Žaidimų mikrofonas Maono DGM20 S (juodas)
Prekės kodas: 057847

Žaidimų mikrofonas Maono DGM20 S (juodas)

Prekės kodas: 057847
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4921
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Maono DGM20 S žaidimų mikrofonas (juodas)

Maono DGM20 S žaidimų mikrofonas yra puiki įranga kiekvienam žaidėjui. Jame puiki garso kokybė derinama su patikimu dizainu, todėl naudotojai gali visiškai valdyti garsą dėl praktiškų funkcijų. Dėl triukšmo slopinimo, reguliuojamo garso stiprinimo ir stilingo foninio apšvietimo Maono DGM20 S yra apgalvotas pasirinkimas žaidėjams ir transliuotojams, ieškantiems švaraus, profesionalaus garso be vėlavimų.

Amplifikacijos reguliavimas

Maono DGM20 S mikrofono apačioje yra intuityvi rankenėlė, leidžianti tiksliai reguliuoti stiprinimą. Tai leidžia vartotojams lengvai pritaikyti garsumo lygį pagal savo poreikius. Nesvarbu, ar jums reikia geriau girdėti savo sąjungininkus, ar renkatės subtilius tonus vėlyvų sesijų metu, „Maono DGM20 S“ suteikia lankstumo ir valdymo.

Stilingas foninis apšvietimas

Personalizavimas yra daugiau nei tik funkcija; tai būdas išreikšti save. Maono DGM20 S mikrofonas siūlo platų foninio apšvietimo pasirinkimą, įskaitant 7 statines spalvas, 5 dinaminius spalvų perėjimus ir 7 dinaminius gradientus. Šie vaizdiniai akcentai ne tik pagerina žaidimų atmosferą, bet ir suteikia charakterio bet kokiai žaidimų sąrankai, tarnauja kaip elegantiškas bet kokios konfigūracijos papildymas.

Triukšmo panaikinimas

Svarbi bet kurio žaidimų mikrofono savybė yra galimybė pašalinti nepageidaujamą foninį triukšmą. Triukšmo slopinimo funkcija DGM20 S modelyje užtikrina aiškų ryšį su jūsų komanda – triukšmo slopinimo technologija leidžia išlaikyti susikaupimą ir susikoncentruoti ties žaidimo eiga.

Ranktuko konstrukcija

Maono DGM20 S mikrofono laikiklis sukurtas atsižvelgiant į patogumą ir funkcionalumą. Rankena susideda iš dviejų segmentų, kurių kiekvienas yra maždaug 33 cm ilgio, ir gali būti pritvirtintas prie stalo, kurio storis ne didesnis kaip 5 cm, užtikrinant, kad mikrofonas išliktų vietoje net intensyvaus veikimo metu. Be to, galimybė pakreipti ranką 180 laipsnių užtikrina optimalią padėtį, nepaisant jūsų sąrankos konfigūracijos.

Išplėstinis jutiklinis skydelis

Viršutiniame Maono DGM20 S mikrofono dangtelyje yra modernus jutiklinis skydelis, leidžiantis greitai pasiekti pagrindines funkcijas. Galite lengvai reguliuoti apšvietimą, nutildyti garso paėmimą arba įjungti triukšmo mažinimo režimą neatitraukdami akių nuo ekrano. Dėl tokio naudojimo paprastumo Maono mikrofonas yra tikras kompanionas per žaidimų maratonus.

Paketo turinys

Mikrofonas

Smūginis laikiklis

Pop filtras

Manual

USB-C į USB-C / USB-A laidas

Rankenos laikiklis

Specifications

Prekės ženklasMaono
ModelisDGM20S
SpalvaJuoda
Pickup PatternCardioid
SuderinamumasWindows, MacOS, PS5/4
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas