Žaidimų mikrofonas Maono DM30RGB (baltas)
Prekės kodas: 057845

Žaidimų mikrofonas Maono DM30RGB (baltas)

Prekės kodas: 057845
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
5176
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Maono DM30RGB žaidimų mikrofonas (baltas)

Maono DM30RGB yra elegantiškas baltas mikrofonas, sukurtas užtikrinti neprilygstamą garso kokybę ir išlaikyti stilingą žaidimų charakterį. Su pažangiomis garso ir apšvietimo tinkinimo parinktimis, patogia balso ir garsumo valdymo rankenėle, integruotais ekvalaizerio nustatymais ir „plug and play“ paprastumu, DM30RGB yra puikus pasirinkimas žaidimų entuziastams ir turinio kūrėjams. Funkcionalumas ir stilius, kurie paverčia geresne žaidimų ir internetinio bendravimo patirtimi.

Apšvietimo ir garso personalizavimas

DM30RGB siūlo įspūdingą tinkinimo parinkčių asortimentą, pasiekiamą naudojant intuityvią gamintojo programinę įrangą. Naudotojai gali tinkinti mikrofono apšvietimą, pasirinkdami iš 7 spalvų ir 5 gradientų, o tai ne tik pagerina žaidimų sąranką, bet ir suteikia paskelbtai vaizdo medžiagai charakterio. Garso konfigūracijos parinktys leidžia optimizuoti kiekvieną įrašymo sesiją, siūlant standartinius ir išplėstinius nustatymus, kad būtų užtikrintas puikus aiškumas ir fono triukšmo mažinimas.

Garso valdymas po ranka

Išmanioji rankenėlė ant mikrofono yra tikra garso valdymo revoliucija. Tai leidžia akimirksniu išjungti garsą, reguliuoti mikrofono jautrumą ir valdyti ausinių garsumą. Šis patogus sprendimas užtikrina sklandų bendravimą ir greitą reagavimą į dinamiškai besikeičiančias situacijas žaidime ar tiesioginės transliacijos metu.

Aiškus garsas su išplėstiniais ekvalaizerio nustatymais

Maono DM30RGB mikrofone yra keturi iš anksto nustatyti ekvalaizerio nustatymai, kurie efektyviai pašalina nepageidaujamus aplinkos garsus ir paryškina vartotojo balsą. Tai labai svarbu žaidimų seansų ar tiesioginių srautų metu, kai svarbiausia yra pranešimų aiškumas. Šiuos nustatymus lengva naudoti ir jie pritaikyti skirtingiems naudojimo scenarijams.

Tvirtas tvirtinimo stabilumas

Neslystantys lipdukai ant pagrindo užtikrina mikrofono stabilumą ir sumažina įrenginio judėjimą intensyvaus veikimo metu. Be to, galimybė reguliuoti mikrofono pasvirimo kampą ant stovo leidžia nustatyti optimalią garso paėmimo kryptį, o tai nepaprastai naudinga atliekant įvairius žaidimus ir srautinio perdavimo nustatymus. Suderinamumas su ⅜" ir ⅝" sriegiais yra dar vienas privalumas, padidinantis šio modelio universalumą.

Lietus integravimas ir ilgaamžiškumas

Plug-and-Play technologija, kuri būdinga Maono DM30RGB mikrofonui, padaro įrenginį paruoštą darbui iš karto, kai jis yra prijungtas per USB-C arba mini jungties 3,5 mm prievadą. Tai, kad nereikia įdiegti papildomos tvarkyklės, yra patogumas, kurį vertina visi vartotojai. Metalinis korpusas ne tik suteikia mikrofonui elegantišką išvaizdą, bet ir padidina jo ilgaamžiškumą, o tai svarbu kasdieniniam naudojimui. Jau minėtas kardioidinis garso paėmimas, orientuotas į priekinį šaltinį, garantuoja, kad vartotojo balsas visada bus dėmesio centre.

 

Specification

Brand Maono
Model DM30RGB
Color White
Ports USB-C, mini jack 3.5mm
Type Cardioid
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas