Veido ir kaklo grožio prietaisas ANLAN 09-AMJY21-02A EMS RF
Prekės kodas: 036288781839

Veido ir kaklo grožio prietaisas ANLAN 09-AMJY21-02A EMS RF

Prekės kodas: 036288781839
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4819
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

ANLAN 09-AMJY21-02A EMS RF veido ir kaklo masažuoklis

Jums reikia tik vieno įrenginio, kad galėtumėte visapusiškai prižiūrėti odą ir suteikti odai glotnumo, stangrumo ir sveiko švytėjimo. ANLAN veido ir kaklo masažuoklis siūlo 2 režimus ir iki 6 funkcijų, tokių kaip baltos ir raudonos šviesos terapija, EMS elektrostimuliacija, vibracija, RF ultragarsas ir šilumos veikimas. Prietaisas pagerins kolageno gamybą, sumažins raukšlių atsiradimą ir padarys jūsų odą elastingesnę.

7.jpg

Atraskite ultragarso galią

Masažuoklis naudoja RF ultragarsą, kurio dažnis yra 1,07 MHz, kad jūsų veidas būtų stangresnis ir lygesnis. Jis skatina kolageno gamybą ir daro odą elastingesnę. Tai taip pat suteiks jūsų veidui gražaus švytėjimo. Prietaisas taip pat leis sumažinti raukšlių atsiradimą. Be to, galite pasirinkti iš 3 RF intensyvumo lygių.

10.jpg

EMS Microcurrents

Padovanokite sau atpalaiduojantį masažą, kuris taip pat padės pagerinti jūsų odos būklę. ANLAN prekės ženklo įrenginys naudoja EMS mikrosroves. Jie taip pat skatina kolageno gamybą ir stangrina veido spalvą. Jie taip pat padeda sumažinti patinimą ir suglebusią odą. Masažuoklio pagalba palengvinsite veido kontūravimą ir išgausite puikų liftingo efektą.

5.jpg

Pasinaudokite šviesos terapija

Norite atsikratyti netobulumų ir suteikti odai švytėjimo? Pasinaudokite aparato siūloma baltos arba raudonos šviesos terapija! Raudona šviesa, kurios bangos ilgis yra apie 621 nm, gerina kraujotaką ir medžiagų apykaitą, skatina kolageno gamybą ir padidina odos stangrumą. Balta šviesa, kurios bangos ilgis yra apie 473 nm, prasiskverbia į gilesnius odos sluoksnius, mažina odos laisvumą ir padeda pašalinti hiperpigmentaciją.

6.jpg

Patogus vartotojui

Naudoti masažuoklį labai paprasta. Pirmiausia kruopščiai nuplaukite veidą ir kaklą, tada patepkite mėgstamu kremu ar serumu. Vėliau pasirinkite veikimo režimą. Galimos parinktys yra EMS (balta šviesa, EMS mikrosrovės, vibracija) ir RF (raudona šviesa, RF ultragarsas, vibracija, šiluma). Tada masažuokite veidą ir kaklą, o baigę nuvalykite prietaiso galvutę šluoste arba šluoste.

8.jpg

Dar daugiau patogumų

Išsiaiškinkite, kad grožio procedūros visai neturi būti sudėtingos, daug laiko reikalaujančios ir nemalonios. ANLAN prekės ženklo masažuoklis yra labai paprastas naudoti ir suteikia neprilygstamą komfortą. Jis taip pat išsiskiria ilgu darbo laiku. Jame yra patvari 900 mAh baterija, leidžianti vienu įkrovimu dirbti iki 3 valandų.

2.jpg

Dėžutėje

  • Masažuotojas
  • Įkrovimo laidas (USB)
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas ANLAN
Vardas RF Neck Beauty Device
Modelis 09-AMJY21-02A
Spalva Balta
Įvestis 5V-1A
Automatinis laikmatis 10 minučių
Akumuliatoriaus talpa 900 mAh
Įkrovimo laikas Apytiksliai 2h
Veikimo laikas Apytiksliai 3h
Medžiaga ABS
Matmenys 180x60x40mm
Svoris 95g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas