xTool dūmų valytuvas
Prekės kodas: 9-060203
xTool dūmų valytuvas

xTool dūmų valytuvas

Prekės kodas: 9-060203
xTool dūmų valytuvas
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
64686
851,13 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

xTool Smoke Purifier

xTool Smoke Purifier yra labai efektyvus įrenginys, užtikrinantis švarų orą bet kokioje aplinkoje. Dėl pažangios trijų sluoksnių filtrų technologijos jis gali pašalinti 99,97% kenksmingų dalelių ir nemalonių kvapų, užtikrinant saugumą ir komfortą. Dėl praktiško dizaino, lengvos konstrukcijos ir lengvo mobilumo jis yra puikus pasirinkimas visiems, kurie vertina švarų ir gryną orą.

Pažangus Filtravimo sistema

Pagrindinė xTool Smoke Purifier savybė yra naujoviška filtravimo sistema. Pirmasis filtro sluoksnis sulaiko didesnes daleles, antrasis – HEPA filtras – išfiltruoja iki 99,97% net 0,3 µm dalelių, o trečiasis sluoksnis, kuriame yra aktyvuotos anglies, efektyviai sugeria kenksmingas dujas ir nemalonius kvapus. Šis derinys užtikrina visapusišką oro valymą nuo mažiausių teršalų.

Mobilumas ir praktiškumas

Be efektyvaus oro valymo, xTool valytuvas išsiskiria išskirtiniu mobilumu. Įrenginį su trimis ratukais apačioje galima lengvai perkelti iš vieno kambario į kitą, o tai ypač naudinga namuose ir biuruose. Šis sprendimas suteikia lankstumo pritaikant oro valymą prie esamų poreikių.

Didelis našumas ir maža triukšmo emisija

xTool dūmų valymo įrenginys pasižymi dideliu efektyvumu, o triukšmo lygis neviršija 55 dB. Įrenginys gali išvalyti orą, kurio MAF efektyvumas yra 235 m3/h. Dėl šių parametrų jis idealiai tinka tiek buitiniam, tiek profesionaliam naudojimui.

Ilgai trunkantis ir ekonomiškas veikimas

XTool Smoke Purifier filtro eksploatavimo trukmė yra 3 mėnesiai, o tai reiškia ilgalaikį veikimą ir retesnį filtro keitimo dažnumą. Tai svarbu tiek ekonominiu, tiek aplinkosaugos požiūriu, nes sumažėja poreikis dažnai pirkti naujus filtrus.

Universali įtampa ir modernus Dizainas

Įrenginys tinkamas veikti tiek 110V, tiek 220V įtampa, todėl yra universalus įvairiuose pasaulio regionuose. Be to, dėl modernaus dizaino ir neutralios baltos spalvos valytuvas sklandžiai susilieja su įvairiais interjerais. 420 x 250 x 410 mm matmenys ir 14 kg svoris užtikrina, kad įrenginys neužims daug vietos ir lengvai tilps bet kokioje aplinkoje.

Prekės ženklasxĮrankis
ModelisDūmų valytuvas
SpalvaBalta
Matmenys420 x 250 x 410 mm
Svoris14kg
Įtampa110V ir 220V
Galingumas150W
MAF235m3/h
CADR 99,97%
Filtro naudojimo trukmė3 mėnesiai
Triukšmo lygisIki 55 dB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas