Žaidimų ausinės ONIKUMA K8 Black
Prekės kodas: 053950

Žaidimų ausinės ONIKUMA K8 Black

Prekės kodas: 053950
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1862
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ONIKUMA K8 juodos žaidimų ausinės

Sukurtos patyrusiems žaidėjams ir asmenims, vertinantiems gerą dizainą ir neprilygstamą komfortą, ONIKUMA K8 ausinės palaikys jus kiekvienoje kovoje! Jie sukurti taip, kad užtikrintų maksimalų komfortą – juose yra paminkštinta galvos juosta, kuri švelniai priglunda prie galvos, ir minkštos atminties putų pagalvėlės, pagamintos iš lengvai valomos ekologiškos odos. Dėl pažangaus 50 mm neodimio magneto ONIKUMA K8 ausinės užtikrina puikią garso kokybę, leidžiančią dar giliau pasinerti į virtualų pasaulį ir patirti intensyvių akimirkų per kitus nuotykius ir triumfus! Juose yra triukšmą mažinantis mikrofonas, užtikrinantis aiškų komandos bendravimą. Šviečiantis gamintojo logotipas ant abiejų ausinių užbaigia pakuotę.

Onikuma/K8-Black/1

Puikus garsas

ONIKUMA K8 ausinėse yra 40 mm garsiakalbiai ir tikslus 50 mm neodimio magnetas, užtikrinantis puikią garso kokybę. Pasinerkite į nuotykius aukštesniu lygiu ir pasiekite triumfus sklandžiau – joks garsas nepraleis jūsų dėmesio. Garso ir vaizdo sinchronizacija K8 modelyje yra tobula – nes žinome, kad kartais pergalę lemia sekundės dalys.

Onikuma/K8-Black/3

Aiškus bendravimas

Komandos bendradarbiavimas yra pagrindinis elementas tiek planuojant strategiją, tiek kuriant ilgalaikius santykius. K8 ausinėse yra mikrofonas su triukšmo mažinimo funkcija, kuri pašalina fono trikdžius ir užtikrina ramią žaidimo patirtį. Be to, kiekvienas jūsų ištartas žodis bus puikiai užfiksuotas, užtikrinant garso aiškumą ir išskirtinumą, būtiną efektyviam bendravimui. Jūsų patogumui mikrofonas reguliuojamas bet kuria kryptimi.

Onikuma/K8-Black/2

Ergonomika ir patogumas naudojimo metu

ONIKUMA K8 yra dizainas, pritaikytas patyrusiems žaidėjams, daug valandų praleidžiantiems žaidime, kur personažų likimas yra labai svarbus. Dėl šios priežasties ausinių ausinių lankelis buvo kruopščiai suformuotas, aptrauktas minkštomis pagalvėlėmis, apmuštomis liestine draugiška eko oda, kuri taip pat pasižymi malonia tekstūra. Ausinių kaušeliai kairėje ir dešinėje ausinių pusėse yra padengti ta pačia medžiaga – be to, jie pagaminti iš atminties putplasčio, todėl puikiai priglunda prie galvos ir yra patogūs net per valandų valandas trunkančius žaidimų maratonus.

Onikuma/K8-Black/5

Paketo turinys

  • Ausinės su mikrofonu
  • Instrukcijų vadovas
  • Adapteris
Prekės ženklas ONIKUMA
Modelis K8
Spalva Juoda
Garsiakalbio dydis 50mm
Varža 32 Ω± 15 %
Jautrumas 106 ± 3dB
Dažnis 20Hz–20KHz
Mikrofonas 6,0x2,7 mm
Mikrofono jautrumas -42 ± 3dB
Mikrofono varža <2,2KΩ
Directionality Daugiakryptis
Kabelio ilgis 2,2 ± 15 %
LED įtampa DC5V ± 5%
Dabartinis <100 mA
Įėjimai USB + 3,5 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas