Vandeniui atsparus telefono dėklas Baseus AquaGlide su cilindriniu užraktu (mėlynas)
Prekės kodas: 054765

Vandeniui atsparus telefono dėklas Baseus AquaGlide su cilindriniu užraktu (mėlynas)

Prekės kodas: 054765
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1047
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus AquaGlide vandeniui atsparus dėklas su cilindriniu užraktu (mėlynas)

Pasiimkite išmaniuoju telefonu į nuotykius po vandeniu. Vandeniui atsparus „Baseus AquaGlide“ telefono dėklas su cilindriniu užraktu yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, todėl yra tvirtas, nepralaidus ir patvarus. Tai nedaro neigiamos įtakos fotoaparato ar veido atpažinimo funkcijai ir netrukdo jutiklinio ekrano veikimui. Ergonomiško dirželio dėka galite patogiai pakabinti aksesuarą ant kaklo. Produktas pasižymi IPX8 atsparumu vandeniui, leidžia panardinti iki 30 metrų gylio ir yra suderinamas su įrenginiais, kurių įstrižainės dydis neviršija 7,2".

-Baseus/P60263701U03-00/3

Telefoną visada turėkite su savimi

Nepraleiskite svarbaus pranešimo ar svarbios žinutės ir visada turėkite telefoną po ranka. Vandeniui atsparus Baseus AquaGlide dėklas su cilindriniu užraktu užtikrina IPX8 atsparumą vandeniui, todėl leis be vargo pasiimti brangų įrenginį į paplūdimį, vandens parką, baseiną ar nardymo pamoką. Jūs netgi galite pasinerti į 30 metrų gylį ir tyrinėti jūros bedugnės gelmes. Tyrinėkite povandeninį pasaulį ir mėgaukitės nepamirštamais nuotykiais nesijaudindami, kad sugadinsite savo išmanųjį telefoną!

-Baseus/P60263701U03-00/1

Dėmesys detalėms

Korpusas pasižymi daugiasluoksniu sandarikliu, kuris garantuoja puikų sandarumą ir vandens nepralaidumą. Dėl to jums nereikės jaudintis, kad sugadinsite savo telefoną. Papildomą apsaugą užtikrina cilindrinė spyna. Korpusas pagamintas iš aukštos kokybės, skaidrios TPU medžiagos. Dėl to galite mėgautis ekrano skaitomumu ir aukštos kokybės nuotraukomis. Taip pat galėsite naudotis veido atpažinimo funkcija ir sklandžiai valdyti įrenginį be jokių problemų. Gaminys taip pat atsparus pageltimui ir pirštų atspaudų žymėms. Be to, praktiška medvilninė juosta leidžia sumažinti kaklo įtampą ir išvengti skausmo nešiojant aksesuarą ilgą laiką. Jis taip pat itin patvarus ir atsparus pažeidimams.

-Baseus/P60263701U03-00/7
Gamintojas Baseus
Modelis P60263701U03-00
Suderinamumas Telefonai, kurių įstrižainė ne didesnė kaip 7,2"
Medžiaga PC, TPU, medvilnė
Spalva mėlyna
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas