Wi-Fi išmanusis sieninis jungiklis Meross MSS810HK-UN
Prekės kodas: 057357

Wi-Fi išmanusis sieninis jungiklis Meross MSS810HK-UN

Prekės kodas: 057357
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1701
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Meross MSS810HK-UN išmanusis Wi-Fi sieninis jungiklis

Meross MSS810HK-UN išmanusis sieninis jungiklis yra puikus būdas įtraukti šiuolaikines technologijas į jūsų kasdienį gyvenimą. Speciali programa leis jums visiškai valdyti apšvietimą, o suderinamumas su populiariais balso asistentais padarys darbą dar patogesnį. Taip pat galite programuoti darbo grafikus arba nustatyti laikmatį. Tiesiog prijunkite jį prie esamo Wi-Fi tinklo, kad galėtumėte laisvai valdyti apšvietimą arba lubų ventiliatorių per atstumą. Pastaba: norint sumontuoti jungiklį, reikalingas mėlynos spalvos neutralus laidas.

04Meross/MSS810HK-UN/2

Pritaikykite apšvietimą pagal dienos ritmą

Su Meross MSS810HK-UN galite lengvai pritaikyti savo namų apšvietimą, kad jis atitiktų jūsų dieną. Nustatykite apšvietimą taip, kad šviesa pakiltų kartu su jumis ryte, o tada automatiškai išjunkite, kai išeinate iš namų. Dabar visa tai įmanoma, o jums tereikia programėlėje nustatyti atitinkamus darbo grafikus ir laikmačius.

04Meross/MSS810HK-UN/1

Tvarkykite savo šviesas iš bet kur

Valdyti šviesas dar niekada nebuvo taip paprasta ir patogu! Naudodami tam skirtą Meross programėlę galite nuotoliniu būdu valdyti savo namų šviesas iš bet kurios pasaulio vietos – vos keli paspaudimai! Nesvarbu, ar esate darbe, ar atostogaujate, ar tiesiog gulite ant sofos, dabar galite visiškai valdyti apšvietimą bet kuriame kambaryje. Be to, jungiklis taip pat suderinamas su Apple HomeKit, o tai reiškia, kad galite integruoti apšvietimą su Apple ekosistema ir pasinaudoti pažangiomis automatizavimo funkcijomis.

04Meross/MSS810HK-UN/6

Atraskite naują valdymo aspektą

Perjungiklis suderinamas su populiariausiais balso padėjėjais, įskaitant Siri, Amazon Alexa, Google Assistant ir SmartThings. Naudodami paprastas balso komandas dabar galite valdyti savo namų apšvietimą nereikės ištiesti rankos prie telefono ar nesikelti iš lovos. Ar grįšite namo pilnomis rankomis maisto produktų? Tiesiog paprašykite balso asistento įjungti šviesą koridoriuje – nebereikia jaudintis dėl jungiklio paieškos tamsoje!

04Meross/MSS810HK-UN/4

Greitas ir lengvas montavimas

Atraskite apšvietimo valdymo ateitį su Meross MSS810HK-UN! Jungiklis veikia su esamu „Wi-Fi“ tinklu, o tai reiškia, kad jums nereikia jokių papildomų šakotuvų ar sudėtingų įrengimų. Tiesiog pritvirtinkite jungiklį, prijunkite jį prie „Wi-Fi“ tinklo, sukonfigūruokite jį tam skirtoje programėlėje ir viskas! Be to, jis suderinamas su įvairių tipų vieno poliaus jungikliais, o tai reiškia, kad galite lengvai integruoti jį į esamą savo namų elektros infrastruktūrą.

04Meross/MSS810HK-UN/5

Įtraukta

  • sieninis jungiklis x1
  • laido etiketė x1
  • kabelis x3
  • instrukcijų vadovas
Gamintojas Meross
Modelis MSS810HK-UN
Įvesties srovė 100-250V, 50/60Hz
Išėjimo srovė Maks. 400 W INC; 150W maks. CFL ir šviesos diodams
Belaidžio ryšio standartai IEEE 802.11 b/g/n, 2,4 GHz, 1T1R
Belaidžio ryšio saugos funkcijos Palaiko 64/128 bitų WEP, WPA-PSK/WPA2-PSK/WPA3 (nepalaiko „Wi-Fi Enterprise“)
Suderinamumas Apple Home, Amazon Alexa, Google Home, SmartThings
App Meross
Sistemos reikalavimai Išmanusis telefonas su iOS 13 ar naujesne versija, Android 6.0 arba naujesne versija, esamas Wi-Fi tinklas
Darbinė temperatūra 0°C ~ 40°C
Laikymo temperatūra -40°C~70°C
Darbinė drėgmė 10%~90% nekondensuojantis
Sandėliavimo drėgmė 5%~90% nekondensuojantis
Matmenys 5 x 4,6 x 1,9 mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas