Žibintuvėlis Nitecore MH27UV, 1000lm, USB
Prekės kodas: 031503246967

Žibintuvėlis Nitecore MH27UV, 1000lm, USB

Prekės kodas: 031503246967
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
9000
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

NITECORE MH27UV žibintuvėlis

NITECORE MH27UV yra taktinis žibintuvėlis, kurio pagrindinis dėmesys skiriamas funkcionalumui ir suderinamumui su kita taktine įranga. Jį renkasi kriminalistikos, gemologijos ar uniformuotų paslaugų srities profesionalai.


Įspūdingas našumas

MH27UV naudoja CREE XP-L HI V3 šviesos diodą. PDOT (Precision Digital Optics Technology) ir kristalinės LED dangos derinys reiškia, kad degiklis gali pasiekti iki 462 metrų spindulio diapazoną. Sprendimų efektyvumas leidžia įrenginiui pasiekti iki 1000 liumenų ryškumą. Be to, ATR (Advanced Temperature Regulation) technologija stebi įrenginio temperatūrą ir pritaiko jo veikimą prie aplinkos sąlygų.


3 papildomi šaltiniai

Be pagrindinio šviesos diodo, žibintuvėlis turi dar 3. Mažo intensyvumo raudona šviesa puikiai tinka taktiniams metodams. Mėlynas spindulys naudojamas kraujo pėdsakų paieškai ir patvirtinimui, o UV šviesa puikiai tinka gemologijai ir teismo ekspertizei.


Efektyvus maitinimo šaltinis

Rekomenduojamas MH27UV maitinimo šaltinis yra 18650 baterija, kuri turi didesnę talpą nei AA baterijos ir vienu įkrovimu veikia iki 708 valandų. Bateriją galite patogiai įkrauti per USB. USB prievadas yra apsaugotas guminiu dangteliu, kad apsaugotų nuo vandens ir dulkių. Be to, visada galite sekti įkrovimo būseną – tiesiog pažiūrėkite į mirksintį žymeklį.


Paprasta naudoti sąsaja

Įrenginyje yra 3 mygtukai, kuriais valdomos visos jo funkcijos. Taktinis jungiklis, esantis prie degiklio veleno, leidžia apšviesti zoną laikant nuspaustą arba nuolat spaudžiant. 2 mygtukai, esantys prie galvos, leidžia laisvai keisti režimą ir ryškumo lygį. Degiklis turi kelis papildomus režimus, tokius kaip blyksnis, SOS ir raudonas/mėlynas įspėjamasis signalas.


Suderinamumas

MH27UV yra taktinė įranga, skirta situacijoms, kurioms reikalinga specializuota įranga. Degiklis yra suderinamas su dauguma tokių priedų, tokių kaip filtrų dangteliai, ginklų laikikliai ir nuotoliniai diržų jungikliai. Negana to, įrenginyje sumontuotas specialus metalinis žiedas, užtikrinantis stabilumą ir dar didesnį tikslumą to reikalaujančiose situacijose. Visa tai kartu su IPX8 atsparumo vandeniui įvertinimu užtikrina įrangos patikimumą praktiškai visomis sąlygomis.


Rinkinys apima

MH27UV žibintuvėlis
USB kabelis
Holster
Clip
Taktinis metalinis žiedas
Lanyard
Papildomas USB prievado dangtelis
Atsarginis O žiedas
Atsarginis uodegos dangtelis04

Specification

Prodiuseris NITECORE
Modelis MH27UV
Šviesumas iki 1000 liumenų
Matmenys 154 x 40 x 40 mm
Svoris 170 g
Spalva Juoda
Atsparus vandeniui IPX8
Maitinimas 18650 ličio jonų baterija / CR123 / RCR123
Įkrovimo prievadas USB
Veikimo laikas iki 708 valandų
Atsparumas kritimui iki 1 m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas