USB-C į USB-C prijungimo stotis, 3x USB3.0, PD 0,15 m ventiliacija THAHB, pilka
Prekės kodas: 056680

USB-C į USB-C prijungimo stotis, 3x USB3.0, PD 0,15 m ventiliacija THAHB, pilka

Prekės kodas: 056680
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
4099
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*

Hub Vention 9-in-1: USB-A 3,0 x 3, 3,5 mm mini lizdas, microSD ir SD kortelių skaitytuvas, RJ45, HDMI, USB-C PD

Vention THAHB modelio stebulė yra puikus funkcionalumo, greičio ir estetikos derinys. Siūlantis ne tik įvairius prievadus ir įspūdingą duomenų perdavimo greitį, bet ir platų suderinamumą su įvairiomis sistemomis, tai yra būtinas produktas šiuolaikiniams vartotojams.

Greitas įkrovimas naudojant USB-C PD prievadą

Vienas iš Vention hub privalumų yra USB-C prievadas, palaikantis greitą 100W įkrovimą. Tai leidžia naudotojams greitai įkrauti savo įrenginius, pvz., nešiojamuosius kompiuterius ar išmaniuosius telefonus, ir suteikia jiems galimybę ilgiau naudotis ar pramogauti be ilgų įkrovimo seansų.

Namų kino kokybė 4K su HDMI prievadu

HDMI prievadas ne tik siūlo aiškią 4K@30Hz kokybę, bet ir palaiko 3D efektus, suteikdamas kinematografijos patirtį patogiai jūsų namuose. Prijungę nešiojamąjį kompiuterį ar kitus įrenginius prie televizoriaus ar monitoriaus, vartotojai gali mėgautis savo mėgstamais filmais, žaidimais ar pristatymais geriausia įmanoma kokybe.

Neįtikėtinas interneto greitis su RJ45 prievadu

Skaitmeniniame amžiuje interneto ryšio greitis yra labai svarbus. „Vention“ šakotuvo RJ45 prievadas palaiko iki 1000 Mbps interneto greitį, užtikrinantį sklandų srautinį perdavimą, didelių failų atsisiuntimą ar internetinių žaidimų žaidimą be vėlavimų.

Žaibiškas duomenų perdavimas naudojant USB-A prievadus ir kortelių skaitytuvus

Duomenų perdavimas dar niekada nebuvo toks greitas. Naudodami USB-A prievadus, veikiančius 5 Gbps greičiu, ir 104 Mbps spartos microSD bei SD kortelių skaitytuvus, vartotojai gali greitai perkelti nuotraukas, vaizdo įrašus, muziką ar dokumentus iš vieno įrenginio į kitą.

Universalumas ir suderinamumas

Vention 9-in-1 Hub yra ne tik funkcionalus, bet ir neįtikėtinai suderinamas. Su Mac OS, Windows, iOS, Android ir Linux sistemų palaikymu tai idealus sprendimas beveik kiekvienam vartotojui. Be to, galimybė skaityti USB atmintinių turinį telefone yra papildoma nauda tiems, kurie dažnai naudoja įvairius įrenginius.

_1001001002_
interfacesUSB-A 3.0 X3, 3,5 mm Mini Jack, MicroSD ir SD kortelių skaitytuvas, RJ45, HDMI, USB-C PDMACO OS, WOWNA, IOS, IOS. 1017_
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas