Veido grožio volelis su karšta ir EMS mikro srove ANLAN 01-AAMY01-02A
Prekės kodas: 036285947164

Veido grožio volelis su karšta ir EMS mikro srove ANLAN 01-AAMY01-02A

Prekės kodas: 036285947164
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4183
Prekė sandelyje

Garantija 
0 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Veido volelis su EMS ir šiltu kompresu ANLAN 01-AAMY01-02A

Džiaukitės gražia, lygia ir prižiūrima oda. ANLAN veido volelis atliks atpalaiduojantį masažą, taip pat siūlo šiltą kompresą (apie 40°C) ir naudoja EMS mikrosroves. Dėl to sumažėja raukšlių atsiradimas, stangrėja veido spalva ir sumažėja patinimas. Jo pagalba galima nesunkiai sumodeliuoti veido ovalą, suteikiant jam V formą. Prietaisas itin paprastas naudoti ir veikia belaidžiu ryšiu. Jis taip pat išsiskiria lengvu, patogiu dizainu, todėl visada galite jį turėti po ranka.

16.jpg

Gaukite norimą veido formą

Norite savo veidui suteikti gražią, jaunatvišką išvaizdą? Roller by ANLAN padės jums tai padaryti! Be kita ko, prietaisas leis paspartinti riebalų deginimą ir pagerinti kraujotaką, todėl nesunkiai išgausite norimą smakro linijos kontūrą. Pakanka vos 10 minučių masažo per dieną, kad veidas įgautų V formą ir akivaizdžiai atjaunėtų!

14.jpg

Atraskite EMS mikrosrovių galią

Vien masažo neužtenka – ANLAN prekinio ženklo volelis taip pat naudoja EMS mikrosroves, kurios prasiskverbia į gilius odos sluoksnius ir stimuliuoja raumenis, kad pagerintų stangrumą ir elastingumą. Jie taip pat palaiko kolageno gamybą. Visa tai reiškia, kad galite mėgautis fantastišku liftingo efektu. Tavo veidas niekada neatrodė geriau!

10.jpg

Šilto kompreso funkcija

The Roller taip pat leidžia naudoti šilto kompreso funkciją. Prietaisas veikia odą esant maždaug 40°C temperatūrai, todėl švelniai, bet efektyviai atveria poras. Dėl to kartu su EMS mikrosrovėmis oda daug geriau pasisavina maistines medžiagas. Tai reiškia, kad su ANLAN voleliu galite lengvai pagerinti savo mėgstamos kosmetikos veikimą!

3.jpg

Paprasta naudoti

Naudojant volelį problemų nekils. Pirmiausia nuplaukite veidą, o tada nuvalykite. Tada užtepkite mėgstamą toniką ar serumą. Vėliau atlikite masažą po akimis, abiejose nosies pusėse, kaktoje, skruostuose arba kaklo srityje. Rezultatus galite pamatyti po maždaug 40 dienų naudojant volelį!

9.jpg

Lengvas, nešiojamas, belaidis

Einate atostogauti? Neatsisakykite optimalios veido priežiūros, kol esate išvykę! Volelis yra itin lengvas ir patogus, o dėl kompaktiško dizaino jis neužims daug vietos jūsų krepšyje ar lagamine. Negana to, įrenginys veikia belaidžiu būdu – jūsų nereikia apriboti per trumpais laidais. Jo darbo laikas vienu įkrovimu siekia 90 minučių.

1.jpg

Dėžutėje

  • Veido grožio volelis
  • Įkrovimo laidas
  • Naudotojo vadovas
Prekės ženklas ANLAN
Vardas Beauty Roller Device
Modelis 01-AAMY01-02A
Įvestis 5V 1A
Akumuliatoriaus talpa 1100 mAh
Įkrovimo laikas Apytiksliai 4h
Veikimo laikas Apytiksliai 90 min
Automatinis išjungimas Po 6 minučių (vieno režimo)
Suspaudimo temperatūra 40°C ±3°C
Medžiaga PC, cinko lydinys
Svoris 95g
Matmenys 148x44,5x34mm
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas