Žoliapjovės Soocas N1
Prekės kodas: 024147778963

Žoliapjovės Soocas N1

Prekės kodas: 024147778963
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1528
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

SOOCASN1 - rūpinkitės savo išvaizda

Nepageidaujami plaukai ausyse ar nosyje daro jūsų gyvenimą apgailėtiną? Su patikima SOOCAS N1 žoliapjove pamiršite šią problemą. Paprastas naudoti, efektyvus ir lengvas – jis sveria tik 150 g – galėsite jį sėkmingai naudoti ir namuose, ir kelyje.

11.jpg

Kelios programos

Žoliapjovės pagalba atsikratysite nepageidaujamų nosies ar ausų plaukų. Taip pat galite jį naudoti bakams apipjaustyti. Jo dėka efektyviai pasirūpinsite savo išvaizda net ir menkiausiomis smulkmenomis.

1.jpg

Paprasta naudoti

Įrenginio valdymas yra trivialiai paprastas. Tiesiog paspauskite mygtuką, kad įjungtumėte žoliapjovę, tada padėkite pjovimo galvutę prie odos, šnervių ar ausų ir švelniai judinkite, kad pašalintumėte nereikalingus plaukelius. Atsisveikinkite su nepageidaujamais plaukais – SOOCAS N1 padės greitai ir efektyviai su jais susidoroti.

6.jpg

Maitinimas be problemų

Žoliapjovė maitinama viena AA baterija. Tai užtikrina ilgą ir efektyvų veikimą. Jums nereikia jaudintis, kad teks pirkti brangias, sunkiai prieinamas baterijas – užteks paprastos AA baterijos, kad SOOCAS N1 veiktų efektyviai!

3.jpg

Visada su tavimi

Dėl patogaus dizaino ir pridedamo dėklo galite patogiai laikyti žoliapjovę ir pasiimti su savimi kur tik norite. Augantys plaukeliai ar netolygiai augančios kanopos nebestebins jūsų atostogų ar komandiruočių metu – SOOCAS N1 privers greitai pamiršti panašias problemas.

7.jpg

Klasikinis dizainas

Žoliapjovė pasižymi paprastu, bet elegantišku dizainu. Balta dėklo spalva kartu su auksine saga ir dekoratyviniu žiedu suteikia gražų, klasikinį efektą. Dėl mažų matmenų ir lengvo svorio prietaisas itin patogus ir nešiojamas. SOOCAS N1 džiugins jus tiek savo funkcionalumu, tiek nesenstančiu stiliumi!

9.jpg
Producer Soocas
Modelis N1
Spalva Balta
Menčių skaičius 1 pažangiausias kraštas
Funkcija Sausas skutimas
Vandeniui atsparumo klasė IPX5
Maitinimo šaltinis AA baterija (pridedama)
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas