Yeelight GU10 Smart Bulb W4 (pritemdoma) - 4vnt
Prekės kodas: 043652

Yeelight GU10 Smart Bulb W4 (pritemdoma) - 4vnt

Prekės kodas: 043652
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3842
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Yeelight W4 E27 išmanioji lemputė (pritemdoma) 4 vnt.

Įgykite kontrolę ir leiskite save apgaubti šiltos šviesos. Yeelight išmanioji lemputė leidžia reguliuoti spalvų temperatūrą nuo 2700-6500K ir sunaudoja tik 9 vatus. Jis taip pat išsiskiria 806 lm šviesos galia. Jo veikimą galite valdyti nuotoliniu būdu iš programėlės arba balso komandomis – W4 modelis veikia su balso asistentais, tokiais kaip Google Assistant ir Amazon Alexa. Be to, įgysite galimybę nustatyti darbo grafikus ir sugrupuoti daugiau įrenginių. Pakuotėje rasite keturias lemputes.


Sukurkite savo svajonių nuotaiką

Pasirūpinkite tinkama atmosfera ir išsirinkite sau tinkamiausią apšvietimo lygį. Yeelight W4 išmanioji lemputė leidžia reguliuoti spalvų temperatūrą nuo 2700K iki 6500K. Dėl to jis puikiai tinka bet kokioms aplinkybėms. Ar norite pabusti, pasitikti malonaus švytėjimo? Arba užmigti, apsigaubęs šilta šviesa? Su Yeelight viskas įmanoma!


Tik keli žodžiai

Jums nebereikia keltis nuo patogios sofos, kad galėtumėte pritaikyti apšvietimą pagal savo poreikius. „Yeelight“ lemputė veikia su „Google Assistant“, „Apple HomeKit“, „Amazon Alexa“, „Samsung SmartThings“ ir „Yandex Alice“. Taigi vos keliais žodžiais galėsite mėgautis norimais efektais.


Gaukite dar daugiau galimybių

Atsisiųskite specialią „MiHome“ programą ir mėgaukitės daugiau patogumų. Be nuotolinio apšvietimo valdymo, jūs taip pat gausite galimybę valdyti kelias išmaniąsias LED lemputes ir pritaikyti scenas, kad jos atitiktų progą. Norite smagiai praleisti vakarą skaitydami knygą? O gal rengiate vakarėlį? Pasirinkite bet kurią sceną ir mėgaukitės nepakartojama nuotaika!


Pritaikykite lemputės veikimą pagal savo gyvenimo būdą

Ar pabundi ir eini miegoti nustatytu laiku? Galite naudoti laikmačio funkciją arba sudaryti tvarkaraštį ir pasirinkti laiką, kada norite, kad W4 pradėtų ir nustotų veikti. Taip šviesa automatiškai įsijungs pabudus ir išsijungs, kai užmigsite. Vos keliais spustelėjimais programoje galite pasiekti tiek patogumo.


Rafinuotas dizainas

Yeelight išmanioji lemputė nustebins savo efektyvumu. Jums nebereikia jaudintis dėl didelių sąskaitų už elektrą. Taip pat verta paminėti kompaktišką dizainą ir mažą svorį. Be to, W4 veikia 2,4 GHz WiFi dažnių juostoje, todėl jums nereikia papildomo šakotuvo, kad galėtumėte jį valdyti. Jo įdiegimas taip pat nesukels jums problemų.


Dėmesys detalėms

OTA (angl. over-the-air) atnaujinimo dėka galite būti tikri, kad visos atnaujintos išmaniosios LED lemputės funkcijos bus jūsų žinioje. Galite paleisti bet kokius rūpesčius – nieko svarbaus nepraleisite!


Specifikacija:

Gamintojas Yeelight
Vardas Yeelight Smart LED lemputė W4 Lite (pritemdoma)
Modelis YLQPD-0012-4pc
Lemputės tipas Dimmable
Vardinė galia 9 W
Siūlos tipas E27
Ryškumas 806 lm
Spalvų temperatūra 2700-6500K
Palaikomi ryšiai BLE + Wi-Fi
Darbo temperatūra -10°C iki 40°C
Matmenys 60 x 60 x 110 mm
Vienetų skaičius pakuotėje 4
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas