USB-C 3.0 šakotuvas iki 4 prievadų su maitinimo adapterio ventiliacija TGKBF 1 m tipo ABS
Prekės kodas: 9-056292
USB-C 3.0 šakotuvas iki 4 prievadų su maitinimo adapterio ventiliacija TGKBF 1 m tipo ABS

USB-C 3.0 šakotuvas iki 4 prievadų su maitinimo adapterio ventiliacija TGKBF 1 m tipo ABS

Prekės kodas: 9-056292
USB-C 3.0 šakotuvas iki 4 prievadų su maitinimo adapterio ventiliacija TGKBF 1 m tipo ABS
Jūsų palyginimo sąraše yra 3 prekės, prašome vieną pašalinti ir bandyti dar kartą.
  • Įtraukti į patikusias prekes
  • Pridėta į patikusias prekes
  • Pašalinta iš patikusų prekių
Įtraukti į palyginimą
1582
20,81 €
Prekė sandelyje

Garantija 
12 mėn.

Pristatymas 
per 8 - 16*
d. d.

Jūsų žinutė sėkmingai išsiųsta!
Užpildykite privalomus laukus*
Netaikoma

Hub Vention 5-in-1 Black 1m

Vention 5-in-1 Hub yra tikras perlas tarp kompiuterių priedų. Jo USB3.0 sąsaja užtikrina žaibišką 5Gbps duomenų perdavimo greitį ir sklandų prijungtų priedų, pvz., pelių ir klaviatūrų, veikimą. Be to, šakotuvas leidžia vienu metu įkrauti du išmaniuosius telefonus, todėl tai yra neabejotinas pranašumas tiems, kurie naudoja kelis įrenginius. Šiuolaikinė USB-C jungtis kartu su 1 metro kabeliu siūlo įvairias prijungimo galimybes, o gebėjimas valdyti iki 8 TB kietuosius diskus yra nepakeičiamas įrankis tiems, kurie saugo didelius duomenų kiekius. Visa tai yra elegantiškame juodame korpuse, kuris papildo bet kokią aparatūros sąranką.

Greitas duomenų perdavimas

Vienas „Vention Hub“ pranašumų yra galimybė perduoti duomenis neįtikėtinu 5 Gbps greičiu. Dėl USB3.0 sąsajos šis šakotuvas ne tik suderinamas su įvairiais įrenginiais, bet ir užtikrina greitą failų, muzikos ir vaizdo įrašų perdavimą.

Jokių vėlavimų dirbant

Jei vertinate sklandų veikimą ir darbo patogumą, šis mazgas yra puikus pasirinkimas. Prijungdami prie jos pelę, klaviatūrą ar kitus priedus, galite būti tikri, kad nepatirsite vėlavimų. Taip užtikrinama, kad jūsų darbas būtų efektyvesnis ir patogesnis.

Dviejų išmaniųjų telefonų įkrovimas vienu metu

Ar kada nors teko pasirinkti, kurį iš savo įrenginių pirmiausia įkrauti? Naudodami šį šakotuvą turite galimybę vienu metu įkrauti du išmaniuosius telefonus. Tiesiog prijunkite šakotuvą prie įkroviklio, o tada prie įrenginių ir mėgaukitės abiejų įkrovimo patogumu vienu metu.

Universali USB-C jungtis

1 metro šakotuvo kabelis aprūpintas modernia USB-C jungtimi. Šis į ateitį orientuotas sprendimas ne tik užtikrina geresnį suderinamumą su naujais įrenginiais, bet ir reiškia, kad šakotuvas jums tarnaus ilgą laiką.

Palaikymas dideliems standžiiesiems diskams

Planuojate prijungti didelį standųjį diską? Šis šakotuvas palaiko standžiuosius diskus, kurių talpa iki 8TB. Tai reiškia, kad galite saugoti ir perkelti didelius duomenų kiekius nesijaudindami dėl jų saugumo.

Prekės ženklasVention
SpalvaJuoda
Kabelio ilgis1m
SąsajaUSB, USB3.0 x 3, mikro USB
Palaikomi standieji diskaiiki 8TB
Įžeidžiantys bei reklaminio pobūdžio komentarai yra nepublikuojami.
Atsiliepimų nėra !
Atsiliepimas