Mcdodo PN-8922 Stylus Pen, skirtas iPad
Prekės kodas: 053398

Mcdodo PN-8922 Stylus Pen, skirtas iPad

Prekės kodas: 053398
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3422
Paskutinė prekė

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Talpinis rašiklis Mcdodo PN-8922, skirtas Apple iPad (baltas)

Mcdodo PN-8922 yra talpinis rašiklis, skirtas Apple iPad planšetiniams kompiuteriams, suteikiantis natūralų rašymo ir piešimo pojūtį ir tikslumą. Dėl jautrumo pakreipimui ir spaudimui galite kurti ranka rašytus užrašus, kurie atrodo tarsi parašyti ant popieriaus, ir nupiešti detalius meno kūrinius be jokio delsimo tarp rašiklio ir planšetinio kompiuterio. Galite patogiai padėti ranką ant planšetės, nesijaudindami dėl atsitiktinių judesių. Elektroninis ekranas nuolat informuoja apie baterijos būseną, leisdamas atlikti užduotis, nebijant staigaus akumuliatoriaus išsikrovimo. Rašiklis turi malonią tekstūrą, kuri pagerina jūsų patirtį ilgai naudojant.

McDodo/PN-8922/1

Precision

Jauskitės taip, lyg rašytumėte pieštuku ar rašikliu! Talpinis rašiklis Mcdodo PN-8922 yra jautrus pakrypimui ir spaudimui, todėl dirbant su juo jaučiamas natūralus jausmas ir pasitenkinimas. Galite kurti detalius brėžinius su lygiomis linijomis arba mėgautis savo rašysenos niuansais. Vertinga rašiklio savybė yra ta, kad galite patogiai remtis ranka į planšetinį kompiuterį, nesijaudindami dėl atsitiktinių judesių ar spragtelėjimų! Mėgaukitės rašymo ir piešimo laisve ir tikslumu.

McDodo/PN-8922/2

Paprastas naudojimas

Vienas didžiausių Mcdodo PN-8922 talpinio rašiklio privalumų yra jo naudojimo paprastumas. Norėdami jį įjungti ir išjungti, tiesiog palieskite apvalų galą. Jums nereikės jaudintis dėl jo susiejimo – įrenginys paruoštas naudoti iš karto jį įjungus. Norint pakeisti antgalį, tereikia jį atsukti, pritvirtinti naują, esantį komplekte, ir voilà – rašiklis vėl paruoštas darbui! Norėdami nufotografuoti ekrano kopiją, tiesiog slinkite rašikliu iš apatinio kairiojo ekrano krašto į viršutinį dešinįjį. Dukart palietus užrakinimo ekraną suaktyvina bloknotą.

McDodo/PN-8922/7

Belaidis magnetinis įkrovimas

Ar baterija senka? Rašiklį galite įkrauti tradiciškai naudodami USB laidą arba pritvirtinti prie vieno iš planšetinio kompiuterio šonų. Įrenginys turi LED indikatorių, rodantį įkrovimo būseną – mėlynai mirksintis reiškia, kad jis visiškai įkrautas. Naudodami galite patikrinti baterijos būseną ekrane, esančiame rašiklio viršuje. Akumuliatoriaus įkrovimas iki pilnos talpos trunka 2 valandas, o tai užtikrina 7 valandas nepertraukiamo darbo. Neaktyvumo atveju rašiklis automatiškai išsijungia po 10 minučių.

McDodo/PN-8922/6

Į paketą

  • Stylus
  • Atsarginis patarimas
  • USB-C įkrovimo laidas
Prekės ženklas Mcdodo
Modelis PN-8922
Spalva Balta
Suderinamumas iPad 2018 (6 karta) ir naujesni modeliai
Baterijos veikimo laikas 7 valandos
Įkrovimo laikas 2 valandos
Budėjimo laikas 12 mėnesių
Svoris 13g
Ilgis 165,9 mm
Rašiklio medžiaga PC+ABS
Patarimo medžiaga POM
Akumuliatoriaus talpa 90mAh
Kabelio ilgis 37cm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas