Žaidimų kėdė RGB Darkflash RC650
Prekės kodas: 3661396014063

Žaidimų kėdė RGB Darkflash RC650

Prekės kodas: 3661396014063
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
18400
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Darkflash RC650 žaidimų kėdė RGB

Ar daug laiko praleidžiate prie kompiuterio? Ar daug valandų skiriate žaidimams? Pasirūpinkite savo patogumu ir įsigykite patogią žaidimų kėdę! RC650 by Darkflash komplektuojamas su minkšta sėdyne ir specialių kontūrų atlošu, kuris leis išlaikyti taisyklingą laikyseną vėlesnių dvikovų metu. Jis leidžia atlošti iki 150°, taip pat leidžia reguliuoti aukštį ir porankius. Fotelis taip pat turi platų, tvirtą pagrindą su patvariais 60 mm skersmens ratukais.

1.jpg

Ergonomiškas dizainas

Užtikrinkite komfortą, apie kurį svajojate kito žaidimo metu. Kontūruotas kėdės atlošas suteikia reikiamą atramą stuburui ir leidžia išlaikyti taisyklingą laikyseną prie kompiuterio. Daugiau jokio skausmo ir nuovargio! RC650 taip pat turi minkštą sėdynę, kuri yra pagaminta iš didelio tankio putplasčio, užtikrinančio neįtikėtiną komfortą.

5.jpg

Stabili bazė

Mėgaukitės aukšto lygio saugumu net ir itin įdomaus žaidimo metu. Kėdė RC650 aprūpinta plačiu 350mm pagrindu, kuris atitinka BIFMA standartus ir garantuoja reikiamą stabilumą. Taip pat pažymėtini 60 mm skersmens nailoniniai ratukai, kurie išsiskiria ypatingu patvarumu ir leidžia be vargo judėti beveik bet kokiu paviršiumi.

6.jpg

Kelios koregavimo parinktys

Pritaikykite žaidimų kėdę pagal savo poreikius ir padarykite ją dar patogesnę. RC650 leidžia reguliuoti porankius 2 plokštumose, taip pat leidžia atlošti nuo 90° iki 150°. Sureguliuokite, kad jums būtų patogu! Kėdės aukštį galite reguliuoti ir specialia svirtimi. Naudojami mechanizmai garantuoja reikiamą stabilumą ir saugumą nepriklausomai nuo pasirinkto nustatymo.

4.jpg

Puikus dizainas

Pasirūpinkite unikalia atmosfera savo žaidimų zonoje. RC650 kėdė išsiskiria spalvingu RGB foniniu apšvietimu, suteikiančiu fantastiško žaidimo charakterio. Taip pat galite jį reguliuoti pagal savo pageidavimus naudodami pridedamą nuotolinio valdymo pultą. Dabar galite lengvai pasiekti nuostabių vaizdo efektų! Be to, kėdė yra apdailinta aukštos kokybės sintetine oda, kurią malonu liesti ir atrodo neįtikėtinai stilingai.

8.jpg

Dėžutėje

  • Žaidimų fotelis
  • Nuotolinio valdymo pultas
Prekės ženklas Darkflash
Modelis RC650
Puolos tipas Nugara: medvilnė, kurios tankis 24;
Sėdynė: medvilnė;
Struktūra 1,5 mm storio geležinis rėmas
Apmušalai PU oda
Porankiai 2D
Porankių reguliavimas Aukštyn / žemyn, kairėn / dešinėn
Pasukimo diapazonas 90° - 150°
Pakreipimo mechanizmo tipas 19 Dėklo (drugelio) mechanizmas
Dujinio keltuvo klasė 100 3 klasė
Foninis apšvietimas RGB
Base 350mm, nailonas
Ratukų skersmuo 60mm
Matmenys 69x54x128-138cm
Didžiausias aukštis 470mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas