Blackmagic Design Studio Camera 4K Plus
Prekės kodas: 9338716007589

Blackmagic Design Studio Camera 4K Plus

Prekės kodas: 9338716007589
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1 28000
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 3 - 5*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Blackmagic Design Studio Camera 4K Plus

 

„Blackmagic Studio Camera 4K Plus“ buvo specialiai sukurta kaip tobula kamera ATEM Mini. Tai ta pati aukštos kokybės transliavimo kamera, tačiau į HDMI orientuotą dizainą pašalinamos visos brangios transliacijos jungtys, todėl jos kaina yra daug mažesnė. HDMI yra neįtikėtinai galingas, nes sujungia vaizdo įrašą su ATEM Mini, o tuo pačiu metu kameros valdymas, skaičiavimas ir nuotolinio įrašymo paleidiklis siunčiami į fotoaparatą naudojant tą pačią HDMI jungtį. Dėl to labai greitai pasiruošiama darbui.

Kompaktiškas ir lengvas dizainas

Dideli transliuotojai naudoja brangias studijines kameras, kurios yra labai didelės, todėl jos nėra labai nešiojamos. Išskirtinė „Blackmagic Studio Camera“ turi visus didelės studijos fotoaparato privalumus, nes tai kameros ir vaizdo ieškiklio derinys viename kompaktiškame dizaine. Jame yra lengvas anglies pluoštu sustiprintas polikarbonato korpusas su naujoviškomis technologijomis ir miniatiūriniu dizainu. Fotoaparatas sukurtas tiesioginei gamybai, todėl naudojant didelį 7 colių vaizdo ieškiklį lengva sekti ir kadruoti kadrus. Jutikliniame ekrane yra fotoaparato nustatymų meniu, taip pat yra ryškumo, kontrasto ir židinio nustatymo rankenėlės.

Išskirtinis našumas esant prastam apšvietimui

Pažangiuose fotoaparatuose ISO yra vaizdo jutiklio jautrumo šviesai matas. Tai reiškia, kad kuo didesnis ISO, tuo didesnis padidėjimas gali būti pridėtas, todėl galima fotografuoti esant natūraliam apšvietimui ar net naktį. „Blackmagic Studio Camera“ funkcijos padidina nuo -12 dB (100 ISO) iki +36 dB (25 600 ISO), todėl ji optimizuota taip, kad sumažintų vaizdų grūdėtumą ir triukšmą išlaikant visą jutiklio dinaminį diapazoną. Pagrindinis pradinis ISO yra 400, kuris idealiai tinka naudoti studijos apšvietime. Antrinis aukšto pagrindo ISO 3200 puikiai tinka fotografuojant silpnai apšviestoje aplinkoje.

 

*Lens Not Included

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas