Žaidimų ausinės ONIKUMA K9 Pink
Prekės kodas: 053937

Žaidimų ausinės ONIKUMA K9 Pink

Prekės kodas: 053937
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3088
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ONIKUMA K9 USB 7.1 ausinės (rožinės spalvos).

Ar mėgstate pasteles, kates ir mėgstate išsiskirti iš minios? Ar norite atrodyti mielai grįžę iš mokyklos ar darbo ar tiesiog mėgautis mielu dizainu? ONIKUMA K9 USB 7.1 ausinės yra puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina puikią garso kokybę ir žavingą estetiką su žėrinčiais elementais. Pridedamos katės ausys gali būti bet kada pritvirtinamos ir nuimamos, pavyzdžiui, kad ausinės užimtų mažiau vietos kuprinėje. K9 USB 7.1 turi 7 padėčių reguliuojamą galvos juostą ir abi ausines galima pakreipti 15 laipsnių, kad jos geriausiai tiktų vartotojui. Savo ruožtu puikią garso kokybę užtikrins specialiai sureguliuoti aukštos kokybės 50 mm neodimio akustiniai garsiakalbiai.

Onikuma/K9P/2

Klausykitės taip, kaip jums patinka

Ausinės ONIKUMA K9 USB 7.1 turi galimybę individualizuoti garsą pagal savo pageidavimus – galite sureguliuoti visus tonus taip, kad garsas jums labiausiai patiktų, o pasinerti į virtualų pasaulį bus dar lengviau! Ant ausinių laido buvo uždėtas valdiklis, kurio pagalba galima įjungti ir išjungti mikrofoną bei reguliuoti garsumą. Fantastiška garso kokybė įdėta į mielą rožinį dėklą!

Onikuma/K9P/7

Dėvėjimo patogumas

ONIKUMA K9 USB 7.1 ausinėse yra pritaikomas atstumas tarp ausinių, kad tiktų skirtingiems naudotojams. Minkštomis kempinėlėmis paminkštintos kairės ir dešinės ausinės pakreipiamos 15 laipsnių kampu, todėl valandinis naudojimas nėra nepatogus. Lengvai valomas, bet ir malonios eko odos tekstūros. Ausinės gali tarnauti bet kokio amžiaus vartotojams. Be to, pridedamas ausines galima bet kada nuimti ir pritvirtinti!

Onikuma/K9P/8

Žaiskite, žiūrėkite filmus ir daugiau

Ieškote sensacingo įrenginio, kuris ne tik puikiai tiktų žaidimų seansams, bet ir būtų puikus kompanionas žiūrint filmus, klausantis muzikos ar kalbantis? ONIKUMA K9 USB 7.1 ausinės sukurtos kaip tik jums! Šios ausinės su USB sąsaja, palaikančia garso, mikrofono ir apšvietimo efektus, garantuoja išskirtinį universalumą, suteikdamos pasitenkinimą žaidimų entuziastams, muzikos mylėtojams, filmų mėgėjams, taip pat tiems, kurie vertina internetinį bendravimą su draugais ir puikias pramogas!

Onikuma/K9P/1

Nustatyti turinį

  • Ausinės su mikrofonu
  • Manual
  • Katės ausys - 1 pora.
Prekės ženklas. ONIKUMA
Modelis K9
Spalva Pink
Garsiakalbio dydis 50mm
Varža 32 Ω± 15 %
Jautrumas 116 ± 3dB
Dažnis 20Hz–20KHz
Mikrofonas 6,0x5 mm
Mikrofono jautrumas -56 ± 3dB
Mikrofono varža <2,2KΩ
Directionality Omnidirectional
Kabelio ilgis 2,2M ± 0,15
LED įtampa DC5V ± 5%
Dabartinis <100 mA
Jungtis USB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas