Vairasvirtė PXN-2119 PRO Skrydžio valdymas
Prekės kodas: 4090884064485

Vairasvirtė PXN-2119 PRO Skrydžio valdymas

Prekės kodas: 4090884064485
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
6800
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Joystick PXN-2119 Pro

Paimkite valdiklius ir jauskitės kaip tikro lėktuvo pilotas. PXN-2119 Pro rinkinys susideda iš vairasvirtės ir atskiros droselio svirties. Taigi tai gali suteikti dar aukštesnį tikroviškumo lygį! Sumažėjęs reakcijos laikas, sklandus veikimas ir neprilygstamas tikslumas – tai tik dalis šių prietaisų privalumų. Taip pat yra 8 krypčių skrybėlių jungiklis, iki 16 programuojamų mygtukų ir greitosios ugnies gaidukas. Taip pat verta atkreipti dėmesį į platų suderinamumą ir ergonomišką dizainą. Taip pat galite savarankiškai naudoti vairasvirtę.

1.jpg

Sukurta žaidėjams

Ir vairasvirtė, ir droselis puikiai jaučiasi rankose ir suteikia fantastišką valdymo patirtį. Net 16 programuojamų mygtukų leis pritaikyti aparatūrą pagal savo įpročius, taip pat galėsite paruošti sau 3 nustatymų režimus, optimizuotus, pavyzdžiui, skirtingiems žaidimams. Be to, vairasvirte yra 8 krypčių Hat Switch, kuris leis greitai pakeisti savo požiūrį. Galima patogiai naudoti ir atskirai – nejungiant droselio.

4.jpg

Realistinė patirtis

Jauskitės lyg būtumėte tikrame lėktuve. PXN-2119 Pro vairasvirtė fantastiškai atkartoja savo realaus pasaulio kolegų funkcijas. Abu komplekte esantys įrenginiai turi įmontuotus vibracijos variklius, kurie suteiks jums daugiau panardinimo bet kurio virtualaus skrydžio metu. Be to, atskiras droselis leidžia mėgautis tikroviškesne patirtimi. Vairasvirte taip pat yra greitosios ugnies gaidukas, todėl galite lengvai paleisti daug tikslių kulkų į savo priešininkus.

2.jpg

Patogus žaidimo būdas

Girkite dar smagiau ir mėgaukitės žaidimu. Dėl savo ergonomiško dizaino vairasvirtė PXN-2119 Pro fantastiškai priglunda prie jūsų rankos formos ir suteikia svajonių komfortą, net kai naudojate ilgą laiką. Nesijaudinkite, kad riešo skausmas ir nuovargis sužlugdys jūsų planus kitos dvikovos metu! Be to, dėl specialaus siurbtuko įrenginys stabiliai stovi ant stalo ir nejuda ant jo paviršiaus.

5.jpg

Platus suderinamumas

Ar jums patinka žaisti War Thunder ar World of Warplanes? Ar jums labiau patinka „Microsoft Flight Simulator“? PXN-2119 Pro vairasvirtė puikiai veikia su populiariausiais aviacijos ir karo žaidimais! Be to, produktas yra suderinamas su kompiuteriais, kuriuose veikia Windows 7 / 8 / 10 / 11, taip pat su Xbox One ir PlayStation 4 konsolėmis. Prijunkite jį prie pasirinkto įrenginio ir pakelkite savo žaidimų patirtį į naują lygį!

7.jpg

Dėžutėje

  • Joystick
  • Droselis
Prekės ženklas PXN
Modelis PXN-2119 Pro
Prisijungimas Laidinis (USB)
Programuojami mygtukai Taip, 16
Vibracija Taip
Doselis Taip
Greitas ugnies paleidiklis Taip
Skrybėlių jungiklis 8-way
Suderinamumas Windows 7/8/10/11 kompiuteriai, PlayStation 4, Xbox One
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas