Žibintuvėlis Superfire F5, 1100lm, USB
Prekės kodas: 025663822666

Žibintuvėlis Superfire F5, 1100lm, USB

Prekės kodas: 025663822666
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2107
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Superfire F5 žibintuvėlis

Patogus Superfire F5 žibintuvėlis stebina savo didžiulėmis galimybėmis. Dėl kintamo židinio nuotolio jis veiks beveik bet kurioje situacijoje – gali skleisti tiek fokusuotą, tiek išsklaidytą šviesą. Jis šviečia iki 10 W galia, o jo nuotolis siekia iki 236 m. Lengvai naudojamas ir 5 veikimo režimus siūlantis įrenginys taip pat yra itin lengvas – sveria tik 100 g. Todėl naudotis nuostabiomis funkcijomis yra labai patogu.

1.jpg

Ypatingai ryškios šviesos

Superfire F5 gali generuoti šviesą, kurios ryškumas siekia iki 1100 lm. Dėl didelės galios ir ilgo nuotolio jis beveik visada užtikrins optimalų apšvietimą. Prietaisas taip pat aprūpintas itin skaidriu optiniu stiklu. Visa tai prisideda prie jo puikaus veikimo ir užtikrina, kad galėsite mėgautis ryškia šviesa nepaisant sąlygų.

2.jpg

Atraskite kintamo židinio nuotolio privalumus

Kintamasis įrenginio židinio nuotolis leidžia pritaikyti jo veikimą pagal savo poreikius tam tikrose situacijose. Su juo galite gauti išsklaidytą šviesą, kuri puikiai tinka esant trumpam nuotoliui, arba sufokusuotą šviesą – idealiai tinka tolimesniems atstumams. Jo reguliavimas itin intuityvus – naudotis įvairiomis žibintuvėlio galimybėmis dar niekada nebuvo taip paprasta!

3.jpg

Pasirinkite jums tinkamą apšvietimo režimą

Įrenginys gali veikti 5 režimais. Jis sukuria didelio, vidutinio ar mažo intensyvumo šviesą. Taip pat galite pasirinkti SOS arba blykstės režimą. Todėl Superfire F5 puikiai tiks daugelyje situacijų – net ir tada, kai jums reikia pagalbos! Naudodami jį ne tik pasirūpinsite puikiai sąlygoms pritaikytu apšvietimu, bet ir duosite pavojaus signalą ar laikinai apakinsite galimą užpuoliką. Šis universalus įrankis jums tikrai pravers!

4.jpg

Vanduo jo negąsdina

Dar vienas žibintuvėlio privalumas – atsparumas vandeniui. Superfire F5 nepakenks lietus, drėgmė, atsitiktinis aptaškymas ar net trumpas panardinimas į vandenį. Taigi galite jį naudoti praktiškai bet kada ir bet kur be rūpesčių. Šis unikalus žibintuvėlis tikrai jūsų nenuvils. Nereikia jaudintis, kad sąlytis su vandeniu jam bus kenksmingas!

5.jpg

Patogiai naudositės daugelyje situacijų

Žibintuvas yra itin lengvas ir patogus. Puikiai telpa rankoje ir neslysta iš jos. Prietaiso valdymas taip pat pasakiškai paprastas – jį įjungti, išjungti ar pakeisti režimą tereikia paspausti apačioje esantį patogų mygtuką. Toks didelis patogumas ir paprastas naudojimas leidžia sėkmingai naudoti F5 daugelyje situacijų – kelionėje stovyklavietėje, nakvynės žygyje, darbe, žvejojant, taip pat daugelyje kasdienių programų.

6.jpg
Gamintojas Superfire
Modelis F5
Šviesumas iki 1100 lm
diapazonas iki 236 m
Atsparumas kritimui iki 1 m
Svoris 100 g
Matmenys 130x32x25 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas