Žibintuvėlis HOTO HOTO QWSDT002, 1000lm
Prekės kodas: 9-046178
Žibintuvėlis HOTO HOTO QWSDT002, 1000lm

Žibintuvėlis HOTO HOTO QWSDT002, 1000lm

Prekės kodas: 9-046178
Žibintuvėlis HOTO HOTO QWSDT002, 1000lm
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4256
72,13 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

HOTO QWSDT002 žibintuvėlis, 1000 lm

Šviesumas iki 1000 lm ir 210 m – tai tik dalis HOTO deglo privalumų. Šis žibintuvėlis tinka daugeliui situacijų, pavyzdžiui, naktiniam pasivaikščiojimui ar kelionei į stovyklą, bet ne tik todėl, kad jis siūlo daugybę skirtingų veikimo režimų. Be to, jo valdymas yra labai paprastas ir intuityvus. Šis žibintuvėlis, kurio veikimo laikas yra iki 65 valandų, idealiai tinka savaitgalio kelionei į stovyklą.

Lengva valdyti

HOTO žibintuvėlis buvo sukurtas atsižvelgiant į patogumą, todėl labai paprastas ir intuityvus naudoti. Šviesos intensyvumą galite reguliuoti vienu spustelėjimu, o pasukamu dizainu keisti šviesos šaltinį – galite pasirinkti pagrindinį, šoninį ir daug daugiau! Mėgaukitės visu valdymu su HOTO!

Puikus šviesos šaltinis

HOTO žibintuvėlis bus tobulas šviesos šaltinis. Jis gali generuoti šviesą, kurios ryškumas siekia iki 1000 lm. Be to, jo veikimo nuotolis yra iki 210 m, todėl jis puikiai tinka lauko veiklai, pavyzdžiui, naktiniams pasivaikščiojimams.

Įvairūs apšvietimo režimai

HOTO žibintuvėlį išskiria galimybė laisvai keisti režimus. Galima rinktis ne tik naktiniams pasivaikščiojimams tinkantį šviestuvą, bet ir šoninį apšvietimą, šiltą šviesą, mirksintį ir SOS režimus bei dviejų spalvų šviesą. Dėl to įranga bus pritaikyta jūsų poreikiams ir pageidavimams.

Ilgas veikimo laikas

Jūs neturite nereikia nerimauti, kad jūsų šviesos šaltinis staiga užges. HOTO žibintuvėlyje yra 3200 mAh ličio jonų baterija. Tai reiškia, kad jis gali veikti iki 65 valandų. Be to, jis nepertraukiamai tarnaus jums iki 5 valandų! Tai reiškia, kad galite pasiimti jį į savaitgalio kelionę stovyklavietėje.

Patogu naudoti

HOTO žibintuvėlis yra funkcionalus prietaisas, sukurtas galvojant apie patogumą. Dėl magnetinės juostelės ir ištraukiamo kablio galite jį įdėti beveik bet kur. Dėl to jį lengva pakabinti ant medžio ar metalinio paviršiaus.

Gamintojas HOTO
Modelis QWSDT002
Svoris apytiksl. 194 g
Vardinė įtampa 5 V = 2 A
Baterija Li-ion
Baterijos talpa 3200 mAh
Įkrovimo laikas apytiksl. 150 min
Šviesumas 1000 lm
Veikimo laikas iki 65 val.
Didžas iki 210 m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas