Vibracinio pistoleto masažuoklis KiCA K1 (pilkas)
Prekės kodas: 058397

Vibracinio pistoleto masažuoklis KiCA K1 (pilkas)

Prekės kodas: 058397
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4494
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Vibruojantis masažuoklis KiCA K1 raumenims (pilkas)

Pasirūpinkite savo kūnu su KiCA K1 masažuokliu. Turėsite 4 lygių vibracijos greitį iki 3800 aps./min., todėl galėsite reguliuoti masažo intensyvumą konkrečioms kūno vietoms. Prietaisas yra universalus, nesvarbu, ar jums reikia švelnaus atsipalaidavimo, giliųjų raumenų audinių stimuliavimo ar geresnės kraujotakos. Jis sveria tik 485 g, todėl jį lengva naudoti ir transportuoti. Vienu įkrovimu užtikrinamas iki 11 valandų nepertraukiamo veikimo. Pakuotėje iš viso rasite 4 priedus, tinkamus įvairiems masažo scenarijams.

KiCA/KiCA-K1/1

Efektyvus ir tylus veikimas

Masažuotojo greitis siekia iki 3800 aps./min., todėl galėsite mėgautis efektyviu masažu ir atsipalaidavimo jausmu. Nepaisant didelio našumo, įrenginys veikia stebėtinai tyliai, o triukšmo lygis siekia tik 65 dB maksimaliu greičiu. Esant mažiausiam greičiui (1200 aps./min.), garsas neviršija 47 dB. Galite laisvai rinktis iš 4 greičio lygių, priderindami įrenginio veikimą pagal esamus poreikius. 6 mm judesių diapazonas dar labiau prisideda prie malonaus efekto su minimaliomis pastangomis.

KiCA/KiCA-K1/2

Lengvas ir nešiojamas dizainas

KiCA K1 masažuoklis pagamintas iš aviacijos ir kosmoso klasės aliuminio 6063, todėl yra lengvas (485 g) ir ypač patvarus. Jo matmenys yra tik 91 x 137 x 44 mm, todėl jį nesunkiai susidėsite į krepšį ir pasiimti bet kur maloniam masažui po treniruotės ar ilgos kelionės metu. Be to, T formos dizainas ir matinė apdaila užtikrina patikimą sukibimą, o oksiduota apdaila suteikia elegantišką išvaizdą.

KiCA/KiCA-K1/7

Visada pasirengęs veikti

11 valandų baterija, kurios talpa 2000 mAh, leidžia atlikti ilgus masažo seansus, užtikrinant raumenų terapijos tęstinumą ir efektyvumą. Intuityvūs LED indikatoriai leidžia stebėti įrenginio būseną realiuoju laiku, o tai labai svarbu norint palaikyti regeneracinę rutiną. Masažuoklio energijos įkrovimas užtrunka apie 2,5 valandos, o pridedamas USB-C laidas palengvina šią užduotį.

KiCA/KiCA-K1/8

Pritaikyta pagal individualius poreikius

Kuriant KiCA masažuoklį daugiausia dėmesio buvo skiriama įvairiems atsipalaidavimo poreikiams, todėl komplekte yra 4 keičiami priedai (rutulinis, cilindrinis, plokščias, U formos). Šie priedai leidžia pritaikyti masažą konkrečioms kūno vietoms ir norimą gydomąjį poveikį. Taip galite visapusiškai pasirūpinti kiekviena raumenų grupe – nuo ​​švelnaus atsipalaidavimo iki intensyvios stimuliacijos.

KiCA/KiCA-K1/6

Į paketą įtraukta:

  • KiCA K1 Massager
  • Priedas prie rutulio
  • U formos priedas
  • Plokščias priedas
  • Kūginis priedas
  • USB kabelis
  • Sandėliavimo krepšys
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas KiCA
Modelis K1
Judesio diapazonas 6 mm
Baterija 2000 mAh
Veikimo laikas iki 11 valandų (gali skirtis priklausomai nuo masažo intensyvumo ir naudojamo priedo)
Įkrovimo laikas apie 2,5 valandos
Darbinės įtampos diapazonas 10,5V-12,6V
Medžiaga Aerospace-grade aliuminio lydinys
Svoris apie 485 g
Matmenys 91 x 137 x 44 mm
Spalva Pilka
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas