Veido masažuoklis EMS ANLAN 01-ADRY11-001
Prekės kodas: 034377314967

Veido masažuoklis EMS ANLAN 01-ADRY11-001

Prekės kodas: 034377314967
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4212
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

ANLAN EMS veido masažuoklis

Ar svajojate apie lygią, gražią odą? Naudodami perkamiausią naujos versijos ANLAN ultragarsinį masažuoklį, atsikratysite smulkių raukšlių, sutvirtinsite veido spalvą ir laimėsite kovą su spuogais! Prietaisas siūlo 5 priežiūros režimus, 3 temperatūros lygius ir 2 šviesos terapijos tipus. Tai taip pat leidžia reguliuoti EMS mikrosrovių intensyvumą 3 žingsniais ir naudoja vibracijas, kurių dažnis yra apie 10 000 aps./min. Su integruotu ekranu jį lengva valdyti.

5.jpg

5 galimi režimai

ANLAN masažuoklis siūlo net 5 režimus, kurie leis visapusiškai pasirūpinti savo odos būkle. Tai švarus (aukšta temperatūra, vibracijos, teigiami jonai, fototerapija), vėsinimas (žema temperatūra, vibracijos, fototerapija), EMS pakėlimas (EMS mikrosrovės, fototerapija), drėkinimas (aukšta temperatūra, vibracijos, neigiami jonai, fototerapija) ir kolių sintezė ( žema temperatūra, vibracijos, neigiami jonai, fototerapija).

6.jpg

Atraskite jonų galią

Įrenginys siūlo odos priežiūrą su teigiamais ir neigiamais jonais. Dėl neigiamų jonų oda geriau pasisavina maistines medžiagas. Jie daro kosmetiką veiksmingesnę. Teigiami jonai užtikrina kruopštų ir efektyvų valymą. Jie puikiai pašalina nešvarumus ir makiažo likučius. Dėl to oda tampa švari, sudrėkinta ir švytinti.

7.jpg

Gaukite naudos iš šviesos terapijos

Sužinokite, kiek naudos gali duoti fototerapija. Masažuoklis gali veikti odą raudona arba mėlyna šviesa. Raudona šviesa padidina odos elastingumą. Jis stangrina jį ir neleidžia susidaryti raukšlėms. Mėlyna šviesa naikina bakterijas, dezinfekuoja ir valo. Taigi jis gali sumažinti paraudimą ir taip pat padeda gydyti spuogus.

4.jpg

Lygi, elastinga oda

Atsisveikinkite su raukšlėmis ir nedideliais trūkumais. ANLAN prietaisas siūlo EMS mikrosrovės masažą, kuris pagreitina medžiagų apykaitą ir skatina odos ląstelių atsinaujinimą. Dėl to veido oda tampa elastingesnė ir lygesnė. Dabar galite lengvai atkurti savo odos stangrumą ir jaunatvišką išvaizdą! Masažuoklis taip pat leidžia reguliuoti EMS mikrosrovių intensyvumą 3 žingsniais.

1.jpg

Aukšta ir žema temperatūra

Įrenginys taip pat siūlo šiltus ir vėsius kompresus. Bet kuriuo atveju jis taip pat leidžia reguliuoti temperatūrą 3 etapais. Aukšta temperatūra (38°C / 40°C / 42°C) leidžia greitai atsiverti poroms, todėl maistinės medžiagos geriau pasisavinamos. Žema temperatūra (6°C / 8°C / 12°C) sutraukia poras ir leidžia odos priežiūros produktams ilgiau išsilaikyti.

2.jpg

Sumanus dizainas

Belaidis masažuoklis ANLAN patogiai telpa rankoje ir įkraunamas tik apie 3 valandas. Integruotas ekranas suteikia patogią prieigą prie informacijos – pavyzdžiui, galite patikrinti akumuliatoriaus įkrovos lygį. Specialus stovas palengvina prietaiso laikymą. Masažuoklis taip pat turi oro angas, kurios užtikrina efektyvų šilumos išsklaidymą ir padidina naudojimo saugumą.

8.jpg

Dėžutėje

  • Massager x1
  • Medvilnės tvirtinimo žiedas x1
  • USB įkrovimo laidas x1
  • Naudotojo vadovas x1
Prekės ženklas ANLAN
Modelis 01-ADRY11-001
Medžiaga ABS + nerūdijantis plienas
Akumuliatoriaus talpa 1000 mAh
Temperatūros diapazonas 6-42°C
Vibracijos dažnis 10 000 aps./min.±10%
Įkrovimo laikas Apie 3 val.
Svoris 135g
Įrenginio matmenys 175x55x67mm
Pagrindinis dydis 80x65mm
Veikimo režimai Švarus, vėsus, EMS pakėlimas, drėkinimas, kolių sintezė
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas