Žaidimų ausinės ONIKUMA K9 Black RGB
Prekės kodas: 053935

Žaidimų ausinės ONIKUMA K9 Black RGB

Prekės kodas: 053935
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2680
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Ausinės ONIKUMA K9 (juodos).

Ar jums patinka leisti laiką žaisdami žaidimus ir kalbėdami su savo draugais internete? Muzika tavo gyvenimas? O gal esate filmų ir serialų gerbėjas? Kad ir kokia būtų jūsų skaitmeninė aistra, ONIKUMA K9 ausinės yra puikus pasirinkimas! Stilingas dizainas ir žėrintys elementai papildys jūsų gerą nuotaiką! Puikūs garsiakalbiai, garantuojantys tikrovišką ir puikios kokybės garsą, pagaminti iš patvarių medžiagų, taip pat patogios pagalvėlės – ONIKUMA K9 ausinės yra ne tik išvaizdos, bet visų pirma kokybės reikalas!

Onikuma/K9-Black-RGB-3.5mm/3

Jūs turite visišką kontrolę

ONIKUMA K9 ausinės suteikia galimybę pritaikyti garsą pagal savo pageidavimus. Turite visišką laisvę reguliuoti aukštųjų, žemųjų ir vidutinių dažnių dažnius, leisdami dar giliau pasinerti į žaidimų ir mėgstamų serialų pasaulį. Be to, ant ausinių laido yra praktiškas valdiklis, leidžiantis patogiai valdyti garsumą ir įjungti bei išjungti mikrofoną.

Onikuma/K9-Black-RGB-3.5mm/1

Personalizavimo galimybės

Su kvėpuojančiomis eko odos pagalvėlėmis jos ne tik atrodo estetiškai ir yra lengvai valomos, bet ir suteikia malonią, draugišką odai tekstūrą. ONIKUMA K9 ausinės sukurtos taip, kad būtų patogu dėvėti net kelias valandas žaidžiant ar žaidžiant muziką. Reguliuojamo galvos lankelio dėka galite reguliuoti ausinių dydį pagal savo poreikius. Be to, mikrofoną galima lengvai įkišti į ausinių korpusą, todėl galite naudotis ausinėmis įvairiose situacijose.

Onikuma/K9-Black-RGB-3.5mm/4

Aiškūs pokalbiai ir naujos draugystės

Veiksmingas bendravimas su komanda yra labai svarbus tiek strategijai, tiek santykių kūrimui. ONIKUMA K9 ausinėse esantis mikrofonas turi triukšmo slopinimo funkciją, leidžiančią išvengti aplinkos garso trukdžių ir susitelkti ties žaidimo eiga. Be to, aukštos kokybės mikrofonas puikiai fiksuoja kiekvieną jūsų žodį, skleidžia aiškų ir aiškų garsą – būtina sėkmingam pokalbiui.

Onikuma/K9-Black-RGB-3.5mm/9

Ne tik žaidimams

ONIKUMA K9 yra ne tik žaidimams skirtos ausinės, nors jas galima prijungti prie įvairių konsolių, tokių kaip Playstation, Xbox ir Nintendo Switch, taip pat prie kompiuterio, planšetinių kompiuterių ir telefonų – tai tik keletas. Palaikomos ir Mini Jack, ir USB jungtys, šios ausinės pasižymi išskirtiniu lankstumu, todėl galėsite mėgautis žaidimais, filmais, muzika ir pokalbiais su draugais. Leiskite sau smagiai praleisti laiką su ONIKUMA K9!

Onikuma/K9-Black-RGB-3.5mm/5

Nustatyti turinį

  • Ausinės su mikrofonu
  • Manual
  • Adapteris
Prekės ženklas ONIKUMA
Modelis K9
Spalva Juoda
Garsiakalbio dydis 50mm
Varža 32 Ω± 15 %
Jautrumas 116 ± 3dB
Dažnis 20Hz - 20KHz
Mikrofonas 6,0x5 mm
Mikrofono jautrumas -56 ± 3dB
Mikrofono varža <2,2KΩ
Directionality Omnidirectional
Kabelio ilgis 2,2M ± 0,15
LED įtampa DC5V ± 5%
Dabartinis <100 mA
Džekas USB 3,5 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas