Žaidimų ausinės EKSA E900
Prekės kodas: 051613

Žaidimų ausinės EKSA E900

Prekės kodas: 051613
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2230
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Žaidimų ausinės EKSA E900

Mėgaukitės stereofoniniu garsu žaisdami žaidimus. EKSA E900 žaidimų ausinės turi 50 mm tvarkykles, o tai reiškia aukštos kokybės garsą. Savo ruožtu triukšmą slopinantis mikrofonas leidžia laisvai kalbėti. Be to, ausinės yra patogios ir jungiasi prie jūsų įrenginio per 3,5 mm garso laidą. Be to, jie išsiskiria plačiu suderinamumu, todėl galite juos prijungti, pavyzdžiui, prie konsolės, išmaniojo telefono ar iPad.

EKSA/E900-red/5

Stereo garsas

Panerkite į žaidimų pasaulį su EKSA E900. Žaidimų ausinės naudoja 50 milimetrų neodimio tvarkykles, kurios paverčia 3D garsu. Mėgaukitės giliais žemaisiais dažniais ir dar didesniu panardinimu. Dabar galite lengvai išgirsti artėjančių priešų ir artėjančių transporto priemonių žingsnius.

EKSA/E900-red/2

Nuimamas mikrofonas

Su EKSA E900 planuokite strategijas su kitais žaidėjais. Ausinėse yra mikrofonas, kuris tiksliai įrašo jūsų balsą. Be to, triukšmo slopinimo funkcija pašalina aplinkos triukšmą. Taigi galėsite patogiai bendrauti su kitais ir būti tikri, kad pašnekovas jus girdės. Be to, galite reguliuoti mikrofono padėtį pagal savo poreikius arba jį atjungti, jei šiuo metu jo nenaudojate. Savo ruožtu į kabelį integruotas jungiklis leidžia nutildyti mikrofoną ir reguliuoti garsumą.

EKSA/E900-red/6

Platus suderinamumas

EKSA E900 suteikia naudojimo laisvę dėl plataus suderinamumo. Jūs neturite jaudintis, kad jie neveiks su jūsų įranga. Galite sėkmingai prijungti ausines per 3,5 mm garso prievadą prie kompiuterio, nešiojamojo kompiuterio, išmaniojo telefono, iPad, Nintendo Switch, Xbox ir PlayStation. Atminkite, kad senesnėms „Xbox“ versijoms reikalingas papildomas adapteris (nepridedamas). Leiskite mėgstamus kūrinius taip, kaip jums patogu.

EKSA/E900-red/8

Komfortas ilgą laiką

Naudodami EKSA E900 nebijokite jaustis pavargę ir nepatogiai. Ausinėse yra minkšti ausų kaušeliai su atminties funkcija, kurie nesukelia nemalonaus spaudimo. Dėl to galėsite mėgautis ilgalaikiu komfortu. Be to, metalinė galvos juosta yra reguliuojama, todėl kiekvienas gali reguliuoti jos ilgį pagal savo poreikius.

EKSA/E900-red/4

Įtraukta

  • ausinės
  • mikrofonas
  • 3,5 mm garso kabelis
  • 3,5 mm garso skirstytuvas
  • case
  • naudotojo vadovas
Gamintojas EKSA
Modelis E900
Spalva juoda
Įvesties prievadas 3,5 mm
Keitiklio skersmuo 50 mm
Jautrumas 118 dB ± 3 dB (ausinės), -42 dB ± 3 dB (mikrofonas)
Varža 32 Ω (ausinės), 2,2 KΩ (mikrofonas)
Dažnio atsakas 20 Hz–20 kHz (ausinės)
Įtampa 3V
Dabartinis maks. 0,5A
Matmenys 6 x 2,7 mm (mikrofonas)
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas