Žaidimų mikrofonas Maono DGM20 (juodas)
Prekės kodas: 057846

Žaidimų mikrofonas Maono DGM20 (juodas)

Prekės kodas: 057846
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3722
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Maono DGM20 žaidimų mikrofonas (juodas)

Maono DGM20 ne tik stebina savo „Plug and Play“ paprastumu ir suderinamumu su įvairiomis platformomis, bet ir siūlo pažangų garso kokybės valdymą per tikslų valdymo skydelį. Vizualinis patrauklumas yra apšvietimo parinktys, kurios kiekvienai sesijai suteikia unikalumo. Visas komplektas su antivibraciniu krepšeliu ir pop filtru užtikrina krištolo skaidrumo garsą, kuriame nėra nepageidaujamos vibracijos ir triukšmo.

Plug and Play – suderinamumas ir paprastas naudojimas

Maono DGM20 mikrofonas yra vartotojo patogumo sinonimas. Sukurtas skirtingų sistemų naudotojams, jis sklandžiai veikia su Windows, MacOS ir PS4/PS5 konsolėmis. Naudodami „Plug and Play“ funkciją, vartotojai gali pradėti naudoti mikrofoną iškart po jo prijungimo, nereikalaujant diegti papildomų tvarkyklių ar programinės įrangos. Tai pagrindinė funkcija, leidžianti sutelkti dėmesį į žaidimus ar srautinį perdavimą, o ne į techninius konfigūracijos aspektus.

Garso lygio valdymas

Turint omenyje visišką garso valdymą, Maono DGM20 apačioje yra intuityvus ratukas, leidžiantis greitai ir tiksliai reguliuoti garso fiksavimo lygius. Ši funkcija leidžia vartotojams dinamiškai valdyti garsumą realiuoju laiku, o tai yra neįkainojama tiesioginių seansų metu, kai akustinės sąlygos gali greitai keistis. Nustatymų reguliavimas neatitraukiant akių nuo ekrano yra patogumas, kurį vertina kiekvienas žaidėjas.

Jutiklinis skydelis

Maono DGM20 mikrofono modernumas taip pat akivaizdus jutikliniame skydelyje, esančiame įrenginio viršuje. Tai leidžia lengvai valdyti apšvietimą, nutildyti mikrofoną ir pašalinti aplinkos triukšmą, pvz., klaviatūros keliamą triukšmą. Be to, LED indikatorius, keičiantis spalvas pagal įrenginio būseną, suteikia tiesioginį vaizdinį grįžtamąjį ryšį, ypač naudingą tamsiame žaidimų kambaryje.

Apšvietimas – Personalizavimas

DGM20 žaidimų mikrofonas perkelia personalizavimą į naują lygį, siūlydamas daugybę apšvietimo parinkčių, leidžiančių pritaikyti įrenginio išvaizdą pagal individualius pageidavimus. Vartotojai gali rinktis iš 7 statinių spalvų, 7 tipų pulsuojančių šviesų ir 5 tipų gradientų, taip pat galimybės išjungti apšvietimą. Šios parinktys ne tik suteikia žaidimų seansams žavesio, bet ir leidžia išreikšti asmeninį stilių.

Paketo turinys

Mikrofonas

Antivibracinis krepšelis

Pop filtras

USB kabelis

Specifications

Prekės ženklas Maono
Modelis DGM20
Spalva Juoda
Paėmimo modelis Kardioidas
Suderinamumas Windows, MacOS, PS5/4
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas