UV žibintuvėlis Supfire S11-H, 365NM, USB
Prekės kodas: 032205892949

UV žibintuvėlis Supfire S11-H, 365NM, USB

Prekės kodas: 032205892949
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
877
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Superfire S11-H UV žibintuvėlis

Superfire S11-H UV žibintuvėlis gali efektyviai aptikti gyvūnų paliktus pėdsakus, taip pat atpažinti dermatofitozės požymius ir patikrinti dokumentų autentiškumą. Galinga įkraunama baterija užtikrina iki 180 minučių veikimo. Atsparumas vandeniui ir reguliuojamas ryškumas suteikia laisvę, apie kurią svajojate. Produktas taip pat nustebins savo tvirtumu ir paprastu naudojimu.


Atraskite UV lempos galimybes

Prietaisas skleidžia gryną UV šviesą, kurios bangos ilgis yra 365 nm, o tai yra atsakinga už jo efektyvumą. S11-H siūlomas galimybes išnaudosite įvairiais būdais. Naudodami žibintuvėlį galite patikrinti banknotų ar dokumentų autentiškumą, rasti naminių gyvūnėlių paliktas dėmes ant kilimo ir netgi aptikti augintinio dermatofitozę.


Tiks ilgai

800 mAh baterija užtikrina iki 3 valandų UV degiklio veikimo. Įkrauti jį net nėra problemų – tereikia mikro USB laido. S11-H taip pat turi specialų akumuliatoriaus būsenos indikatorių. Mėlyna lemputė rodo, kad jis visiškai įkrautas, o raudona – žemą energijos lygį. Taip visada žinosite, kada reikia prijungti žibintuvėlį!


Lengva ir patogu valdyti

Naudojimas degikliu yra itin intuityvus – tiesiog naudokite mažą mygtuką, esantį degiklio apačioje. Jis leidžia patogiai keisti skleidžiamos UV šviesos intensyvumą – jis gali pereiti nuo stipraus iki silpno arba atvirkščiai. Superfire S11-H sumaniai sujungia daugybę galimybių ir naudojimo paprastumą.


Naudokite bet kokiu oru

Nors degiklio galinė dalis nėra atspari vandeniui, bet kokiu oru galite jį naudoti kasdien, nesijaudindami. Nesvarbu, ar šviečia saulė, ar lietus, S11-H jums puikiai tarnaus. Prietaisas neturėtų būti sugadintas dėl atsitiktinio drėgmės poveikio. Laisvai naudokite UV žibintuvėlį ir nesijaudinkite dėl oro sąlygų!


Mėgaukitės naudojimo patogumu

Prietaiso korpusas pagamintas iš tvirto aliuminio lydinio. Dėl to deglas yra atsparus pažeidimams ir daro įspūdį malonia tekstūra. Tik 78 g sveriantis jis itin patogus ir nešiojamas. Visa tai sukuria neprilygstamą S11-H komfortą – išbandykite ir įsitikinkite patys!


Įtraukta:

  • Torch
  • USB laidas
Producer Superfire
Modelis S11-H
Šviesos šaltinis UV365
Vardinė galia 2,5
Veikimo laikas 3H
Liumenų skaičius 365
Atsparumas kritimui iki 1 m
Matmenys 115x24x24
Svoris 78g
Atsparus vandeniui Ne
Apšvietimo diapazonas 45 m
Įkrovimo prievadas micro USB
Akumuliatoriaus talpa 800 mAh
Medžiaga PC
Įkrovimo laikas 150 min
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas