Žibintuvėlis Superfire X60-T, 1500lm, USB
Prekės kodas: 025656375184

Žibintuvėlis Superfire X60-T, 1500lm, USB

Prekės kodas: 025656375184
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2687
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Superfire X60-T žibintuvėlis

Patogus Superfire X60-T žibintuvėlis gali šviesti iki 300 m atstumu. Jis siūlo iki 5 darbo režimų, todėl nesunkiai pritaikysite beveik bet kokiai situacijai. 3-8 valandų veikimo laikas ir IP34 atsparumas vandeniui nustebins patikimu veikimu. Tai leidžia tiksliai apšviesti tiek toliau esančias sritis, tiek arti esančius objektus ar vietas.


Šviečia ryškiau ir toliau

Žibintuvėlyje yra didelis objektyvas, užtikrinantis geresnį veikimą. Įrenginys gali spindėti dideliu galingumu ir tiksliai tokiu ryškumu, kokio norite. Jis taip pat stebina savo didžiuliu diapazonu, kuris siekia iki 300 metrų. Dėl to X60-T idealiai tinka įvairioms situacijoms. Galite lengvai pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius ir padaryti jį puikiai apšviestą tiek toli nuo jūsų, tiek šalia jūsų esančius dalykus.


5 apšvietimo režimai

Pasirinkite vieną iš galimų apšvietimo režimų, kad žibintuvėlis optimaliai atitiktų esamą situaciją. X60-T gali skleisti didelio arba vidutinio intensyvumo šviesą. Įrenginys taip pat siūlo energijos taupymo ir SOS režimą. O jei atsidursite pavojuje, taip pat galite sėkmingai panaudoti žibintuvėlį laikinai apakinti užpuolikui, kad gautumėte laiko apsiginti, pabėgti ar išsikviesti pagalbą.


Tai taip pat gerai veiks kaip maitinimo blokas

Įrenginys turi 2 USB prievadus. Vienas iš jų skirtas žibintuvėliui įkrauti, o kito pagalba jį lengvai ir patogiai paversite patogiu maitinimo bloku. X60-T ne tik džiugins ilgu darbo laiku, bet ir prireikus leis įkrauti išmanųjį telefoną. Papildomas patogumas – praktiškas indikatorius, kuris suteiks reikiamos informacijos apie baterijos būseną.


Jo negąsdina vanduo

IP34 apsaugos įvertinimas reiškia, kad žibintuvėlį galite naudoti beveik bet kokiomis sąlygomis be rūpesčių. Prietaisas turi patvarią tarpinę, kuri neleidžia vandeniui patekti į vidų. Nedidelis lietus, netyčinis taškymas ar net staigus lietus – Superfire X60-T pagalba rasite kelią tamsoje, nepaisant situacijos.


Visada po ranka

Įrenginio matmenys neviršija 15,8x4,1 cm, o sveria tik 190 g. Todėl jis itin patogus – visada galėsite nešiotis su savimi, kad prireikus panaudotumėte patikimą šviesos šaltinį. Jo transportavimą palengvina specialus segtukas, kurio pagalba galite pritvirtinti X60-T prie kuprinės ar drabužių ir atlaisvinti rankas. Tuo pačiu metu žibintuvėlis yra stebėtinai patvarus – jo atsparumą, be kita ko, padidina iš aliuminio lydinio pagamintas dangtelis.


Gamintojas Superfire
Modelis X60-T
diapazonas iki 300 m
Talpa 3400 mAh
Svoris 190 g
Matmenys 158x41x34 mm
Veikimo laikas iki 3-8 val.
Apsaugos laipsnis IP34
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas