filmuodami prisitaikykite prie fiksuojamo veiksmo

Fotoaparato D780 6 tūkst. vaizdo jutiklio skyros galimybės reikalingos tam, kad būtų galima įrašyti itin didelės skyros 4K/UHD filmuotos medžiagos 30p / 25p / 24p kadrų greičiu netaikant jokio apkarpymo koeficiento. Galite įrašyti „Full HD“ sulėtintą filmuotą medžiagą su garsu 120p siekiančia sparta, neperkeldami jos iš fotoaparato. Be to, galite įrašyti filmuotą medžiagą DX formatu 50p / 60p kadrų greičiu. AF greitį ir AF sekimą galima nustatyti įrašant filmus ir vaizdo įrašams galima rinktis iš keturių AF sričių režimų.

 

N-LOG

 

Išsaugokite iki 12 dinaminio diapazono padalų, kad galėtumėte lanksčiau redaguoti ir koreguoti spalvas. Įrašę didelio – 10 bitų – gylio vaizdus „N-Log“ formatu nuskaitykite keturis kartus daugiau informacijos nei standartinio 8 bitų įrašymo atveju.

„HYBRID LOG GAMMA“ (HLG) FORMATAS

Apdorojant nuotraukas nebereikia koreguoti spalvų – tam reikėdavo skirti nemažai laiko. Su fotoaparatu D780 galite naudoti išorinį filmų įrašymo įrenginį, kad įrašytumėte sodrių spalvų HLG HDR formato filmuotą medžiagą, kurią galima rodyti tiesiogiai suderinamame televizoriuje ar monitoriuje.

LAIKO KODO DUOMENYS

Įrašykite laiko kodą pasirinkdami formatą su kadrų praleidimu arba be jo ir išvestį naudojant 10 bitų HDMI. Fotoaparatas yra suderinamas su „Atomos“ atviru protokolu: galite sinchronizuoti HDMI filmų įrašymo pradžią ir sustabdymą naudodami išorinį įrašymo įrenginį. Tam galite naudoti ir fotoaparatą.

Intervalų filmų kūrimas neperkeliant jų iš fotoaparato

Galite kurti įspūdingus 4K/UHD intervalų filmus neperkeldami jų iš fotoaparato. Naudojant ekspozicijos sušvelninimo funkciją sumažinami vaizdų skirtumai, kad būtų užtikrinti sklandūs perėjimai. Kai fotografuojama naudojant begarsį intervalų laikmatį, pašalinamas mechaninis suliejimas ir užrakto keliamas triukšmas. Silpno apšvietimo matavimo diapazoną galima išplėsti iki –3 EV, o užrakto greitį galima pailginti iki 900 s.

Įgyvendinkite savo viziją

Universalus. Patikimas. Kūrybiškas. Nesvarbu, ar fotografuojate, ar filmuojate, fotoaparatas D780 padės įgyvendinti bet kokią plataus užmojo idėją.

GRUPINIS FOKUSAVIMAS

Kurkite vaizdus, pasižyminčius tokiu ryškumo gyliu, kuris iš pažiūros atrodo neįmanomas, naudodami židinio poslinkio fotografavimo režimą. Galite nustatyti kiekvieno fokusavimo žingsnio atstumą, o maksimalaus fokusavimo funkcija padeda užfiksuoti židinį kiekviename lygyje.

SKAITMENINIMAS

Paverskite negatyvus arba 35 mm juostose įrašytas skaidres 24 MP skaitmeniniais failais. Tereikia fotoaparato skaitmeninimo meniu, atskirai įsigyjamo filmų skaitmeninimo adapterio ES-2 ir „Micro-NIKKOR“ objektyvo.

PICTURE CONTROL

Naudojant „Nikon“ sistemą „Picture Control“ lengva nustatyti nuotraukų ar vaizdo įrašų parametrus. Yra įvairių iš anksto nustatytų parinkčių, taip pat konkretiems objektams bei scenoms galite susikurti pasirinktinių valdiklių.

TECHNINIAI DUOMENYS

Tipas

Skaitmeninis veidrodinis fotoaparatas

Objektyvo stovas

Nikon F jungtis (su AF jungtimi ir AF kontaktais)

Efektyvusis apžvalgos kampas

Nikon FX formatas

Vaizdo jutiklis

FX, CMOS, 35,9 mm x 23,9 mm

Iš viso pikselių

25,28 mln.

Apsaugos nuo dulkių sistema

Vaizdo jutiklio valymas, nuotraukos dulkių šalinimo duomenys (būtina programinė įranga „Capture NX-D“)

Efektyvūs pikseliai

24,5 mln.

Vaizdo dydis (pikseliai)

FX (36 x 24) vaizdo sritis: (L) 6 048 x 4 024 (24,3 mln.), (M) 4 528 x 3 016 (13,7 mln.), (S) 3 024 x 2 016 (6,1 mln.). DX (24 x 16) vaizdo sritis: (L) 3 936 x 2 624 (10,3 mln.), (M) 2 944 x 1 968 (5,8 mln.), (S) 1 968 x 1 312 (2,6 mln.). 1:1 (24 x 24) vaizdo sritis: (L) 4 016 x 4 016 (16,1 mln.), (M) 3 008 x 3 008 (9,0 mln.), (S) 2 000 x 2 000 (4,0 mln.). 16:9 (36 x 20) vaizdo sritis: (L) 6 048 x 3 400 (20,6 mln.), (M) 4 528 x 2 544 (11,5 mln.), (S) 3 024 x 1 696 (5,1 mln.). Nuotraukos, užfiksuotos filmuojant ir pasirinkus 3 840 x 2 160 kadro dydį: 3 840 x 2 160. Nuotraukos, užfiksuotos filmuojant ir pasirinkus kitus kadro dydžius: 1 920 x 1 080.

Saugojimas – failų formatas

NEF (RAW): 12 arba 14 bitų (nenuostolinis suglaudintas arba suglaudintas); JPEG: „JPEG-Baseline“, suderinamas su geru (maždaug 1:4), normaliu (maždaug 1:8) arba paprastu (maždaug 1:16) glaudinimu; galimas dydžio prioritetas ir optimalios kokybės glaudinimas; NEF (RAW) + JPEG: viena nuotrauka įrašoma ir NEF (RAW), ir JPEG formatu.

Sistema Picture Control

Auto (automatinis), Standard (standartinis), Neutral (neutralus), Vivid (ryškus), Monochrome (vienspalvis), Portrait (portretas), Landscape (kraštovaizdis), Flat (vienodinimas), kūrybinės „Picture Control“ parinktys (Dream (vizija), Morning (rytas), Pop (popartas), Sunday (sekmadienis), Somber (niūrus), Dramatic (dramatiškas), Silence (tyla), Bleached (išblukęs), Melancholic (melancholiškas), Pure (aiškus), Denim (džinsas), Toy (žaislinis), Sepia (sepija), Blue (mėlyna), Red (raudona), Pink (rožinė), Charcoal (tamsiai pilka), Graphite (grafitas), Binary (dvejetainis), Carbon (kalkė); pasirinktą „Picture Control“ parinktį galima modifikuoti; galima išsaugoti pasirinktinius „Picture Control“

Saugykla – laikmenos

SD, SDHC (suderinama su UHS-II), SDXC (suderinama su UHS-II)

Du kortelių lizdai

2 „Secure Digital“ (SD) kortelės; į 2 lizdą įkištą kortelę galima naudoti, jei užsipildo kitame lizde esanti kortelė, arba atsarginėms kopijoms saugoti, arba atskirai laikyti NEF (RAW) ir JPEG formato vaizdams; nuotraukas galima kopijuoti iš vienos kortelės į kitą.

Failų sistema

DCF 2.0, „Exif 2.31“

Vaizdo ieškiklis

Akių lygio pentaprizmis veidrodinis vaizdo ieškiklis

Kadro aprėptis

FX: maždaug 100 % horizontaliai ir 100 % vertikaliai; DX: maždaug 97 % horizontaliai ir 97 % vertikaliai; 1:1: maždaug 97 % horizontaliai ir 100 % vertikaliai; 16:9: maždaug 100 % horizontaliai ir 97 % vertikaliai

Didinimas

Maždaug 0,7 k. (naudojant 50 mm f/1,4 objektyvą ir pasirinkus begalybės nustatymą, –1,0 m-¹)

Stebėjimo taškas

21 mm (–1,0 m-¹; nuo centrinio vaizdo ieškiklio okuliaro lęšio paviršiaus)

Dioptrijos reguliavimas

Nuo –3 iki +1 m-¹

Fokusavimo ekranas

B tipo „BriteView“ ryškus matinis „Mark VIII“ ekranas (su AF srities rėmeliais; gali būti rodomas komponavimo tinklelis)

Atspindžio veidrodėlis

Sparčiojo grįžimo tipo

Ryškumo gylio peržiūra

Taip; paspaudus mygtuką Pv, objektyvo diafragma sumažinama iki naudotojo (A ir M režimais) arba fotoaparato parinktos (P ir S režimais) reikšmės

Objektyvo diafragma

Su momentiniu grįžimu, valdoma elektroniniu būdu

Suderinami objektyvai

G, E ir D tipai (PC objektyvams taikomi tam tikri apribojimai), kiti AF NIKKOR objektyvai (išskyrus IX NIKKOR objektyvus ir F3AF objektyvus), AI-P NIKKOR DX formato objektyvai (naudojant [DX (24 × 16)] vaizdo sritį), AI objektyvai be procesorių (tik A ir M režimais), kai fotografuojant naudojamas vaizdo ieškiklis, elektroninį tolimatį galima naudoti su objektyvais, kurių didžiausia diafragma yra f/5,6 ar spartesnė. Naudojant objektyvus, kurių didžiausia diafragma yra f/8 ar spartesnė, elektroninis tolimatis palaiko 11 fokusavimo taškų.

Užrakto tipas

Elektroniniu būdu valdomas vertikaliai judantis židinio plokštumos mechaninis užraktas; užraktas su elektronine priekine diafragma; elektroninis užraktas

Užrakto greitis

1/8 000–30 s (galite rinktis iš 1/3 ir 1/2 EV žingsnių, išplečiamas iki 900 s, kai naudojamas M režimas); ilgalaikė ekspozicija (bulb), laiko ekspozicija; X200

Blykstės sinchronizacijos greitis

X=1/200 s; sinchronizuojama su užraktu esant 1/200 s ar mažesniam greičiui; galimas automatinio židinio plokštumos sinchronizavimas dideliu greičiu

Atleidimo režimas

S (vieno kadro), CL (nepertraukiamos mažos spartos), CH (nepertraukiamos didelės spartos), Q (tyliojo užrakto atleidimo), QC (tyliojo nepertraukiamo užrakto atleidimo), automatinio laikmačio, MUP (veidrodžio pakėlimo)

Maksimalus kadrų greitis

Iki 7 fps. CL: 1–6 fps (fotografavimas naudojant vaizdo ieškiklį); 1–3 fps (fotografavimas tiesioginės peržiūros režimu). CH: 7 fps; fotografuojant begarsiu režimu NEF / RAW formatais, 8 fps (14 bitų gylis) arba 12 fps (12 bitų gylis). QC: 3 fps

Automatinis laikmatis

2 s, 5 s, 10 s, 20 s; nuo 1 iki 9 ekspozicijų 0,5, 1, 2 arba 3 s intervalais

Ekspozicijos matavimas

Fotografavimas naudojant vaizdo ieškiklį: TTL ekspozicijos matavimas naudojant maždaug 180 tūkst. (180 000) pikselių RGB jutiklį; fotografavimas tiesioginės peržiūros režimu: TTL ekspozicijos matavimas naudojant vaizdo jutiklį

Matavimo būdas

Matricos: 3D spalvinės matricos matavimas III (G, E ir D tipo objektyvai); spalvinis matricos matavimas III (kiti objektyvai su procesoriumi); spalvinį matricos matavimą galima atlikti naudojant objektyvus be procesoriaus, jei naudotojas nurodo objektyvo duomenis; centruotas: 75 % svarbos suteikiama 12 mm apskritimui kadro centre; apskritimo skersmenį galima pakeisti, kad jis būtų 8, 15 arba 20 mm, arba centravimas gali būti paremtas viso kadro vidurkiu (objektyvai be procesoriaus ir „AF-S Fisheye NIKKOR 8-15mm f/3.5-4.5E ED“ objektyvai naudoja 12 mm apskritimą); taškinis: matuoja maždaug 4 mm skersmens apskritimą (apie 1,5 % kadro), kurio centras – pasirinktas fokusavimo taškas (centrinis fokusavimo taškas, jei naudojamas objektyvas be procesoriaus arba objektyvas „AF-S Fisheye NIKKOR 8-15mm f/3.5-4.5E ED“); pakoreguotas pagal šviesias sritis: galima naudoti su G, E ir D tipo objektyvais

Matavimo diapazonas (ISO 100, f/1,4 objektyvas, 20 °C / 68 °F)

Matricos ir centruotas matavimas: nuo –3 iki +20 EV; taškinis matavimas: 2–20 EV; pagal šviesias sritis pakoreguotas matavimas: 0–20 EV

Ekspozicijos matuoklio jungtis

CPU, AI

Režimas

Auto, P: programuojamas automatinis su lanksčios programos parinktimi, S: automatinis užrakto pirmumas, A: automatinis diafragmos pirmumas, M: rankinis EFCT, specialiųjų efektų režimai: night vision (naktinio vaizdo), super vivid (ypač ryškių spalvų), pop (poparto), photo illustration (fotoiliustracijos), toy camera effect (žaislinio fotoaparato efekto), miniature effect (miniatiūros efekto), selective color (spalvos pasirinkimo), silhouette (silueto), high key (šviesių tonų), low key (tamsių tonų); U1 ir U2: naudotojo nustatymai

Ekspozicijos kompensavimas

Nuo –5 iki + 5 EV; nuo –3 iki +3 EV filmuojant (galite rinktis iš 1/3 ir 1/2 EV žingsnių), kai nustatyti P, S, A, M ir EFCT režimai

Ekspozicijos fiksavimas

Užfiksuojama nustatyta šviesio reikšmė

ISO jautrumas

ISO 100–51 200 (galite rinktis iš 1/3 ir 1/2 EV žingsnių); taip pat galima nustatyti ties maždaug 0,3, 0,5, 0,7 arba 1 EV (ISO 50 atitikmuo), kai ISO mažesnis nei 100, arba maždaug 0,3, 0,5, 0,7, 1 arba 2 EV (ISO 204 800 atitikmuo), kai ISO didesnis nei 51 200; galimas automatinis ISO jautrumo valdymas (rekomenduojamas ekspozicijos koeficientas)

Aktyvusis D-Lighting

Galima pasirinkti Auto (automatinis), Extra high (labai didelis), High (didelis), Normal (normalus), Low (mažas) arba Off (išjungta)

Automatinis fokusavimas

Fotografavimas naudojant vaizdo ieškiklį: TTL fazės nustatymas atliekamas naudojant automatinio fokusavimo jutiklio modulį „Advanced Multi-CAM 3500 II“, galimas 51 fokusavimo taškas (įskaitant 15 kryžminių jutiklių; 11 jutiklių su f/8); automatinio fokusavimo reguliavimas; fotografavimas tiesioginės peržiūros režimu: mišrus fazę nustatantis / kontrastą nustatantis AF naudojant vaizdo jutiklį; galimas automatinio fokusavimo reguliavimas

Aptikimo diapazonas

Fotografavimas naudojant vaizdo ieškiklį¹: nuo –3 iki +19 EV; fotografavimas tiesioginės peržiūros režimus²: nuo –5 iki +19 EV; nuo –7 iki +19 EV naudojant menko apšvietimo AF

Pagalbinis objektyvas

Vienkartinis pagalbinis AF (AF-S), nepertraukiamas pagalbinis AF (AF-C), automatinis AF režimo perjungimas (AF-A, galimas tik fotografavimo režimu), nuolatinis AF (AF-F, galimas tik filmavimo režimu); nuspėjamasis židinio sekimas, automatiškai suaktyvinamas atsižvelgiant į objekto būseną, rankinis fokusavimas (M): galima naudoti elektroninį tolimatį

Fokusavimo taškai

Fotografavimas naudojant vaizdo ieškiklį: 51 taškas, kai nustatyta pasirinktinio nustatymo a6 [Focus points used] (naudojami fokusavimo taškai) vertė yra [All points] (visi taškai); 11 taškų, kai pasirinktas nustatymas [Every other point] (kas antras taškas); fotografavimas tiesioginės peržiūros režimu:³: 273 taškai, kai nustatyta pasirinktinio nustatymo a6 [Focus points used] (naudojami fokusavimo taškai) vertė yra [All points] (visi taškai); 77 taškai, kai pasirinktas nustatymas [Every other point] (kas antras taškas)

AF sričių režimas

Fotografavimas naudojant vaizdo ieškiklį: vieno taško AF, 9, 21 arba 51 taško dinaminės srities AF, 3D sekimo, sričių grupės AF, automatinės srities AF; fotografavimas tiesioginės peržiūros režimu: mažataškis AF (tik fotografavimas, vienkartinis pagalbinis AF / AF-S), vieno taško AF, dinaminės srities AF (tik fotografavimas, nepertraukiamas pagalbinis AF / AF-C), plačios srities AF (S), plačios srities AF (L), automatinės srities AF

Židinio fiksavimas

Židinį galima užfiksuoti iki pusės paspaudžiant užrakto atleidimo mygtuką (vienkartinis pagalbinis AF / AF-S) arba paspaudžiant mygtuką AE-L / AF-L

Blykstės valdymas

Fotografavimas naudojant vaizdo ieškiklį: TTL blykstės valdymas atliekamas naudojant maždaug 180 tūkst. (180 000) pikselių RGB jutiklį; fotografavimas tiesioginės peržiūros režimu: TTL blykstės valdymas atliekamas naudojant vaizdo jutiklį; i-TTL subalansuota detalių paryškinimo blykstė, skirta skaitmeniniams SLR, naudojama pasirinkus matricos, centruotą ir pagal šviesias sritis pakoreguotą matavimą; standartinė i-TTL detalių paryškinimo blykstė, skirta skaitmeniniams SLR, naudojama pasirinkus taškinį matavimą

Blykstės režimas

Priekinės diafragmos sinchronizacija, raudonų akių efekto mažinimas, lėta sinchronizacija, raudonų akių efekto mažinimas su lėta sinchronizacija, galinės diafragmos sinchronizacija, išjungta

Blykstės kompensavimas

Nuo –3 iki +1 EV (galima rinktis iš 1/3 ir 1/2 EV žingsnių), kai nustatyti P, S, A ir M režimai

Blykstės parengties daviklis

Šviečia, kai papildoma blykstė yra visiškai įkrauta; mirksi blykstei suveikus visa galia

Kontaktinė jungtis

ISO 518 kontaktinė blykstės jungtis su sinchronizavimo bei duomenų kontaktais ir apsauginiu fiksatoriumi

Nikon patobulinta kūrybingo apšvietimo sistema

i-TTL blykstės valdymas, radijo bangų Patobulintas belaidžio apšvietimo valdymas, optinis patobulintas belaidžio apšvietimo valdymas, apšvietimo modeliavimas, FV fiksavimas, spalvų informacijos ryšys, automatinio židinio plokštumos sinchronizavimas dideliu greičiu, AF keliose srityse pagalbinis apšvietimas (fotografavimas naudojant vaizdo ieškiklį), suderintasis blykstės valdymas

Sinchronizavimo gnybtas

Sinchronizavimo gnybtų adapteris AS-15 (įsigyjamas atskirai)

Baltos spalvos balansas

Automatinis (3 tipai), automatinis natūralus apšvietimas, tiesioginės saulės šviesos, debesuotumo, šešėlio, kaitinamųjų lempų, fluorescencinių lempų (7 tipai), blykstės, spalvos temperatūros pasirinkimo (2 500–10 000 K), išankstinis rankinis nustatymas (galima išsaugoti ne daugiau kaip 6 reikšmes, taškinis baltos spalvos balanso matavimas galimas fotografuojant tiesioginės peržiūros režimu), galimas tikslus visų parinkčių, išskyrus spalvos temperatūros pasirinkimą, nustatymas

Fotografavimas serijomis su skirtingomis baltos spalvos balanso reikšmėmis

Ekspozicija ir (arba) blykstė, baltos spalvos balansas ir ADL

Tiesioginė peržiūra – režimai

Fotografavimas tiesioginės peržiūros režimu, filmų tiesioginė peržiūra

Filmas – matavimas

TTL matavimas naudojant fotoaparato vaizdo jutiklį

Filmas – matavimo būdas

Matricos, centruotas arba pagal šviesias sritis pakoreguotas matavimas

Filmas – kadro dydis (pikseliais) ir kadrų greitis

3 840 x 2 160 (4K UHD); 30p (laipsniškas), 25p, 24p 1 920 x 1 080; 120p, 100p, 60p, 50p, 30p, 25p, 24p 1 920 x 1 080 (sulėtintas); 30p x4, 25p x4, 24p x5⁴. Faktinis kadrų greitis 120p, 100p, 60p, 50p, 30p, 25p ir 24p yra atitinkamai 119,88, 100, 59,94, 50, 29,97, 25 ir 23,976 fps.

Filmas – failo formatas

MOV, MP4

Filmas – vaizdo įrašų glaudinimas

H.264 / MPEG-4 pažangus vaizdo įrašų kodavimas

Filmas – garso įrašymo formatas

Linijinis PCM, AAC

Filmas – garso įrašymo įrenginys

Integruotas stereomikrofonas arba papildomas išorinis mikrofonas su silpnintuvo parinktimi; reguliuojamo jautrumo

Filmas – ISO jautrumas

Rankinis pasirinkimas (ISO 100–51 200); galite rinktis iš 1/3 ir 1/2 EV žingsnių) su galimomis papildomomis parinktimis atitinkamai apie 0,3, 0,5, 0,7, 1 arba 2 EV (ISO 204 800 atitikmuo), kai ISO didesnis nei 51 200; galimas automatinis ISO jautrumo valdymas (nuo ISO 100 iki „Hi 2“) su pasirenkama viršutine riba

Filmas – kitos parinktys

Intervalų filmų įrašymas, elektroninis virpesių mažinimas, laiko kodai, logaritminis žurnalas („N-Log“) ir HDR (HLG) filmų išvestis

Ekranas

8 cm (3,2 col.), maždaug 2 359 tūkst. taškų (XGA) pakreipiamasis TFT jutiklinis LCD ekranas su 170° stebėjimo kampu, maždaug 100 % kadro aprėptimi ir 11 lygių rankinio ryškumo reguliavimo bei spalvos balanso valdymo galimybe.

Atkūrimas

Viso kadro ir miniatiūrų (4, 9 arba 72 vaizdų arba kalendoriaus) atkūrimas naudojant didinimą atkuriant, apkarpymas naudojant didinimą atkuriant, filmo atkūrimas, nuotraukų ir (arba) filmo skaidrių peržiūra, histogramos rodymas, pažymėjimas, informacija apie nuotrauką, vietos duomenų pateikimas, nuotraukos įvertinimas, automatinis vaizdo sukimas ir žymių nustatymas.

USB

C tipo jungtis („SuperSpeed“ USB); rekomenduojama jungti į įtaisytą USB prievadą

HDMI išvestis

C tipo HDMI jungtis

Garso įvestis

Stereofoninės minijungties lizdas (3,5 mm skersmens; maitinimas gali būti tiekiamas prijungus)

Garso išvestis

Stereofoninės minijungties lizdas (3,5 mm skersmens)

Priedų prijungimo lizdas (-ai)

Įtaisytas (galima naudoti su priedais, pvz., nuotoliniu kabeliu MC-DC2)

„Wi-Fi“ (belaidis LAN) standartai

IEEE 802.11b/g/n/a/ac, 2 412–2 462 MHz (11 kanalas) ir 5 180–5 320 MHz, 2,4 GHz diapazonas: 2,9 dBm, 5 GHz diapazonas: 8,7 dBm, atvira sistema, WPA2-PSK

„Bluetooth“ standartai

„Bluetooth“ specifikacijos 4.2 versija, „Bluetooth“: 2 402–2 480 MHz, „Bluetooth Low Energy“: 2 402–2 480 MHz, „Bluetooth“: –2,6 dBm (EIRP), „Bluetooth Low Energy“: –4,1 dBm; veikimo diapazonas: maždaug 10 m⁵

Akumuliatorius

Vienas įkraunamas ličio jonų akumuliatorius EN-EL15b⁶

Kintamosios srovės adapteris

Kintamosios srovės adapteris EH-5d / EH-5c / EH-5b; reikia kintamosios srovės jungties EP-5B (parduodama atskirai)

Trijų kontaktų lizdas

1/4 col. (ISO 1 222)

Matmenys (P x A x G)

Maždaug 143,5 x 115,5 x 76 mm

Svoris

Maždaug 840 g su akumuliatoriumi ir SD atminties kortele, bet be korpuso dangtelio; maždaug 755 g (tik fotoaparato korpusas)

Naudojimo aplinka – temperatūra

0–40 °C

Naudojimo aplinka – drėgnis

85 % arba mažiau (be kondensacijos)

Komplekte esantys priedai

Korpuso dangtelis BF-1B, guminis okuliaro apsodas DK-31 (tiekiamas primontuotas prie fotoaparato), įkraunamas ličio jonų akumuliatorius su kontaktų dangteliu EN-EL15b, akumuliatoriaus įkroviklis MH-25a (tiekiamas su kintamosios srovės sieninio lizdo kištuko adapteriu arba maitinimo laidu, kurio tipas ir forma priklauso nuo pardavimo šalies ar regiono), okuliaro dangtelis DK-5, USB laidas UC-E24, dirželis AN-DC21

¹ Duomenys nustačius ISO 100, temperatūrai esant 20 °C.
² Fotografavimas naudojant vienkartinį pagalbinį AF (AF-S) ir pasirinkus f/1,4 diafragmą (tamsesnę diapazono reikšmę) ir f/5,6 (ryškesnę diapazono reikšmę); ISO 100; 20 °C.
³ Fotografavimas, [FX (36 × 24)] vaizdo sritis, vieno taško AF.
⁴ Kokybę galima pasirinkti esant visiems dydžiams, išskyrus 3 840 x 2 160, 1 920 x 1 080 120p/100p ir 1 920 x 1 080 sulėtintas, kai nustatyta aukšta kokybė.
⁵ Kai nėra jokių kliūčių. Diapazoną gali lemti signalo stiprumas ir pašalinių objektų buvimas.
⁶ Taip pat galima naudoti akumuliatorius EN-EL15a / EN-EL15. Tačiau įsidėmėkite, kad kartais naudojant akumuliatorių EN-EL15 (visiškai įkrautą per vieną įkrovą) gali būti padaryta mažiau nuotraukų, nei naudojant EN-EL15b / EN-EL15a. Kraunamąjį kintamosios srovės adapterį EH-7P galima naudoti tik akumuliatoriams EN-EL15b įkrauti.

Jei nenurodyta kitaip, visi matavimai atliekami laikantis CIPA („Camera and Imaging Products Association“, fotoaparatų ir vaizdavimo gaminių asociacijos) standartų arba nurodymų.
Visi duomenys taikomi fotoaparatui su visiškai įkrautu akumuliatoriumi.
Pavyzdinės nuotraukos, rodomos fotoaparate, ir nuotraukos bei iliustracijos, esančios vadovuose, pateiktos tik iliustraciniais tikslais.
„Nikon“ pasilieka teisę bet kada be išankstinio įspėjimo pakeisti šiose specifikacijose aprašytą aparatinės ir programinės įrangos išvaizdą ir specifikacijas. „Nikon“ nėra atsakinga už žalą, patirtą dėl kokių nors šiose specifikacijose galinčių būti klaidų.

Daugiau informacijos: http://www.nikkor.cz/lt_LT/product/digital-cameras/slr/professional/d780

 

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas