Žibintuvėlis Superfire M9-E, 900lm, USB
Prekės kodas: 025661614782

Žibintuvėlis Superfire M9-E, 900lm, USB

Prekės kodas: 025661614782
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2710
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Superfire M9-E žibintuvėlis

Praktinis Superfire M9-E žibintuvėlis bus naudingas daugelyje programų – ne tik kaip šviesos šaltinis, bet ir kaip maitinimo šaltinis. Veikimo laikas iki 289 minučių sukuria beveik neribotas galimybes, o IP31 apsaugos klasė leidžia naudoti įrenginį net ir įvairiomis sąlygomis. Papildomos dizaino funkcijos, tokios kaip specialus kabliukas arba paslėpta vieta smulkiems daiktams laikyti rankenoje, dar labiau palengvina šio unikalaus gaminio naudojimą.

1.jpg?v=1680592685976

Ryški šviesa – platus veikimo diapazonas

Įrenginys aprūpintas didelės galios šviesos mikroschema, kuri leidžia jam spindėti įspūdingu iki 900 lm ryškumu. Žibintuvėlis stebina ir plačiu nuotoliu – iki 473 metrų. Dėl to jis puikiai tinka daugeliui situacijų – kelionėje stovyklavietėje, naktinio žygio metu ar net paieškos operacijos metu. Kad ir koks būtų scenarijus, jis suteiks jums optimalų apšvietimą.

2.jpg?v=1680592685976

Švieskite taip, kaip jums reikia

M9-E gali spindėti įvairiais būdais. Priekinis žibintas skleidžia ryškią baltą šviesą. Tai idealiai tinka, pavyzdžiui, gelbėjimo operacijoms arba ekspedicijoms po tamsos. Prietaisas taip pat turi šoninę lemputę, kuri gali šviesti balta arba raudona spalva. Tai taip pat bus naudinga kaip įspėjamoji lemputė, be kita ko. Naudokite kaip norite!

3.jpg

Tai taip pat praktiškas maitinimo blokas

Žibintuvėlis aprūpintas galingomis 18650 įkraunamomis baterijomis, kurių dėka jo darbo laikas gali siekti iki 289 minučių. Jų būsena rodoma įrenginio apačioje esančiu indikatoriumi. Tai dar ne viskas! Superfire M9-E taip pat turi specialų įkrovimo prievadą, kuris leidžia naudoti žibintuvėlį kaip maitinimo bloką. Tai leidžia lengvai įkrauti telefoną beveik bet kokioje situacijoje – pavyzdžiui, stovyklaujant ar žvejojant.

4.jpg

Lengvas, patogus, patvarus

Šis žibintuvėlis, pagamintas iš ABS plastiko, sveria palyginti nedaug – tik 493 g. Taigi galėsite patogiai pasiimti su savimi, kur tik reikia. Tuo pačiu metu, naudojant itin grūdintas medžiagas, įrenginys išsiskiria išskirtiniu patvarumu – net kritimas iš iki 1 m aukščio jo neišgąsdins! Naudokite jį nesijaudindami – rizika jį sugadinti tikrai maža.

5.jpg

Dar didesnis naudojimo patogumas

Projektuojant įrenginį taip pat buvo pasirūpinta, kad juo būtų patogu naudotis. Žibintuvėlyje buvo įrengtas kabliukas, leidžiantis jį pakabinti bet kur, taip pat žibintuvėlio apačioje esantis vyris, leidžiantis stabiliai stovėti ant horizontalaus paviršiaus. Be to, M9-E rankenoje rasite sumaniai paslėptą vietą smulkiems daiktams saugoti – galite įdėti, pavyzdžiui, laidą, žiebtuvėlį ar nedidelį atsuktuvą.

6.jpg
Gamintojas Superfire
Modelis M9-E
Šviesos šaltinis SST-40-N4
diapazonas iki 473 m
Šviesumas iki 900 lm
Svoris 493 g
Matmenys 200x95x94x140 mm
Veikimo laikas iki 289 minučių
Įkrovimo laikas apytiksliai 609 minutes
Apsaugos laipsnis IP31
Atsparumas kritimui iki 1 m
Medžiaga ABS
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas