Vandens fontanas augintiniams Rojeco Wireless 2,5L
Prekės kodas: 055844

Vandens fontanas augintiniams Rojeco Wireless 2,5L

Prekės kodas: 055844
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3663
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Rojeco Wireless 2,5 l išmanusis fontanas / girdykla šuniui ir katei

Suteikite savo mylimam augintiniui nuolatinę prieigą prie gėlo vandens. Rojeco 2,5 l išmanioji girdykla skatina šunis ir kates hidratuoti save ir naudoja efektyvią 4 sluoksnių filtravimo sistemą. Praktiškas indikatorius informuos, kada reikia papildyti baką. Įrenginyje sumontuotas žemo slėgio siurblys, kuris veikia itin tyliai – sukuriamo triukšmo lygis neviršija 30 dB. Dėl dizaino, kurį sudaro 2 dubenys, jis puikiai tiks namams, kuriuose yra daugiau nei vienas gyvūnas.

Rojeco/RYSJ-13/3

Didelė talpa

Dėka to, kad Rojeco gertuvės talpa siekia net 2,5 l, jums nereikia jaudintis dėl poreikio dažnai papildyti vandenį. Permatomas įrenginio langas leidžia patogiai patikrinti bako būseną, o indikatorius pateikia informaciją apie per žemą jo lygį.

Rojeco/RYSJ-13/5

Patikima prieiga prie vandens

Rojeco prietaisas talpina 75 ml vandens, kurį tiekia dingus elektrai. Tai užtikrina, kad jūsų augintinis galės išlikti hidratuotas bet kurioje situacijoje.

Rojeco/RYSJ-13/4

4 sluoksnių filtravimo sistema

Galite būti tikri, kad Rojeco girdykla visada aprūpins jūsų augintinį šviežiu ir švariu vandeniu. Įrenginyje naudojama 4 sluoksnių filtravimo sistema, kurią sudaro du sluoksniai neaustinės medžiagos, aktyvuotos anglies ir jonų mainų dervos. Dėl to jis patikimai pašalina plaukus, dulkes, maisto likučius, chloro likučius ir kitus nešvarumus.

Rojeco/RYSJ-13/2

Jūsų augintinio priežiūrai

Ar nerimaujate, kad jūsų keturkojis negeria pakankamai vandens? Rojeco gertuvė padės išspręsti šią problemą! Jame yra 2 dubenys su žavingais auksinės žuvelės formos snapeliais, iš kurių visą parą teka vanduo. Naudojamas sprendimas tikrai patrauks kačių dėmesį. Be to, dubenėlių plotis leidžia patogiai laistyti nerizikuojant sušlapinti gležnus augintinio ūsus.

Rojeco/RYSJ-13/6

Tylus veikimas

Nusisprendus įsigyti Rojeco girtuoklį, nereikia atsisakyti tylos. Įrenginio skleidžiamas triukšmas neviršija 30 dB. Tai leidžia patogiai atsipalaiduoti namuose, žinant, kad jūsų augintinis bet kada galės mėgautis švariu vandeniu.

Rojeco/RYSJ-13/1

Saugus darbas

Rojeco išmaniajame laistytuve naudojama laidinė indukcinė bazė, kuri tiekia tik 5 V įtampą pačiam fontanui, o tai padidina naudotojo saugumą.

Rojeco/RYSJ-13/10

Be rūpesčių priežiūra

Gertuvės išardymas nesukels jums sunkumų. Visas prietaiso dalis, išskyrus pagrindą, galima be problemų plauti po tekančiu vandeniu. Taigi išlaikyti švarą jums nebus iššūkis.

Rojeco/RYSJ-13/9

Įtraukta:

  • Protingas gėrėjas
  • Filtras
  • Vandens siurblys
  • 1,5 m USB-C laidas
  • Adapteris
  • Naudotojo vadovas
Gamintojas Rojeco
Modelis RYSJ-13
Talpa 2,5 l
Matmenys 25,6 x 16,7 x 12,8 cm
Svoris 880 g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas