„Yeelight Cube Light“ išmaniųjų žaidimų lempų skydelis
Prekės kodas: 051644

„Yeelight Cube Light“ išmaniųjų žaidimų lempų skydelis

Prekės kodas: 051644
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3242
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Yeelight Gaming Smart Cube šviesos skydelis

Ar svajojate apie gražų savo kambario apšvietimą? Tačiau ar jums rūpi originalus sprendimas? Yeelight gali jums tai suteikti! Šviesos plokštės, kurias galite laisvai nustatyti ant tam skirto pagrindo, leis sukurti gražią šviesą ir atmosferą, atitinkančią situaciją. Jie būna 3 skirtingų formų – šiame pasiūlyme rasite vieną žaidimų Smart Cube Light Panel, kuri visam daiktui suteiks nuostabų charakterį. PASTABA: jis veiks kartu su specialia baze, kurią galima parduoti atskirai. Kartu su Yeelight lavinsite savo vaizduotę, nes tai daugiau nei tik apšvietimas!

12Yeelight/YLFWD--0006/2

Puikus jūsų stendo apšvietimas

Norite sukurti unikalią žaidimų atmosferą? „Smart Cube Light Panel“ gali padaryti tai įmanoma jums! Tai modulinis apšvietimas, kuris šviečia sklandžiai, švelniai. Galite lengvai pritaikyti jo spalvas pagal savo nuotaiką ar vykstantį žaidimą. Be to, valdydami apšvietimą galėsite lengvai naudotis kubo valdymo mygtuku, o matinė apdaila suteiks jam elegancijos.

12Yeelight/YLFWD--0006/1

Daug galimybių

Yeelight plokštės paleis jūsų fantaziją, nes su jomis galite sukurti daugybę skirtingų šviesos derinių. Integruoti su Razer Chroma ir Overwolf, jie gali prisitaikyti prie nuotaikos ir aktyvumo ekrane realiuoju laiku, todėl žaidimams jie sukurs tobulą atmosferą. Be to, ARGB kubas dinamiškai atspindės monitoriaus spalvas, išryškindamas ir už ekrano ribų. Naudodami „Yeelight“ skydelius savo mėgstamas dainas paverssite stulbinančiais šviesos šou, nes jos judės muzikos ritmu!

12Yeelight/YLFWD--0006/8

Stimuluokite savo vaizduotę

Su "Yeelight" sužadinsite savo vaizduotę! Galite laisvai derinti plokštes viena su kita, kad sukurtumėte universalius rinkinius. Ant vieno pagrindo galite sudėti net 6 iš jų, tad linksmybės su apšvietimu niekada nesibaigs! Smart Cube Light Matrix turi galimybę kurti jaustukus, raides ir daug kitų įdomių elementų! Be to, galite lengvai jį suprojektuoti taip, kad suformuotumėte laikrodį. Yeelights yra daugiau nei tik šviestuvai – jais galite individualizuoti savo kambarį!

12Yeelight/YLFWD--0006/7

Lengvas valdymas

Yeelight plokštės sukurtos atsižvelgiant į vartotojo patogumą, todėl veiks nepriklausomai nuo sistemos – vienodai tinka Android ir iOS. Jie taip pat rodo suderinamumą su medžiaga. Galite lengvai prijungti jį su programėlėmis, tokiomis kaip Apple HomeKit, Google Assistant, Amazon Alexa, Yandex Alice arba Samsung SmartThings. Naudodami Yeelight galite pamiršti ryšio problemas! Nuo šiandien galėsite mėgautis šviesa, atitinkančia visas išmaniąsias platformas. Be to, Yeelight Statio PC programėlė padės pasinerti į dinamiškas, skystas spalvas ir suteiks galimybę mėgautis aukščiausio lygio pramogomis!

Rinkinyje

  • Smart Cube žaidimų šviesos skydelis
  • naudotojo vadovas
Gamintojas Yeelight
Modelis YLFWD--0006
Vardinė įvesties galia 100-240V~50/60Hz, 0,17A
Matmenys 75 × 75 × 75 mm
Suderinamos sistemos Android 7.0 ir iOS 16.2 ar naujesnė versija
Maksimalus prijungtų kubelių skaičius 6
Belaidis ryšys Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2,4 GHz, Bluetooth 5.0
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas