Žaidimų ausinės ONIKUMA K19 Camou White
Prekės kodas: 053933

Žaidimų ausinės ONIKUMA K19 Camou White

Prekės kodas: 053933
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1972
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

ONIKUMA K19 Camou ausinės (baltos).

Sukurtos žaidimų veteranams, žmonėms, vertinantiems dizainą ir komfortą, o svarbiausia – kokybę, ONIKUMA K19 Camou ausinės ištikimai palydės jus bet kokio nuotykio metu! Kad būtų užtikrintas maksimalus komfortas, ausinėse yra minkšta paminkštinta galvos juosta, patogiai priglundanti prie galvos, ir atminties putų pagalvėlės, pagamintos iš malonios ir lengvai valomos ekologiškos odos. ONIKUMA K19 Camou, aprūpintas precizišku 50 milimetrų neodimio magnetu, siūlo puikią garso kokybę, kuri leis dar lengviau pasinerti į virtualų pasaulį ir patirti daugiau nuotykių ir laimėti! Ausinėse taip pat yra puikios kokybės geometrinės formos mikrofonas su triukšmo slopinimu, kad jūsų komanda jus aiškiai girdėtų. Papildykite stilingu menišku dizainu, dėl kurio išsiskirsite tarp draugų!

Onikuma/K19-Camou-white/9

Fantastiškas garsas

Ausinėse ONIKUMA K19 Camou yra 40 milimetrų tvarkyklės ir 50 milimetrų tikslumo neodimio magnetas, užtikrinantis puikią garso kokybę. Patirkite nuotykius aukštesniu lygiu ir laimėkite dar lengviau – joks ūžesys jūsų nebestebins. K19 siūlo nepriekaištingą garso ir vaizdo sinchronizavimą – žinote, kad kartais tik sekundžių dalis skiria jus nuo laimėjimo.

Onikuma/K19-Camou-white/2

Išvalyti pokalbius

Bendravimas su komanda yra labai svarbus kuriant strategiją, bet ir kuriant draugystę. Mikrofonas, kuriame yra K19 Camou, turi triukšmo slopinimo funkciją, kad aplinkos garsai netrukdytų žaidimui. Be to, jis puikiai užfiksuos kiekvieną jūsų žodį – aiškus ir aiškus garsas yra pokalbio pagrindas.

Onikuma/K19-Camou-white/7

Ergonomika ir komfortas

ONIKUMA K19 Camou yra skirti patyrusiems žaidėjams – kelios valandos žaidimo, kai rizikuojama jūsų personažo likimu, yra svarbi problema. Dėl šios priežasties ausinių galvos lankelis buvo paminkštintas minkštomis pagalvėlėmis, aptrauktomis malonios tekstūros draugiška eko oda. Tą pačią medžiagą dengia ir kairėje bei dešinėje ausinėse esančios pagalvėlės – jos taip pat pagamintos iš formą įsimenančio putplasčio, kad geriausiai tiktų galvai ir patogiai gulėtų net po kelių valandų žaidimo.

Onikuma/K19-Camou-white/4

Stilingas dizainas ir ilgaamžiškumas

Pridėkite taškų prie savo stiliaus su ONIKUMA K19 Camou! Futuristinis, geometrinis dizainas ir balti elementai, padengti tiksliais piešiniais su raudonais elementais, ne tik suteiks jums gerą nuotaiką savo stiliumi, bet ir bus šaunus jūsų žaidimų sąrankos papildymas! Be to, už šios prabangios išvaizdos slypi patvarios, tvirtos medžiagos, įskaitant aliuminio galvos apdangalą! - kurio dėka galite būti tikri, kad mėgstamos ausinės lydės jus daugelyje mūšių!

Onikuma/K19-Camou-white/1

Nustatyti turinį

  • Ausinės su mikrofonu
  • Manual
  • Adapteris
Prekės ženklas ONIKUMA
Modelis K19
Spalva Balta
Garsiakalbio dydis 40mm
Varža 32 Ω± 15 %
Jautrumas 110 ± 3dB
Dažnis 20Hz - 20KHz
Mikrofonas 6,0x2,7 mm
Mikrofono jautrumas -36 ± 3dB
Mikrofono varža <2,2KΩ
Directionality Omnidirectional
Kabelio ilgis 2,2 ± 15 %
LED įtampa DC5V ± 5%
Dabartinis <100 mA
Džekas USB 3,5 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas