ZigBee judesio jutiklis SONOFF SNZB-03P + baterija
Prekės kodas: 9-068043
ZigBee judesio jutiklis SONOFF SNZB-03P + baterija

ZigBee judesio jutiklis SONOFF SNZB-03P + baterija

Prekės kodas: 9-068043
ZigBee judesio jutiklis SONOFF SNZB-03P + baterija
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2216
29,95 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ZigBee judesio jutiklis SONOFF SNZB-03P + baterija.

ZigBee SONOFF SNZB-03P yra judesio jutiklis, skirtas automatizuoti ir apsaugoti jūsų namus. Naudodamas Zigbee 3.0 protokolą, jis veikia su įvairiais Zigbee šakotuvais, tokiais kaip SONOFF NSPanel Pro, SONOFF iHost, SONOFF ZB Bridge Pro, SONOFF ZBDongle-E ir Echo Plus 2nd Generation, todėl galima lengvai integruoti į esamą išmaniųjų namų sistemą. Per mažiau nei 5 sekundes aptinkantis judesį, SNZB-03P leidžia automatiškai įjungti šviesas, kai einate pro šalį, ir išjungti jas, kai išeinate iš kambario, taupydami energiją ir padidindami komfortą kasdieniame gyvenime.

Patikimas kiekvieną dieną

SNZB-03P maitinamas iš CR2477 baterijos (pridedama), kuri užtikrina ilgesnį tarnavimo laiką. iki 3 metų, todėl nereikia dažnai keisti ir užtikrina ilgalaikį, priežiūros nereikalaujantį veikimą. Šis sprendimas idealiai tinka tiems, kurie vertina patogumą ir patikimumą eksploatuojant buitinę techniką. Korpusas pagamintas iš patvaraus PC plastiko ir kompaktiškų matmenų (44x44x65mm), todėl jutiklis puikiai tinka bet kokiam interjerui. Platus 110° aptikimo kampas ir iki 6 metrų diapazonas yra universalus įrankis, skirtas stebėti judesius jūsų namų kambariuose ir laiptinėje.

Saugos ir automatizavimo funkcijos

Judesio jutiklis SNZB-03P ne tik padaro jūsų gyvenimą patogesnį, bet ir atlieka namų apsaugos funkciją. Jis gali aptikti neteisėtus įėjimus ir iš karto suaktyvinti garsinį pavojaus signalą per šliuzą, įrašyti vaizdo įrašą su prijungta kamera arba nusiųsti pranešimą į jūsų telefoną per programėlę, suteikdama jums visišką jūsų šeimos ir turto saugumo kontrolę. Net ir nutrūkus „Wi-Fi“ tinklui, vietinės „Zigbee“ scenos išlieka aktyvios ir užtikrina patikimą jūsų automatikos ir apsaugos sistemos veikimą. Galite būti ramūs!

Pažangus šviesos aptikimas

Yra įrengtas SONOFF SNZB-03P judesio jutiklis su išmaniąja aplinkos šviesos aptikimo funkcija, kuri automatiškai reguliuoja apšvietimo veikimą pagal sąlygas. Kai jutiklis aptinka judesį, jis savarankiškai įvertins, ar aplinkos šviesumas yra pakankamas, ar reikia įjungti šviesą. Naudodami šį sprendimą taupote energiją naudodami apšvietimą tik tada, kai jo tikrai reikia, tiek dieną, tiek naktį.

Suderinamas su jūsų asistentu

SONOFF SNZB-03P veikia su eWeLink programėle, kuri leidžia visiškai valdyti ir stebėti jutiklio veikimą iš savo išmaniojo telefono. Programa siūlo daugybę funkcijų, tokių kaip scenarijų nustatymas, momentiniai pranešimai, kai aptinkamas judesys, ir integracija su populiariais balso asistentais, tokiais kaip Alexa, Google Home, SmartThings, Alice ir IFTTT platforma. Tai leidžia valdyti namus paprastomis balso komandomis arba automatizuoti kasdienes užduotis, pvz., įjungti šviesą ar suaktyvinti kameras, todėl jūsų namai tampa patogesni ir saugesni.

Įtraukta

  • Jutiklis su baterija
  • Tvirtinimo priedai
  • Naudojimo instrukcija

GamintojasSONOFF
Modelis:SNZB-03P
Aptikimo diapazonas:6 m, 110°
Darbo temperatūra:-10°C~60°C
Darbinė drėgmė:5- 95% RH, nekondensuojantis
Belaidis ryšys:Zigbee 3.0
Baterijos modelis:CR2477 (3V)
Korpuso medžiaga:PC
Neto masė:54g
Matmenys:44x44x65mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas