Kodak MC-30 „viskas viename“ mini kasetė, 30 lapų
Prekės kodas: 5-MC-30
Kodak MC-30 „viskas viename“ mini kasetė, 30 lapų

Kodak MC-30 „viskas viename“ mini kasetė, 30 lapų

Prekės kodas: 5-MC-30
Kodak MC-30 „viskas viename“ mini kasetė, 30 lapų
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2416
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 4 - 8*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma
 „Viskas viename“ kasetė smagiam spausdinimui! Kaip priedas, skirtas Kodak moderniam Mini 2 ir Mini Shot nuotraukų spausdinimui, mini kasetės MC spausdinimo technologija užtikrina profesionalią kokybę mažoje, bet galingoje pakuotėje.
Inovatyvus 4PASS D2T2 perdavimo procesas palaipsniui padalija spalvas į geltonų, purpurinių ir žalsvai mėlynų atspalvių sluoksnius, sukuriant neįtikėtinai blizgantį efektą. Idealiai tinka spalvotiems portretams, kraštovaizdžio nuotraukoms, lipdukams ir dar daugiau.
Ši greita ir efektyvi kasetė taip pat žinoma dėl netepančio dizaino. Pasirinkite 20, 30 arba 50 nuotraukų, įdėkite kasetę ir stebėkite, kaip nuotraukos atgyja tiksliomis linijomis, spalvomis ir struktūra.
Blukęs apsauginis sluoksnis yra atsparus drėgmei, todėl darbu galėsite džiaugtis ilgus metus ateiti. Tikras rašalas. Iš karto.
Kodak Mini 2 spausdintuvas remiasi patentuota 4Pass spausdinimo technologija, dar vadinama termotransferiniu spausdinimu, kuri užtikrina gražias, aukštos kokybės nuotraukas.
Jame yra mažiausia 4Pass all funkcija. -viename pasaulyje kasetė, patogiam nešiojimui ir neprilygstamai kokybei.
Gausite: 1 nuotraukų spausdinimo mini kasetę iš Kodak. 20, 30 arba 50 nuotraukų, priklausomai nuo jūsų pasirinkimo, nespalvotos, spalvotos ir popierinės – visa tai termotransliavimo procese, kad būtų išskirtinai aiškūs aukščiausios kokybės vaizdai.
 
Techniniai duomenys ir modelis numeriai:
MC-20, MC-30, MC-50 All-in-One juodai baltas ir spalvotas. Integruotas fotopopierius, atsparus drėgmei pirštų atspaudams. Išblunka iki 10 metų.
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas