USB-C į USB-C laidas 100 W Essager 1m (juodas)
Prekės kodas: 060113

USB-C į USB-C laidas 100 W Essager 1m (juodas)

Prekės kodas: 060113
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
728
Prekė sandelyje

Garantija 
12-/24 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

USB-C į USB-C laidas 100 W Essager 1m (juodas)

Essager USB-C į USB-C 100 W laidas yra puikus pasirinkimas ieškantiems laido, kuriuo būtų galima įkrauti 100 W galios įrenginius. Šis kabelis išsiskiria ne tik estetišku dizainu, bet ir išskirtiniu patvarumu bei duomenų perdavimo greičiu.

Apsauga nuo lūžių

Šio kabelio jungties apačioje esanti guminė apsauga daro jį ypač patvarų. Išbandytas sulenkus daugiau nei 38 000 kartų, jis lengvai atlaiko kasdienį naudojimą, todėl ilgą laiką galėsite juo naudotis ramiai. Su greito įkrovimo palaikymu „Essager Cable“ garantuoja, kad jūsų įrenginiai bus greitai įkraunami ir sutaupysite brangaus laiko.

Greitas duomenų perdavimas

Su 480Mbps duomenų perdavimo greičiu Essager kabelis leidžia žaibišku greičiu perkelti failus iš vieno įrenginio į kitą. Nereikia laukti ilgo kopijavimo proceso – šis laidas užtikrina greitą ir efektyvų duomenų perdavimą.

Kieto aliuminio lydinio konstrukcija

Šio kabelio gamyboje panaudota medžiaga, aliuminio lydinys, užtikrina ne tik ilgaamžiškumą, bet ir elegantišką išvaizdą. Tai laidas, kuris lengvai tilps bet kokioje aplinkoje.

Greitas įkrovimas esant 100W

Nesvarbu, ar reikia įkrauti išmanųjį telefoną, planšetinį kompiuterį ar nešiojamąjį kompiuterį, „Essager“ USB-C prie USB-C su 100 W galia užtikrina greitą ir efektyvų įkrovimą. Tai taupo laiką ir užtikrina, kad jūsų įrenginiai bus greitai paruošti naudoti.

Universali sąsaja

Naudodami Essager USB-C į USB-C laidą, galite būti tikri, kad jis tinka daugeliui įrenginių. C tipo C tipo sąsaja leidžia naudoti ją išmaniesiems telefonams, planšetiniams kompiuteriams ir nešiojamiesiems kompiuteriams, o tai labai padidina jos universalumą.

 

Prekės ženklasEssager
1010161010101015Co 1018_Išvestis um AlloyFunctionĮkrovimas, duomenų perdavimasPerdavimo greitis_1011017_bps_1013 terfaceC tipo į C tipą
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas