Žaidimų mikrofonas Maono DM30RGB (juodas)
Prekės kodas: 057844

Žaidimų mikrofonas Maono DM30RGB (juodas)

Prekės kodas: 057844
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5176
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Maono DM30RGB žaidimų mikrofonas (juodas)

Maono DM30RGB yra elegantiškas juodas žaidimų mikrofonas, sukurtas užtikrinti neprilygstamą garso kokybę, išlaikant estetinį žaidimo pobūdį. Su pažangiomis garso ir apšvietimo tinkinimo parinktimis, patogia balso ir garsumo valdymo rankenėle, integruotais ekvalaizerio nustatymais ir „Plug & Play“ paprastumu, DM30RGB yra idealus pasirinkimas žaidimų entuziastams ir turinio kūrėjams. Funkcionalumas ir stilius, kurie suteikia geresnę žaidimų ir internetinio bendravimo patirtį.

Apšvietimo ir garso pritaikymas

DM30RGB siūlo įspūdingą tinkinimo parinkčių asortimentą, pasiekiamą naudojant intuityvią gamintojo programinę įrangą. Naudotojai gali tinkinti mikrofono apšvietimą, pasirinkdami iš 7 spalvų ir 5 gradientų, o tai ne tik pagerina žaidimų sąranką, bet ir suteikia paskelbtai vaizdo medžiagai charakterio. Garso konfigūravimo galimybės leidžia optimizuoti kiekvieną įrašymo seansą, siūlant standartinius ir išplėstinius nustatymus, kad būtų užtikrintas puikus aiškumas ir sumažintas nepageidaujamas aplinkos triukšmas.

Patogus garso valdymas po ranka

Išmanioji rankenėlė ant mikrofono yra tikra garso valdymo revoliucija. Tai leidžia akimirksniu išjungti garso įrašymą, reguliuoti mikrofono jautrumą ir valdyti ausinių garsumą. Šis lengvai naudojamas sprendimas užtikrina sklandų bendravimą ir greitą reagavimą į dinamiškai besikeičiančias situacijas žaidime ar tiesioginių transliacijų metu.

Garso aiškumas naudojant išplėstinius ekvalaizerio nustatymus

Maono DM30RGB mikrofone yra keturi iš anksto nustatyti ekvalaizerio nustatymai, kurie efektyviai pašalina nepageidaujamus aplinkos garsus ir paryškina vartotojo balsą. Tai labai svarbu žaidimų seansų ar tiesioginių transliacijų metu, kai svarbiausia yra pranešimų aiškumas. Šiuos nustatymus lengva naudoti ir jie pritaikyti skirtingiems naudojimo scenarijams.

Tvirtas montavimo stabilumas

Neslystantys lipdukai ant pagrindo suteikia mikrofonui stabilumo ir neleidžia jam judėti intensyvaus veikimo metu. Be to, galimybė reguliuoti mikrofono pakreipimo kampą ant stovo leidžia nustatyti optimalią garso rinkimo kryptį, o tai itin naudinga atliekant įvairius žaidimus ir srautinio perdavimo nustatymus. Tvirtinimo suderinamumas su ⅜" ir ⅝" sriegiais yra dar vienas privalumas, padidinantis šio modelio universalumą.

Lietus integravimas ir ilgaamžiškumas

Plug & Play technologija, kuri būdinga Maono DM30RGB mikrofonui, padaro įrenginį paruoštą darbui iš karto po išpakavimo ir prijungimo per USB-C arba mini jungties 3,5 mm prievadą. Tai, kad nereikia įdiegti papildomos tvarkyklės, yra patogumas, kurį vertina visi vartotojai. Metalinis korpusas ne tik suteikia mikrofonui elegantišką išvaizdą, bet ir padidina jo ilgaamžiškumą, o tai būtina kasdieniniam naudojimui. Jau minėtas kardioidinis garso ėmimas, sutelkiant dėmesį į priekinį šaltinį, užtikrina, kad vartotojo balsas visada būtų dėmesio centre.

 

Specifications

Prekės ženklasMaono
ModelisDM30RGB
SpalvaJuoda
PrievadaiUSB-C, mini lizdas 3,5 mm
TipasCardioid
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas