Yeelight 4 viename įkraunama stalinė lempa
Prekės kodas: 9-035151

Yeelight 4 viename įkraunama stalinė lempa

Prekės kodas: 9-035151
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
2637
33,38 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Prekės ženklas Yeelight yra Xiaomi ekosistemos dalis.

Yeelight 4-in-1 daugiafunkcinė stalinė lempa

Siekis universalumo. „Yeelight 4-in-1“ universali stalinė lempa puikiai tinka įvairiems tikslams. Jis suteikia jums tolygų, lengvai matomą apšvietimą su reguliuojamu ryškumu. Patvari 1800mAh baterija garantuoja ilgą veikimo laiką, o galimybė reguliuoti lempos kampą iki 180° leidžia ją pritaikyti pagal savo poreikius.

naudojimo daug

Pakanka vienos lempos, kad būtų patenkinti įvairūs vartotojų poreikiai. „Yeelight“ įrenginys „4-in-1“ tinka daugeliui programų. Galite naudoti kaip stalinę lempą arba skaitymo lempą, kurią galite pritvirtinti prie lentynos. Specialus magnetinis laikiklis leidžia pritvirtinti prie sienos arba prie spintos, kad galėtų apšviesti, pavyzdžiui, prieškambarį ar koridorių. Produktas taip pat gali būti naudojamas kaip žibintuvėlis.

Optimalus apšvietimas

Įrenginyje sumontuota 12 aukštos kokybės LED karoliukų, kurių dėka generuoja vienodą 4000K spalvinės temperatūros šviesą, kuri neakina ir yra saugi akims. Jis taip pat gali optimaliai apšviesti palyginti didelį plotą. Taip pat galite laisvai reguliuoti jo ryškumą – taip puikiai pritaikysite savo poreikiams. Be to, dėl išmaniojo lusto lemputė įsimena savo nustatymus. Kai vėl įjungsite, jis automatiškai atkurs paskutinę naudotą konfigūraciją.

Tinkinkite jį pagal savo poreikius

Kas dar daro Yeelight 4-in-1 tokį universalų? Prietaisas išsiskiria kruopščiai apgalvotu, reguliuojamu dizainu. Galite laisvai reguliuoti jo pasvirimo kampą 180°. Dėl to jūs galite lengvai pastatyti lempą taip, kad ji optimaliai apšviestų pasirinktą vietą, pavyzdžiui, stalą, knygą, nešiojamojo kompiuterio klaviatūrą ar užrašus.

Sumanus dizainas

Yeelight 4-in-1 yra ne tik itin funkcionalus, bet ir puikiai atrodo. Modernus, minimalistinis dizainas patiks daugeliui vartotojų. Įrenginį itin paprasta montuoti – nereikia jokių papildomų varžtų ar įrankių. Be to, didelis, tvirtas pagrindas stalinei lempai suteiks reikiamo stabilumo.

Belaidis dizainas ilgam lempos tarnavimo laikui

Šviestuvas gali veikti belaidžiu būdu, atlaisvindamas jus nuo laidų ir leisdamas mėgautis judėjimo laisve. Jame sumontuota patvari 1800mAh talpos baterija, kurios dėka, pilnai įkrautas, aukščiausiu ryškumo lygiu gali dirbti apie 2-3 valandas arba net 30 valandų esant žemiausiam lygiui. Integruotas USB-C prievadas leidžia patogiai įkrauti įrenginį naudojant laidą ir įkroviklį, maitinimo bloką ar net nešiojamąjį kompiuterį.

Dėžutėje

  • 4-in-1 stalinė lempa
  • Klipas
  • Magnetinis laikiklis
Prekės ženklas Yeelight
Vardas 4-in-1 įkraunama stalinė lempa
Modelis YLYTD-0011
Akumuliatoriaus talpa 1800 mAh
Įkrovimo prievadas USB-C
Matmenys 120x120x360mm
Spalvų temperatūra 4000K
Įvestis 5V DC / 1A
Vardinė galia 5W
Šviesos srautas 85lm
CRI Ra≥80
Šviesos šaltinis LED karoliukai 12 x 0,5W

Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas