USB-C į USB-C laidas Budi 65W 1,5m (juodas)
Prekės kodas: 060273

USB-C į USB-C laidas Budi 65W 1,5m (juodas)

Prekės kodas: 060273
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
744
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

USB-C į USB-C laidas Budi 65W 1,5m (juodas)

Atraskite revoliucinį USB-C į USB-C Budi 65 W laidą, kurio ilgis 1,5 m – puikus patvarumo, efektyvumo ir modernaus dizaino derinys. Šis laidas, sukurtas patenkinti kasdienius iššūkius, stebina ne tik greito įkrovimo našumu, bet ir patvarumu bei kokybe. Naudojant Budi 65W, kiekvienas įrenginys įkraunamas greičiau, saugiau ir efektyviau.

Greitas įkrovimas – 65W galia

Pagrindinė Budi 65W kabelio savybė yra galimybė greitai įkrauti iki 65W galios. Tai leidžia įkrauti įrenginius daug greičiau nei standartiniai laidai. Tai puikus sprendimas tiems, kuriems reikia greitai įkrauti savo įrenginį – ar tai būtų nešiojamas kompiuteris, planšetinis kompiuteris ar išmanusis telefonas – nepakenkiant našumui.

Aliuminio korpusas ir tvirtas pynimas

Budi 65W laidas išsiskiria aliuminio korpusu ir patvariu pynimu, kuris užtikrina ne tik elegantišką išvaizdą, bet ir padidina jo ilgaamžiškumą. Aliuminio korpusas apsaugo nuo mechaninių pažeidimų ir korozijos, o tvirtas pynimas suteikia lankstumo ir atsparumo susipainiojimui ir plyšimui, todėl jis yra puikus kelionės palydovas.

10 000 Lenkimo patvarumas

Bandymai parodė, kad Budi 65W laidas gali atlaikyti iki 10 000 lenkimų, o tai rodo jo patvarumą. Tai reiškia, kad kabelis išliks patikimas net ir intensyviai naudojant, be pavojaus įtrūkti ar sugadinti, o tai yra įprasta standartinių kabelių problema.

Vario šerdis

Kabelio šerdis pagaminta iš labai gryno vario, užtikrinančio geresnį laidumą ir mažesnę elektros varžą. Tai leidžia kabeliui efektyviai perduoti energiją, todėl įrenginys įkraunamas greičiau ir stabiliau. Taip pat užtikrinama mažesnė rizika perkaisti naudojant.

Universalumas ir suderinamumas

Budi 65W laidas su USB-C į USB-C sąsaja yra universalus sprendimas, suderinamas su įvairiais įrenginiais. 1,5 m ilgio kabelis suteikia patogumo kasdieniame gyvenime – tai sprendimas tiems, kurie vertina kokybę ir universalumą.

BUDI
interface USB-C iki USB-C
1.5119111019_
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas