Vaizdo įrašų rankena DV C formos PULUZ PU3005
Prekės kodas: 058839

Vaizdo įrašų rankena DV C formos PULUZ PU3005

Prekės kodas: 058839
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1520
Paskutinė prekė

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

PULUZ PU3005 C formos rankena

PULUZ PU3005 yra nešiojamas C formos rankinis stabilizatorius, skirtas DSLR fotoaparatams. Jis žinomas dėl savo aukštos kokybės meistriškumo ir universalumo, nes yra suderinamas su visais fotoaparatais su ¼" trikojo tvirtinimo lizdu. Stabilizatoriaus rankena padengta putplasčio paminkštinimu, kad būtų patogu suimti net ir ilgai naudojant. Stabilizatoriaus pagrindas taip pat yra paminkštintas, kad nesugadintų fotoaparato ir sumažintų vibraciją. Be to, įmontuotos slidės su neslystančiu paviršiumi apačioje suteikia papildomo stabilumo. Rankenos viršuje yra trys šaltų batų laikikliai, skirti pritvirtinti mikrofoną ar šviesas, kad būtų pasiekti geresni rezultatai.

Tvarus ir patogus dizainas

Rankena pagaminta iš patvarios ABS medžiagos, užtikrinančios iki 3kg keliamąją galią. Tinka naudoti tiek studijoje, tiek lauke. Stabilizatoriaus rankena padengta minkštu putplasčiu paminkštinimu, užtikrinančiu patogų ir patikimą sukibimą net ilgai fotografuojant.

Suderinamumas su keliomis kameromis

Dėl standartinio ¼" sriegio PULUZ PU3005 yra suderinamas su dauguma fotoaparatų, turinčių trikojo tvirtinimo lizdą. Nepriklausomai nuo fotoaparato prekės ženklo ar modelio, galite jį lengvai pritvirtinti prie šio stabilizatoriaus.

Stabilumas ir vibracijos mažinimas

Stabilizatoriaus pagrindas yra išklotas putplasčiu, kad apsaugotų fotoaparatą nuo įbrėžimų ir sumažintų vibracijos įtaką nuotraukų ar vaizdo įrašų kokybei. Tai užtikrina aiškius ir stabilius kadrus.

 

Specifications

Brand Puluz
Model PU3005
Color Black
Material ABS, foam
Maximum Load 3kg
Thread ¼”
Dimensions 25 x 20.5 x 9cm
Weight 337g
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas