Žibintuvėlis Superfire GT60, 2600lm, USB-C
Prekės kodas: 029281844824

Žibintuvėlis Superfire GT60, 2600lm, USB-C

Prekės kodas: 029281844824
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2940
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Superfire GT60 žibintuvėlis

Pasivaikščiojimas, stovyklavimas, žygiai – tokiose ir panašiose situacijose jums prireiks Superfire žibintuvėlio. Patvari baterija užtikrina iki 7 valandų veikimo, taip pat turi galinį žibintą, kad būtų galima matyti iš skirtingų perspektyvų. Galite naudoti lyjant ar net žiemą, apsaugotas IP34 atsparumo vandeniui lygiu. Jis pagamintas iš aliuminio lydinio, todėl yra patvarus ir lengvas, o ergonomiška konstrukcija užtikrina tvirtą sukibimą ir neslysta iš rankų.

1.jpg

Tai veikia taip, kaip norite

GT60 turi 2600 liumenų ir P90 lustą, atsakingą už intensyvumo padidėjimo aptikimą ir automatinį ryškumo didinimą. Turi 2 režimus: fokusuotą ir išsklaidytą šviesą, kurią galite naudoti pagal savo poreikius.

2.jpg

Patikimas beveik bet kokioje situacijoje

Šviesa gali būti naudojama beveik visur. Sėkmingai galėsite pasiimti su savimi į kempingą, kalnus ir pan.. 6000 mAh talpos baterija užtikrina apie 7 darbo valandas, o įkrauti galėsite naudojant laidą su USB-C prievadu. Mėlynas indikatorius praneš, kai išsikrauna baterija. Be to, kitoje GT60 pusėje yra papildomas apšvietimas, užtikrinantis geresnį matomumą sutemus. Tuo tarpu jo ergonomiškas dizainas ir grubi apdaila užtikrina stabilumą ir neleidžia žibintuvėliui išslysti iš rankos.

3.jpg

Atsparus vandeniui

Žibintuvėlis turi IP34 įvertinimą, kad atlaikytų tokius elementus kaip lietus, sniegas ir žema temperatūra. Tai reiškia, kad galite jį naudoti nepalankiomis oro sąlygomis, nesijaudindami, kad jį sugadinsite.

4.jpg

Efektyvumas

Superfire atliko daugybę tyrimų, kurie rodo, kad įmontuota įkraunama baterija veikia geriau nei baterijos, sudarydama stabilų vienetą su grandine ir teigiamai paveikdama aukštą žibintuvėlio našumą. Be to, naudojant USB-C prievadą, įrenginio tarnavimo laikas ilgesnis, įkrovimas greitesnis ir prievado patvarumas ilgesnis.

5.jpg

Prekės ženklas Superfire
Modelis GT60
Matmenys 140 x 52 x 52 mm
Svoris 400 g
Medžiaga aliuminio lydinys
Darbo laikas 420 min (100 % šviesos ryškumas)
Atsparus vandeniui IP34
Įkrovimo būdas USB-C
Spindulio diapazonas 33m (priekinis žibintas), 4-6m (galinis žibintas)
Akumuliatoriaus talpa 6000 mAh
Spalva juoda
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas