Vandens fontanas augintiniams Petwant W4-L
Prekės kodas: 058692

Vandens fontanas augintiniams Petwant W4-L

Prekės kodas: 058692
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3897
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Išmanusis fontanas/vandens dozatorius šunims ir katėms – Petwant W4-L

Nebereikia kasdien pildyti savo augintinio dubenėlio – dabar galite užtikrinti tinkamą jų drėkinimą naudodami Petwant! Išmanusis vandens dozatorius šunims ir katėms W4-L išsiskiria 2,5 litro talpa, o permatomas langas leidžia lengvai stebėti vandens lygį. Prietaisas siūlo 3 dozavimo režimus ir dėl filtravimo sistemos garantuoja šviežią ir švarų vandenį. 5000 mAh talpos baterija užtikrina daugiau nei 40 dienų veikimo. Fontaną taip pat galite prijungti prie maitinimo šaltinio – jis paruoštas elektros tiekimo nutraukimams.

PETWANT/W4-L/4

3 Dozavimo režimai

Petwant W4-L išmanusis fontanas yra 2,5 litro talpos ir palaiko 3 darbo režimus. Judesio režimu prietaisas išleidžia vandenį, kai tik aptinka judėjimą. Laiko režimas užtikrina vandens srautą kas 15 minučių. Kita vertus, standartinis režimas garantuoja nepertraukiamą įrenginio veikimą, tačiau tam reikia, kad dozatorius būtų prijungtas prie maitinimo šaltinio. Optimizuokite vandens ir energijos sąnaudas pasirinkdami tinkamiausią režimą!

PETWANT/W4-L/2

Patikima filtravimo sistema

Petwant W4-L vandens dozatoriuje naudojama 3 sluoksnių filtravimo sistema, sudaryta iš neaustinės medžiagos, kuri sulaiko nešvarumus ir plaukus. Jonų mainų procesas padeda pašalinti nepageidaujamas chemines medžiagas ir sunkiuosius metalus. Aktyvuota anglis sumažina nemalonius kvapus ir visada užtikrina šviežią, aukštos kokybės vandenį. Dėl to galite būti tikri, kad jūsų augintinis higieniškomis sąlygomis maitinasi aukščiausios kokybės gėlu vandeniu.

PETWANT/W4-L/3

Rafinuotas dizainas

Praktiškas langas leidžia lengvai stebėti likusį vandenį. Petwant W4-L vandens balionėlio generuojamas triukšmo lygis yra tik 35 dB, todėl įrenginys netrukdys jūsų augintiniui ar namų ūkio nariams. Jis pagamintas iš maistinės ABS medžiagos, todėl galite būti tikri, kad fontanu naudotis yra visiškai saugu jūsų keturkojui draugui. Be to, dėl nuimamų dalių valymas yra greitas.

PETWANT/W4-L/9

Nesaugūs sprendimai

Įdomu, kas bus, jei W4-L dozatorius veiks laidiniu režimu ir nutrūks maitinimas? Petwant turi sprendimą kiekvienai situacijai! Prietaisas talpina 200 ml vandens, kad jūsų augintinis išliktų hidratuotas nepaisant išorinių veiksnių. Be to, išmanioji sistema aptinka žemą akumuliatoriaus įkrovos lygį, žemą vandens lygį bake ir visišką vandens trūkumą, todėl įrenginį valdyti lengviau.

PETWANT/W4-L/1

Pirmiausia sauga

PetWant W4-L fontanas sukurtas taip, kad elektriniai komponentai nesiliestų su vandeniu, todėl pašalinama gedimo dėl potvynio rizika. Be to, ličio baterijos ir vandens siurblio komponentai yra atskirti įrenginio viduje, todėl priežiūra yra lengvesnė.

PETWANT/W4-L/5

Ilgas veikimo laikas

Ar jūsų augintinis linkęs kramtyti laidus? Išmanusis fontanas PetWant W4-L gali veikti belaidžiu būdu, todėl jums nebereikės jaudintis dėl pūkuoto draugo. 5000 mAh ličio baterija užtikrina iki 40 dienų veikimo, priklausomai nuo pasirinkto režimo.

PETWANT/W4-L/7

Gamintojas PetWant
Modelis W4-L
Talpa 2,5 litro
Skirta Katės, šunys, smulkūs gyvūnai
Dėklo talpa Maždaug 100 ml
Veikimo laikas 40 dienų su 100 kasdienių indukcijos ciklų
Triukšmo lygis eksploatacijos metu 35 dB
Sertifikatai CE, ROHS, REACH, FCC
Medžiaga Maisto klasės ABS
Matmenys 261 x 171 x 115 mm
Spalva Balta
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas