Žaidimų ausinės ONIKUMA B60 Black
Prekės kodas: 053945

Žaidimų ausinės ONIKUMA B60 Black

Prekės kodas: 053945
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2084
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Ausinės ONIKUMA B60 (juodos).

Sukurtos patyrusiems žaidėjams ir tiems, kurie vertina aptakų dizainą su apšviestais elementais ir neprilygstamą komfortą, belaidės „Bluetooth“ ausinės ONIKUMA B60 yra patikimas palydovas bet kokiam žaidimo nuotykiui. Siekiant užtikrinti optimalų komfortą, ausinėse yra minkštos, ekologiškos odos paminkštintos pagalvėlės ant galvos juostos ir abi ausinės, kurios puikiai priglunda prie galvos. Dėl šių ausinių kokybės jos taps nepakeičiamu jūsų žaidimų patirties palydovu, kad ir koks iššūkis būtų.

Onikuma/B60-Black/5

Visos funkcijos po ranka

Naudodami ausinių mygtukus, galite jas įjungti ir išjungti, valdyti garsumą, peršokti dainas, tęsti ir pristabdyti muziką, taip pat paskambinti balso asistentui ir atsiliepti į skambučius. Ausinėse taip pat yra 3,5 mm mini lizdo įvestis, mikrofonas ir USB-C įvestis, kad galėtumėte ja naudotis greitai ir intuityviai.

Onikuma/B60-Black/6

Judėjimo laisvė

Bluetooth 5.0 ryšio dėka joks kabelis nevaržo jūsų judesių, todėl jums nereikės jaudintis, kad jį ištrauksite iš lizdo. Be to, „Bluetooth“ veikia iki 10 metrų, todėl galite laisvai judėti iš vieno kambario į kitą ir klausytis muzikos be trukdžių!

Onikuma/B60-Black/1

Mėgaukitės garsu ilgą laiką

Ausinės Onikuma B60 sukurtos atsižvelgiant į reiklesnius vartotojus – dėl šios priežasties veikimo laikas yra iki 17 valandų, o įkrovimo laikas tik 3! Žaiskite valandas su savo mėgstamomis ausinėmis! Įrengtas 40 milimetrų garsiakalbis su neodimio magnetu, B60 siūlo sodrų garsą, įskaitant gilius bosus.

Onikuma/B60-Black/9

Patogu naudoti

Ilgoms naudojimo valandoms reikalingas ergonomiškas lengvas dizainas, kuris puikiai tinka vartotojui, ir malonių medžiagų naudojimas – būtent taip atsitiko su ONIKUMA B60 ausinėmis! Su minkštomis vėsinančiomis gelio kempinėmis ant galvos juostos ir abiejų ausinių, B60s yra puikus pasirinkimas ilgoms žaidimams, serijų maratonui ar mėgstamų atlikėjų albumų klausymui! Jie užtikrina puikų pralaidumą orui ir šilumos išsklaidymą, tuo pačiu izoliuodami garsą. Be to, abi ausines galima pasukti vertikaliai 90 laipsnių kampu, taip pat sulankstyti, kad jaustumėtės patogiai namuose ir keliaudami.

Onikuma/B60-Black/7

Stilingas dizainas

Inovatyvus geometrinis dizainas ir žėrinčios detalės savo stiliumi ne tik prisidės prie nuotaikos, bet ir taps įdomiu žaidimų komplekto akcentu. Be to, už šios minimalistinės estetikos slypi išskirtinio patvarumo medžiagos, kad ausinės jums tarnautų kuo ilgiau!

Onikuma/B60-Black/8

Nustatyti turinį

  • Ausinės su mikrofonu
  • Manual
  • USB-C laidas
  • Mikro lizdas 3,5 mm kabelis
Prekės ženklas ONIKUMA
Modelis B60
Spalva Juoda
Įkrovimo laikas 2 valandos
Veikimo laikas >5 valandos
Bluetooth versija 5.0
Atstumas 10m
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas