Žaidimų ausinės ONIKUMA K9 Pink RGB
Prekės kodas: 053936

Žaidimų ausinės ONIKUMA K9 Pink RGB

Prekės kodas: 053936
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2569
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Mielos ausinės su katės ausimis.

ONIKUMA K9 ausinės yra žavinga rožinė programėlė su katės ausytėmis, kurios puikiai tiks mėgstantiems pasteles, gyvūnus, linksmybes, klausytis muzikos ar žaisti žaidimus! Ausinės turi mielą, unikalų dizainą, kuris išryškins nuostabią jų savininko asmenybę. Tačiau ONIKUMA K9 nėra vien tik išvaizda – ausinėse įrengti puikūs garsiakalbiai, kurie skleidžia aiškų, puikios kokybės garsą, kad būtų malonu nešioti ir naudoti ausines!

Onikuma/K9-Pink-RGB-3.5mm/2

Jūs visiškai kontroliuojate

ONIKUMA K9 ausinės leidžia pritaikyti garsą pagal savo pageidavimus – turite galimybę reguliuoti aukštųjų, žemųjų ir vidutinių dažnių dažnius, kad dar labiau pasinertumėte į žaidimo ar mėgstamo TV serialo pasaulį. Be to, ant ausinių laido yra skydelis, leidžiantis patogiai valdyti garsumą ir įjungti bei išjungti mikrofoną. Fantastiška garso kokybė įdėta į mielą rožinį dėklą!

Onikuma/K9-Pink-RGB-3.5mm/7

Personalizavimo galimybės

ONIKUMA K9 ausinės sukurtos taip, kad suteiktų jums maksimalų dėvėjimo komfortą ilgą laiką. Aprūpintos orui pralaidžiomis pagalvėlėmis iš eko odos, jos ne tik atrodo estetiškai ir yra lengvai valomos, bet ir pasižymi malonia odai nekenksminga tekstūra. Reguliuojamo galvos lankelio dėka galima reguliuoti ausinių dydį, kad atitiktų įvairaus amžiaus ir galvos dydžio vartotojų poreikius. Mikrofoną galima įstumti į ausinių korpusą ir vėl ištraukti, suteikiant laisvę kalbėtis su kitais pagal savo poreikius. Be to, kai tik norite, galite nusiimti ir užsidėti pridedamas katės ausis!

Onikuma/K9-Pink-RGB-3.5mm/6

Ne tik žaidimams

Ieškote fantastiškos programėlės, kuri veiktų ne tik kompiuteriuose, Nintendo Switch, Xbox ar Playstation žaidimuose, bet ir puikiai tinka žiūrėti filmus, klausytis muzikos ir bendrauti? ONIKUMA K9 ausinės yra kažkas jums! Šios ausinės, palaikančios ir „Mini Jack“ ir USB įvestis, siūlo neįtikėtiną lankstumą ir teikia džiaugsmo aistringiems žaidėjams, muzikos mylėtojams, filmų mėgėjams ir tiems, kurie vertina pokalbius su draugais internete ir smagiai leisti laiką!

Onikuma/K9-Pink-RGB-3.5mm/3

Nustatyti turinį

  • Ausinės su mikrofonu
  • Manual
  • Adapteris
Prekės ženklas ONIKUMA
Modelis K9
Spalva Pink
Garsiakalbio dydis 50mm
Varža 32 Ω± 15 %
Jautrumas 116 ± 3dB
Dažnis 20Hz–20KHz
Mikrofonas 6,0x5 mm
Mikrofono jautrumas -56 ± 3dB
Mikrofono varža <2,2KΩ
Directionality Omnidirectional
Kabelio ilgis 2,2M ± 0,15
LED įtampa DC5V ± 5%
Dabartinis <100 mA
Džekas USB 3,5 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas