USB laidas, skirtas Lightning Baseus Cafule, 2,4A, 2m (baltas)
Prekės kodas: 025091618377

USB laidas, skirtas Lightning Baseus Cafule, 2,4A, 2m (baltas)

Prekės kodas: 025091618377
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
880
Prekė sandelyje

Garantija 
12/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Baseus kabelis CALJK-B02

Baseus CALJK-B02 USB į Lightning laidas leidžia greitai įkrauti Apple įrenginius iki 2,4 A. Jis palaiko PD protokolą ir yra suderinamas su iPhone išmaniaisiais telefonais. Kabelis pagamintas iš aukščiausios klasės medžiagų ir turi specialią lustą saugiam naudojimui. Be to, kabelis leidžia akimirksniu perduoti duomenis iki 480 MB/sek.

0_1.jpg

Įkraukite savo iPhone vos per kelias akimirkas

Greitas 2,4 A įkrovimas reiškia, kad laidas jūsų iPhone akumuliatorių įkraus akimirksniu. Taigi jis idealiai tinka įvairiems Apple išmaniesiems telefonams – nuo ​​12 serijos iki 6 serijos – kad ir kokį telefoną naudotumėte, šis praktiškas priedas jūsų nenuvils. Taip pat sutaupysite laiko – o visiškai įkrautą telefoną galėsite naudoti dar greičiau!

0_6.jpg

Visiška naudojimo sauga

Kabelių jungčių temperatūra palaikoma pastovi, todėl nereikės jaudintis dėl perkaitimo ir telefono akumuliatoriaus sugadinimo – net jei jį naudosite kraunant. Jungtys taip pat turi specialią guminę apsaugą, kuri apsaugo įkrovimo prievadus nuo subraižymų.

0_4.jpg

Nuostabus našumas

4 sustiprintų šerdžių juostos yra neįtikėtinai efektyvus laidininkas, leidžiantis taip greitai įkrauti įrenginius. Šį procesą taip pat sustiprina aukščiausios klasės, patvari jungtis, kuri puikiai telpa į iPhone prievadą ir saugiai laikosi, neatsipalaiduodama ir neiškrisdama. Be to, papildoma apsauga iš gumos apsaugo telefono prievadą nuo įbrėžimų.

0_7.jpg

Greitas įkrovimas, greitas duomenų perdavimas

Cafule serijos „Baseus“ laidas skirtas ne tik greitam įkrovimui, bet ir momentiniam duomenų perdavimui. Su jo pagalba galite perkelti failus tarp įrenginių iki 480 MB/sek greičiu. Jums nebereikės be galo laukti, kol jūsų dokumentai, nuotraukos ar vaizdo įrašai bus nukopijuoti iš jūsų iPhone į kompiuterį ar nešiojamąjį kompiuterį – su šiuo funkciniu priedu tai užtruks tik akimirką!

0_10.jpg

Jis jums tarnaus daugelį metų

Produktas stebina savo patvarumu. Puikios kokybės cinko lydinys yra atsparus oksidacijai ir blukimui. Kita vertus, pinto nailono kabelio danga apsaugo subtilų jo vidų ir leidžia pratęsti jo tarnavimo laiką. Jis stebina savo tvirtumu – lenkimo ar tempimo nėra ko bijoti. Visa tai daro jį itin atspariu nusidėvėjimui.

0_9.jpg
Prekės ženklas Baseus
Vardas Cafule serijos metalinis duomenų kabelis USB prie IP
Modelis CALJK-B02
Medžiaga Cinko lydinys + pintas nailonas
Spalva Balta
Perdavimo greitis 480 MB/s
Ilgis 2m
Dabartinis 2.4A
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas