Žaidimų ausinės ONIKUMA X25 Balta
Prekės kodas: 053929

Žaidimų ausinės ONIKUMA X25 Balta

Prekės kodas: 053929
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2032
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ONIKUMA X25 Ausinės.

Ieškote stilingų ausinių su puikiais apšvietimo efektais? Ar vertinate komfortą ir kokybę? Ar jums patinka groti ir kalbėtis su savo grupe? ONIKUMA X25 ausinės – puikus pasirinkimas Jums! ONIKUMA X25 su dideliais ausų kaušeliais, padengtais atminties putomis, ir LED lemputėmis abiejuose ausinėse, mikrofone ir galvos juostelėje, todėl ONIKUMA X25 dar labiau pagerins jūsų žaidimų patirtį! Dėl ergonomiškos formos ir odai nekenksmingų medžiagų ausines galėsite naudoti ilgas valandas be diskomforto! Mikrofonas su aplinkos triukšmo slopinimo funkcija užtikrins, kad jūsų komanda nepriekaištingai išgirs jūsų signalus.

Onikuma/X25-White/7

Visas komfortas

ONIKUMA X25 ausinės sukurtos taip, kad jaustumėtės patogiai net ir naudojimosi valandomis. Dideli, patogūs ausų kaušeliai buvo paminkštinti odai malonia medžiaga, kad būtų išvengta paūmėjimų ar diskomforto. Abiejų ausinių kaušelių kempinės pagamintos iš formą įsimenančio putplasčio, kad tiktų jums dar geriau. Ausinės taip pat turi reguliuojamą funkciją galvos juostelėje, kurios dėka jos patogiai gulės ant galvos.

Onikuma/X25-White/1

Pajuskite vaikišką džiaugsmą

Nešiodamos šviečiančias ausines pajusite vaikišką džiaugsmą – mirguliuojančios įvairiomis spalvomis, kurios apšviečia kambarį tamsoje, ONIKUMA X25 ausinės suteikia sensacingą efektą ir pagerina nuotaiką. Išsiskirkite ir parodykite savo komandai akinančius šviesos efektus! Suorganizuokite su jais vakaro vakarėlį, kuriame visi užsidėję žėrinčias ausines ir vakarėlį pagal mėgstamus ritmus!

Onikuma/X25-White/6

Įtraukianti žaidimų patirtis

Galite suderinti ONIKUMA X25 ausines pagal savo poreikius – reguliuokite aukštus, žemus ir vidutinius dažnius, kad dar labiau pasinertumėte į žaidimų pasaulį. Ant ausinių laido yra skydelis, kurio pagalba galima patogiai valdyti garsumą, taip pat įjungti ir išjungti mikrofoną (galima lenkti į skirtingas puses).

Onikuma/X25-White/4

Universalumas

Ar jums patinka programėlės, bet nesate žaidimų gerbėjas? ONIKUMA X25 ausines galima naudoti ne tik žaidimams kompiuteriu, Nintendo Switch, PS Vita, Xbox, Playstation ir daugeliu kitų, bet ir filmų žiūrėjimui, muzikos klausymui ar skambučiams. Šios ausinės palaiko „Mini Jack“ ir USB įvesties įrenginius, todėl jos yra labai universalios, o naudojant jas džiaugsitės, nesvarbu, ar esate aistringas žaidėjas, muzikos mylėtojas, filmų mėgėjas, ar mėgstate kalbėtis su draugais internete!

Onikuma/X25-White/2

Nustatyti turinį

  • Ausinės su mikrofonu
  • Manual
  • Adapteris
Prekės ženklas ONIKUMA
Modelis X25
Garsiakalbio dydis 50mm
Varža 16 Ω± 15 %
Jautrumas 115 ± 3dB
Dažnis 20Hz - 20KHz
Mikrofonas 4,0X1,5 mm
Mikrofono jautrumas -38 ± 3dB
Mikrofono varža <2,2KΩ
Directionality Omnidirectional
Kabelio ilgis 2,2 ± 0,15M
LED įtampa DC5V ± 5%
Dabartinis <180 mA
Sąsaja USB 3,5 mm
Spalva Balta
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas