Vandens fontanas augintiniams HHOLove CT-FTKSD
Prekės kodas: 056972

Vandens fontanas augintiniams HHOLove CT-FTKSD

Prekės kodas: 056972
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
3060
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Vandens fontanas augintiniams HHOLove CT-FTKSD

HHOLove išmanusis fontanas leidžia pasirūpinti savo augintinio sveikata. Dėl 4 pakopų filtravimo jis efektyviai valo vandenį nuo nešvarumų ir išsiskiria tyliu veikimu. Be to, jis veikia belaidžiu būdu, o modulinė konstrukcija leidžia kruopščiai išvalyti gėrimo elementus. Be to, 1,6 litro vandens bako talpa reiškia, kad jums nereikės jo per dažnai pildyti.

HHOLove/CT-FTKSD/3

Švarus vanduo jūsų augintiniui

Naudodami HHOLove galite būti tikri, kad vanduo, kurį geria jūsų augintinis, yra švarus. Fontane naudojama efektyvi filtravimo sistema, kuri susideda iš 4 dalių: didelio tankio PP tinklelio, aktyvintos anglies sluoksnio, medvilnės ir geležies filtro. Taip užtikrinama, kad net mažos priemaišos išliks ir jūsų augintinis galės gerti sveiką ir jo sveikatai saugų vandenį.

HHOLove/CT-FTKSD/8

Tylus veikimas

Ar nerimaujate, kad įrenginio skleidžiamas triukšmas erzins jūsų katę? Nebūk! Gertuvė veikia maždaug 30 dB lygiu, todėl netrukdys nei namų ūkio narių, nei augintinių poilsiui.

HHOLove/CT-FTKSD/4

Rafinuotas dizainas

Fontane įrengtas 1,6 litro talpos vandens rezervuaras, o tokio kiekio užtenka maždaug 4-7 dienoms (suaugusiai katei). Be to, prietaisas imituoja natūralų vandens tekėjimą, kuris skatina jūsų augintinį naudotis girdykla. Be to, siurblys buvo atskirtas nuo bako, kad jį būtų saugu naudoti. Savo ruožtu raudonos šviesos indikatorius praneš, kada reikia papildyti vandenį.

HHOLove/CT-FTKSD/5

Apgalvoti sprendimai

Gertuve buvo sumontuoti silikoniniai elementai, kurie užtikrina stabilumą ir neleidžia įrenginiui judėti. Be to, nailoninis pintas kabelis yra atsparus pažeidimams ir jūsų augintinio dantims. Kita vertus, fontano valymas jums nesukels problemų, dėl modulinės konstrukcijos jo elementus nesunkiai išskalausite po tekančiu vandeniu. Gertuvę rekomenduojama valyti bent kartą per savaitę.

HHOLove/CT-FTKSD/6

Gamintojas HHOLoce
Modelis CT-FTKSD
Spalva balta
Matmenys 168 × 168 × 158 mm
Talpa 1,6 l
Svoris 0,675 kg
Medžiaga ABS, PC
Vardinė galia 5V/1A
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas