USB-C į USB-C laidas 240 W Essager 1m (pilkas)
Prekės kodas: 060108

USB-C į USB-C laidas 240 W Essager 1m (pilkas)

Prekės kodas: 060108
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
766
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

USB-C į USB-C laidas 240 W Essager 1m (pilkas)

Ieškote patikimo USB-C laido, kuris atitiktų visus jūsų poreikius? Essager USB-C į USB-C 240W 1m (pilka) yra sprendimas, kuriuo visada galite pasikliauti. Šis kabelis sujungia ne tik patvarumą ir ilgaamžiškumą, bet ir įspūdingą našumą. Sužinokite, kodėl verta rinktis!

Išskirtinis patvarumas

Essager kabeliui buvo atlikti griežti lenkimo bandymai daugiau nei 25 000 kartų, o tai reiškia, kad galite jį naudoti kiekvieną dieną be rūpesčių. Nesvarbu, ar esate kelyje, ar namuose, šis laidas yra paruoštas naudoti kasdien. Patikimumas yra jo antrasis pavadinimas.

Optimized Performance

Dėka integruoto el. žymeklio, Essager USB-C į USB-C laidas gali sumaniai reguliuoti srovės intensyvumą jūsų įrenginyje. Tai reiškia, kad jis ne tik užtikrina stabilų ir greitą įkrovimą, bet ir apsaugo jūsų įrenginį nuo perkrovos.

Greitas įkrovimas 240W

Vienas iš pagrindinių šio laido privalumų yra jo gebėjimas palaikyti greitą įkrovimą su milžiniška 240 W galia. Tai leidžia greitai įkrauti įrenginius ir sutaupyti brangaus laiko. Jums nebereikia laukti, kol būsite visiškai pasiruošę keliauti.

Tvirta konstrukcija

Essager kabelis pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio ir lanksčios TPE medžiagos, užtikrinančios jo patvarumą ir atsparumą pažeidimams. Be to, elegantiška pilka spalva suteikia modernią išvaizdą.

Universali sąsaja

Essager USB-C į USB-C 240W 1m (pilkas) laidas yra suderinamas su USB Type-C į USB Type-C sąsaja, o tai reiškia, kad jis tinka daugeliui įrenginių. Nesvarbu, ar turite išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar nešiojamąjį kompiuterį, šis laidas atitiks jūsų poreikius.

essager
GRAY
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas