Žibintuvėlis Superfire Y16, 1700lm, USB-C
Prekės kodas: 030475996357

Žibintuvėlis Superfire Y16, 1700lm, USB-C

Prekės kodas: 030475996357
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3180
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Superfire Y16 žibintuvėlis

Superfire Y16 yra praktiškas žibintuvėlis, kuris bus naudingas daugelyje programų. Jis siūlo 5 šviesos režimus ir išsiskiria 20 W galia. Jis taip pat yra atsparus vandeniui iki IP46 ir ypač patvarus. Prietaiso veikimo laikas yra iki 4 valandų, o įmontuotas šviesos indikatorius suteikia informaciją apie įkrovimo būseną. Patogų žibintuvėlio valdymą užtikrina minkštas, liečiamas mygtukas.


Įspūdinga galia

Žibintuvas Superfire Y16 pravers tiek namuose, tiek lauke - jis patikimai apšvies tamsą. Jo LED galia yra 20 W, o šviesos diapazonas siekia 350 m. Nėra elektros? Kelionė į palapinę? O gal naktinis žygis miške? Šis patogus žibintuvėlis gali palengvinti jūsų gyvenimą įvairiose situacijose!


5 šviesos režimai

Tinkinkite žibintuvėlio veikimą pagal savo poreikius. Y16 gali šviesti 5 skirtingais režimais – Žemas, Vidutinis, Aukštas, Blyksniai ir SOS. Tai leidžia sėkmingai jį naudoti įvairiomis sąlygomis ir, jei reikia, siųsti gelbėjimo signalą. Taip pat yra papildoma ypač ryški parinktis, kuri leis, pavyzdžiui, laikinai apakinti galimą užpuoliką. Norėdami jį suaktyvinti, tiesiog paspauskite mygtuką 2 kartus.


Ilgas darbo laikas

Nesijaudinkite, kad Y16 atsisakys jus aptarnauti, kai to mažiausiai tikitės. Vienu įkrovimu jis veikia iki 4 valandų – užtenka, pavyzdžiui, palaukti, kol nutrūks elektra, ar rasti kitą laikiną sprendimą. Norėdami įkrauti žibintuvėlį, prijunkite jį prie maitinimo šaltinio naudodami USB kabelį. Spalvotas indikatorius informuos apie akumuliatoriaus būseną.


Atsparus vandeniui ir patvarus

Įrenginys pasižymi neįtikėtinai tvirta konstrukcija, todėl jis yra atsparus vandeniui. IP46 įvertinimas reiškia, kad jis nebijo atsitiktinio aptaškymo ar staigios liūties. Be to, žibintuvėlis buvo pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio, kuris užtikrina jo išskirtinį stiprumą ir atsparumą pažeidimams. Y16 nenuvils jūsų net sunkiausiomis sąlygomis!


Producer Superfire
Modelis Y16
Ypatingai ryškus variantas Taip (du kartus paspauskite mygtuką)
Galimi režimai Žemas / Vidutinis / Aukštas / Blyksnis / SOS
Šviesos šaltinis SH-S14
Power 20W
diapazonas Iki 350 m
Svoris 264g
Atsparus vandeniui IP46
Atsparumas kritimui Iki 1 m
Maitinimo šaltinis 2x 4000 mAh baterija (21700)
Medžiaga Aliuminio lydinys
Darbo laikas Iki 4 val.
Matmenys 48x27x241mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas